À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Concessionnaire de véhicules à moteur
  4. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

Autobedrijf Jansen Arnhem is officieel Mazda en Citroen dealer en is gevestigd in Arnhem en Omstreken. Wij ruilen uw huidige auto indien nodig in en verkopen ...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,2

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fijne klantgerichte dealer

Ik heb me bij Mazda Jansen Arnhem gemeld met een CX-60 die ik elders had gekocht. Uit ontevredenheid over de verkopende dealer, een groot bedrijf, was het plan om 3 goed aangeschreven dealers te bezoeken en een keuze te maken. Bij Jansen was de indruk in de showroom meteen goed en aan de servicebalie kon ik mijn verhaal doen. Mijn CX-60 is er eentje van de eerste serie en kampte met de nodige bekende en minder bekende problemen. Alle bekende problemen werden meteen erkend; een verademing. Voor sommige issues bestond al een oplossing, voor andere nog niet. Ook waren er problemen die niet direct bekend waren, maar alles werd serieus genomen. Er werd afgesproken dat ik een lijst van issues zou mailen en dat er dan een afspraak ingepland zou worden, ook om Koni schokdempers onder de auto te laten zetten. Sinds die keer is de auto meermaals in Arnhem geweest voor allerlei updates. Een paar keer reed de Mazda-specialist mee om e.e.a. te beoordelen. Er was ook een verschijnsel dat alleen optrad bij bepaalde weersomstandigheden op de snelweg, dus lastig te testen. Toch is na het aanleveren van informatie hierover, op een gegeven moment een oplossing vanuit Mazda komen. Elke keer als ik me meldde werd er een afspraak ingepland en vanwege de reisafstand stond er standaard een leenauto klaar. Niet alle problemen zijn oplosbaar, maar de auto is heel veel beter geworden. De grootste ergenissen zijn goed aangepakt en het is nu een fijne auto. Dikke pluim voor deze dealer. Als er weer een Mazda komt, wordt die zeker hier gekocht.

2 octobre 2024

Fijne Mazda dealer !

Voor de eerste keer een Mazda CX 5 gekocht bij Mazda dealer Jansen uit Arnhem. Jansen heeft een geweldige keuze aan nieuwe en gebruikte auto’s staan. Mijn vrouw en ik werden geholpen door John van de afdeling sales. Een zeer gedreven in/verkoper die begrijpt hoe de hazen lopen en ons op een professionele /gezellige en integere manier een mooie occasion heeft verkocht. Voor de ingeruilde auto kregen wij een hele mooie inruilprijs!
Kortom: “ Een prachtig bedrijf waar je schitterende en eerlijke auto’s kunt kopen “.

11 juin 2025

Top auto en top bedrijf

Na 4 mazda cx5-en gereden te hebben nu een jaar in de cx 60 en vandaag de eerste beurt bij Mazda Jansen waar ik al jarenlang een tevreden klant ben.
De cx 60 is echt een top auto, met en zonder caravan. Geen enkel probleem mee gehad. Jansen is een familiebedrijf met bij behorende sfeer; je voelt je welkom en gewaardeerd als klant.
Mocht je twijfels hebben over de cx 60: niet nodig, is echt een betrouwbare en goede auto. 6 Jaar garantie!!
De 327 pk en koppel van 500 maken er een race wagen van als je wilt en hij sleurt de 2000 kg. wegende caravan met gemak heel Frankrijk door.
Ook het gebruik is redelijk gelet op het gewicht van de auto. En natuurlijk ruim 60 km. elektrisch kunnen rijden is in de stad en bij korte afstanden een verademing

27 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een goeie klantenservice bij…

Wat een goeie klantenservice bij Jansen. als ik 10 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Lang verhaal kort: ik kom uit Friesland en was op bezoek bij mijn broer in Arnhem. Met mijn Citroen Berlingo. Wij kregen problemen met plotseling verlies van koelvloeistof. De 1e citroendealer waar ik niet al te vriendelijk te woord werd gestaan wisten me al snel te vertellen dat het 1300 euro zou gaan kosten. Dat was ons iets te kort door de bocht. De 2e had geen tijd om me te helpen, maar bij de 3e garage (Jansen) keken ze er meteen naar en was de diagnose snel gesteld. Een lekke slang was de oorzaak. Dus in plaats van 1300 euro was ik nu klaar voor nog geen 200 euro en kon ik de auto weer meenemen.
Zeer tevreden dus. Allemaal aardige mensen en nog lekkere koffie ook. Ga zo door!
Adrie Klaassen te Rottevalle

7 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd welkom en altijd gezellig

Altijd welkom en altijd gezellig. Van monteur tot directeur. Allemaal even vriendelijk en bekwaam. Wil je een garage met èchte mensen en zonder opsmuk? Kijk dan niet verder! Dank!

7 novembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus