1. Praticien de médecine alternative
  3. Centre de santé
  4. École de massage
  5. École de médecine
  6. Naturopathe

Un projecte petit de gent com tu, que treballa per viure en harmonia amb el medi que l’envolta; consagrat a recuperar l’ús i els coneixements associats a les plantes silvestres autòctones, així com del sistema mèdic ancestral de la nostra terra, la Medicina Tradicional del Mediterrani i, en general, d’una altra manera de viure i de relacionar-se amb la salut, el propi cos, i la Natura. Per a fer-ho, t'ofereix formacions per a tota els nivells, sortides i tallers didàctics, i acompanyament terapèutic des del massatge, la nutrició, les ventoses, remeis herbaris, l'exploració somatoemocional i molt més. Consulta tots els nostres serveis a la web.

4,3

Tallers amb El jardí de les bruixes

Vaig fer una sèries de quatre tallers amb l'Anaïs i vaig aprendre molt. Em va servir per conèixer les propietats de moltes plantes properes i em va animar i donar recursos per fer-me jo mateixa productes medicinals i alimentaris. L'Anaïs té molt de saber i el sap transmetre, amb cura i humiltat. Molt recomanable.

27 octobre 2025

SIMPLEMENT GENIAL…

Per mi la millor mestra que he tingut i tambe com a terapeuta, he fet el curs de MTM, mes d'un taller amb ella. Propera, sabía, i sap transmetre els seus coneixements arriban-te fàcilment, molt coherent el que explica i com viu. Si voleu quelcom diferent proveu, segur que no us arrepentireu, jo seguiré fent cursos amb ella sense dubte

25 octobre 2025

Sentit comú

Sentit comú, coneixements tradicionals, entrega a la seva activitat i compromís social...
A descobrir sense falta!

25 octobre 2025

M'ensenya a cuidar i a cuidar-me

He fet amb el Jardi de les bruixes el curs "cuida't amb medicina tradicional del mediterrani " molt complert, ple de saber i aplicable a tots els àmbits de la vida. I amb les seves publicacions puc anar ampliant coneixements i posant en pràctica remeis del meu entorn

24 octobre 2025

Estudiar amb ella o com a pacient val molt la pena

Estudiar amb ella val molt la pena! És un pou de sabiesa i realment hi ha un abans i un després!
Com a pacient igual, et guia i agafes la responsabilitat del que et pertoca, marca la diferència al dia a dia tant físic com mental com espiritualment.

4 octobre 2025

Gran formadora.

Vam fer un curs amb l'Anaïs sobre fermentats, oximels,... Amplíssims coneixements de les plantes, propietats i tècniques per treballar-les, sumat a una gran capacitat didàctica ens van fer disfrutar de la jornada i desitjar tornar a fer formacions amb ella.

14 juin 2025

Valoro que em tractin com a una pacient…

Valoro que em tractin com a una pacient responsable de mi mateixa i m'expliquin i argumentin amb coherència el que necessito en aquell moment, i sobretot valoro l'humor i la professionalitat de l'Anaïs. Fer sortides ernobotàniques amb el jardí de les bruixes són tota una experiència i un món que s'obre davant teu...molt molt molt necessari.

22 janvier 2025