Jeff's køreskole Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jeg meldt mig hos Jeff’s køreskole han er flink og ole er også flink. Skulle hvergang køre med ulla fandens kan jeg ikke anbefale hende, hun har sjældent øjenkontakt og hendes handlinger og måden at s... Voir plus

Bestod både teori- og køreprøven i første huk (ligesom resten af holdet.) Fuldstændig eminent undervisning hele vejen igennem! Det har både været helt vildt underholdende, lærerigt, afslappet og trygt... Voir plus

Jeg vil anbefale jeffs køre skole da det er sted som var lige noget for mig og en masse andre! Jeff formåede simpelthen og lære dig teori på under 8 uger også selvom man er en ung mand med krudt i ru... Voir plus

1. Éducation & formation

Informations provenant de diverses sources externes

Jeff's Køreskole Din sikre vej til både bil og motorcykel kørekort! Østjyllands bedste forhold til MC kørekort - egen manøvrebane. Teori- & køreprøver foregår alt sammen fra køreskolens adresse.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jonas T. Markussen

Skide god køreskole. Jeg har netop fået mit MC kørekort. Teori undervisningen er IKKE tør og kedelige, men faktisk både lærerig og underholdende. Til selve køreprøven har jeg følt mig fuldstændig klar, efter god undervisning på de danske landeveje :)

4 mai 2017

Fantastisk køreskole og undervisning

Super køreskole med et fantastisk miljø. Jeff gør teoritimerne humoristiske og interessante og køreundervisningen er helt i top. Så jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve første gang. Kan stærkt anbefale køreskolen og Jeff.

1 mai 2017

FANTASTISK KØRESKOLE!!

Jeff er en rigtig sjov lærer at køre rundt med, og man lærer hurtigt det man skal!! Og så er det jo ikke helt værst at få kortet på ens kørelærers fødselsdag! Det blev jo en god dag på to måder!

26 mars 2017

MC kørekort - en STOR drøm :0)

Wiiiiiiiiii - en stor drøm, som gik i opfyldelse :0)

En STOR TAK til Jeff, for en virkelig sjov og lærerig teoriundervisning. Jeff er altid fyldt med super godt humør og har en fantastisk humor :0) Han formår at gøre teoritimerne underholdende - så teorien huskes bedre :0)

Også en STOR TAK til Henrik Bo - for alle de virkelig skønne køreture rundt i Skanderborg...håber ikke, vi drev dig helt til vanvid (hehe)...

tak begge to - for at få min største drøm gjort til virkelighed :0)
de bedste hilsner Sanne (N. V. Knudsen) :0)

8 novembre 2016

Endelig MC kort

Stor tak til Jeff for god,lærerig og sjov undervisning i teorien, og Henrik Bo i kørslen i smukke Skanderborg ,selvom det nogle gange var træls at skulle afsted var det altid sjovt at være der.
Brian SAMSØ

Kan klart anbefales

Det var et super godt sted tage mit kørekort. Altid styr på tingene, ingen uforudsete regninger og kørekort på rigtig kort tid 👍

3 novembre 2016

Fedt sted at tage kørekort

Der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest. Biler, motorcykler og lokaler er i top og samtlige deltagere på mit MC hold bestod både teori og køreprøve i første omgang.

Mine varmeste anbefaliger:-)

Jeg havde ikke regnet med at det ligefrem skulle blive en sjov og berigende oplevelse at tage Mc kørekort, men det blev det! Mage til engageret lærer, der servere stoffet som var man til et "Stand up show", finder man ikke andre steder, og før man får set sig om, står man med kortet i hånden. Såvel far, mor og datter bestod både teori og praktisk køreprøve i første forsøg, takket være en fremragende lærer. Ganske enkelt fantastisk:-)
Kærlig Hilsen "Britt Bendix"

2 novembre 2016

Danmarks bedste køreskole og kørelære ✅✅

Jeff køreskole er bare sagen 👍
Kanon undervisning, som han gør så man nemt kan forstå teori og på en sjov måde👌👌

Alle bestod i første omgang, både teori og kørsel, så det er et sted der kan deres fag ✅✅

Kan kun anbefales 👍👍👍

1 novembre 2016

Fantastisk

Et super godt og hurtigt forløb. Underviserne er seriøse med deres arbejde, og er gode til at gøre forløbet mere spændende og hyggeligt.
Jeffs køreskole er det bedste valg jeg har taget :)

11 octobre 2016

mc kørekort

jeg har været meget godt tilfreds med forløbet det tog kun 1,5 måned og så stod man med et kørekort i hånden. Jeff er god til at gøre undervisningen god og sjov. Jeffs køreskole kan varmt anbefales

2 octobre 2016