Efter at have set en bil hos Jens P Buch biler som vi var meget interesseret i, blev vi lovet at de ville ringe og Vi ville få lov til at give et bud, inden den blev solgt til anden side, da vi s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Netop hentet min 3 nye bil i husstanden fra Buch i Vejle Har handlet en del biler gennem tiderne, men de handler jeg har lavet ved dem, er bare gennemført til fulde hele vejen igennem og de sidste... Voir plus

1. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

Autoriseret Mazda-forhandler i Vejle samt autoriseret Hyundai-servicepartner. Vores alsidige værksted kan lave alle typer biler.

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Hurtig hjælp når det brænder på.

Altid super service. Når bilen ikke varmer lige inden en tur til København i 5 graders varme, er det rart med et værksted der hjælper dig med kort varsel. Det gør de ved Jens P. Buch og så skal man selvfølgelig ikke begynde at tænke på andre steder for at få lavet Hyundai service!

29 décembre 2025

Snyd

Til at starte med, var jeg glad for mit bilkøb, men...
Da det kort efter bliver varmt, opdager jeg, at aircondition ikke virker. Den kommer ind til deres mekaniker, som "laver" den. Den køler så resten af den sommer og jeg tænker alt er ok. Da det næste år bliver varmt igen, virker den igen ikke. Der er gået 11 mdr siden købet, så der er garanti. Jeg ringer til deres mekaniker, men han påstår, der kun er 6 mdr garanti og vil ikke se på den. Jeg undersøger det, og der er faktisk 2 års garanti. Jeg forsøger at ringe til sælger/ejer, men forgæves. Da det er meget varmt, og jeg tror, der kun skal fyldes ny kølemiddel på, og min egen mekaniker ikke har tid, kører jeg til en tredje. De siger aircon er i stykker,det vil koste 5500kr. Jeg forsøger igen at kontakte sælger, han mener deres mekaniker skal se på det først, men de har ikke tid pga ferie og vil ringe tilbage. Han ringer aldrig tilbage. Jeg kan heller ikke efterfølgende få fat på ham. Da det er hedebølge, prøver jeg min egen mekaniker, da de får tid. De siger det samme som den første mekaniker, der har set på den, og giver overslag på 5-6000 kr. Jeg forsøger igen at få fat på sælger, uden held. Jeg prøver gentagne gange, men kan ikke kontakte sælger. Og han har jo stadig ikke ringet tilbage. Jeg har nu kørt rundt hele sommeren i hedebølge uden aircondition. Da jeg lang tid efter sommerferien stadig ikke kan kontakte sælger, får jeg den lavet ved egen mekaniker til 5000 kr. Jeg tænker alligevel, at de ved bilforhandler vil påstå, at der ikke er noget galt og bare fylde kølemiddel på igen, som jeg er sikker på, de gjorde den første gang. Udover det, har jeg også selv måtte skaffe instruktionsbog til 200 kr til bilen, da den ikke var med. Sælger/ejer lovede også der at skaffe en, men der hørte jeg heller aldrig tilbage. Så mange ekstra penge ud af vinduet.
Dette er sket over sommeren i år 2025, bilen er købt sidste år.

1 juillet 2025

Hej Annemette,

Vi kan ikke helt genkende forløbet som beskrevet her, men vi er naturligvis ærgerlige over denne anmeldelse, så vi vil selvfølgelig gerne have en dialog med dig, så vi kan rette op på din oplevelse hos os.

Mvh.

Flemming Buch
Indehaver

Helt ud over det forventelige…

Har netop fået serviceret min Hyundai Tucson plug-in hybrid firmabil for sidste gang gennem et 3-årigt samarbejde med Jens P Buch.
Hold fast hvor er både min bil og jeg selv blevet passet godt på.
Venlig, imødekommende og altid hjælpsom betjening.
Virkeligt kompetent personale både på kontor, i udstilling og på værksted.
Desværre skal min næste firmabil ikke være en Hyundai, men der bliver virkelig noget at leve op til hos den kommende leverandør.
Tak til jer alle hos Jens P. Buch.
For al kaffen når jeg var til serviceeftersyn, for alle de gode grin og for en fantastisk serviceminded oplevelse helt ud over det forventelige.
I behøver ikke skrive “professionelle” på reklamerne.
Man mærker det helt ind under huden ved første serviceeftersyn.
Mvh.
Søren K.

26 septembre 2025

I have a Hyundai ioniq 2021 that is…

I have a Hyundai ioniq 2021 that is still in guarantee and I have some trouble with it, I managed to drive it to Hyundai Vejle, where they refuse to help me. So think twice to have a Hyundai around Vejle, because they can't provide service. Luckily Hyundai Horsens was more helpful but I have to reach there on my own, because Hyundai vejhjælp refused to take the car from a work shop to another. Again I had some luck because I didn't trust Hyundai so much from the beginning and I have vejhælp from my insurance and they will take it to Horsens.
So good luck in case any of you have car trouble, ring before, si you don't come for nothing in Hyundai Vejle

29 septembre 2025

Elendig "service" eller mangel på samme

Betalte 4.000,- for at få service på bilen 01.04.2025 I dag var bilen til syn og jeg blev noget overrasket, da den blev kasseret fordi der kun var ca. 2 mm. belægning tilbage på bremseklodserne i front. Det var et specifik punkt på deres servicekontrakt, så det stiller spørgsmålet hvad de ellers har "glemt" at kontrollerer. Jeg har svært ved at se de bliver
SÅ slidte på 1 måned.

6 mai 2025

God service

Jeg købte en Peugeot 2008 i nov. 24, som desværre havde en fejl i motoren og derfor brugte alt for meget olie.
Problemet blev løst, af to omgange, ved et længere besøg på værkstedet, i den pågældende til var jeg udlånt en lånebil,
Bilen blev hovedrepareret incl.udskiftning af tandrem m.v, og jeg kørte glad hjem,
Desværre opstod der et nyt problem, en censor meldte fejl, og jeg måtte køre på nærmeste værksted,
Efter kontakt med Jens P Buch Biler, blev problemet løst på aktuelle værksted,
Alt uden beregning for mig, og nu er den i orden.
At de får fire stjerner i stedet for fem, er fordi at bilen skulle jo have været fejlfri fra starten.
/ Lisbeth Gunderson

12 mars 2025

Suveræn service

Suveræn service! Vi købte for 7-8 år siden en bil hos Hyundai Vejle (Jens P. Buch) og vi har ALTID fået god service hos dem. Det sidste værkstedsbesøg var prikken over i'et! De viser i hvert fald at der stadig findes god og personlig kundeservice.

Stor tak til værkstedschefen Benjamin 👍🙂

Så 5 stjerner herfra. Det bliver også her at den næste bil bliver købt.

Kan klart anbefales.

19 juin 2024

Top service.

Top service.
Forståelse og hurtig hjælp.
Mødes altid af et serviceminded personale med en kvik bemærkning og glimt i øjet.

10 août 2023

Topklasse service helt igennem

Vi har netop afhentet vores nye EL bil en Hyundai IONIQ 5 Ultimate 4wd ved Hyundai i Vejle.
Efter sigende af vores familie er vi åbenbart "den slags " kunder som er meget krævende omkring vejledning m.v .Men jeg og konen må blankt erkende at vi helt igennem på denne handel, følte at hele holdet ved Jens P Buch var med os her og at alle var helt på dupperne omkring vejledning og klar med tilbud på udstyr , deres serviceaftale .
Alt fra den startende dialog via mail hvorpå lynhurtig svar retur ,velkomsten til butikken og afslutning samme dag og ikke mindst aflevering og forklaring af funktioner på den super klargjorte topmodel.
Så er du i markedet efter en ny bil ,så kan jeg og fruen give dem de bedste anbefalinger herfra .
Tusind tak for handlen
Familien Sand
7120 Vejle Øst

4 mars 2022

Valgte aut

Valgte aut. Hyundai forhandler til reparation af Tucson årg. 2017 . Købte bilen 03 2021 ved en aut. Service behandler , Rasmus, anders, frede, hvis vi tager første bogstaver , konstaterede problem med start i koldt vejr, kørte til førnævnte,, og skulle have en lånebil meget lille i forhold.
Afhentning af min bil, derefter varmere vejr temp. Efter at have læst brugermanual skal man hvis den ikke starter dreje nøglen tilbage og starte igen. Efter dette lykkedes det at starte, dog efter mange forsøg, (9) kørte herefter til Hyundai Vejle Jens Peter Buch.
Super Kompetent og Venlig behandling
plus en lånebil der matchede bedre. Og selvfølgelig udskiftning af gløderør var nødvendigt. Vil helt sikkert tale om min historie med dem jeg møder. Og selvfølgelig vil fremtidig service være hos Hyundai Vejle Jens Peter Buch..

18 février 2022

Réponse de Jens P Buch Biler A/S

Hej Irina . Vi takker for din anmeldelse af os og var glade for at vi kunne hjælpe dig her . Vi ser frem til dine fremtidige besøg og brug af os .

Utryg oplevelse at handle brugt bil ved Jens P. Buch Biler A/S i Vejle

Købte i starten af november 2020 en brugt Renault Capture ved Jens P. Buch Biler A/S i Vejle.

Bilen blev klargjort og afleveret til den aftalte tid. En planlagt reparation, som led i handlen, blev aftalt til 1 uge efter.
På vej hjem med min nyindkøbte bil, rullede v siderude ned af sig selv. Tænkte, jeg må have trykket på noget.
Men det viste sig, altså samme dag som jeg hentede bilen, at siderude havde sit eget liv. Dette havde jeg mailkorrespondance med sælger om, som lovede det udbedret ved den efterfølgende aftale.
Da jeg hentede bilen på ny, var der kun udført den først-planlagte reparation, sideruden var ikke meldt ud til værkstedet.
Ny aftale. Kontakt til rudehejs skiftet. Rude ruller ned igen på hjemturen... Ny aftale… and so one.
V baglygte har fra start drillet ved periodisk udfald. Når fejlen ikke var der, kunne værksted ikke søge på det jv sælger. I december 2021 blev defekten permanent. Jeg kontaktede derfor igen sælger for at argumentere for at de udbedre lygten, da den var italesat tidligere, men dette ser sælger ingen grund til.

Sidst i november 2020 fik jeg en opkrævning fra DFIM, da min gl. bil (bytte i handlen) ikke var afmeldt = kørt uden forsikring. Jeg blev bedt om af sælger ved Jens P. Buch Biler A/S i Vejle selv at betale opkrævningen, "og så måtte vi finde på noget", det blev til, at sælger ville give mig brændstof for beløbet. Til trods for at bilen efterfølgende var på lokationen flere gange, lykkedes det ikke sælger at få videregivet information om påfyldninger til værkstedet, som derfor ikke kunne gøre noget. Jeg måtte til sidste selv insistere på at blive set og hørt ved at møde op og få et tilgodebevis til en tankstation af sælgeren.

Alt i alt en dårlig og utryg oplevelse at handle brugt bil ved Jens P. Buch Biler A/S i Vejle.
Det man beskrev mundtlig eller i mail til sælger blev ikke formidlet til værksted, hvilket medførte en del flere kørsler og aflevering af bil til efterreparationer. Jeg kan ikke anbefale at handle brugt bil ved Jens P. Buch Biler A/S i Vejle. De 3 stjerne er fordi jeg er glad for bilen og for værkstedet, som havde et udmærket serviceniveau. Den sene anmeldelse fordi jeg havde forventet en vis form for imødekommenhed ved defekt v baglys og hele forløbet/handlen derfor først for mig er afsluttet nu - og dette er ikke med gode tanker til sælger ved Jens P. Buch Biler A/S i Vejle. Rep. af v baglygte er nu udført af andet værksted, som godt kunne finde fejlen.

18 janvier 2022

Super arbejde

Vi hentede min kones lille flotte i10 igår , super behandling, dygtige salgsafdeling, meget grundig ;-)
Hilsen Pernille & Henrik Dam, Hedensted

19 novembre 2021

Super service og professionelle Hyundai folk

Har netop købt og fået leveret min femte nye Hyundai Kona Advanced fra Buch igen .
Det hele startede hele tilbage i 2002 med en ny Hyundai Sonata købt af selve Jens Peter Buch ham selv og derefter har jeg og konen handlet med sønnerne.
Kan huske at Jens Peter altid lagde vægt på at et ord er et ord og en aftale ligeledes .
Må bekræfte at hans sønner er godt oplært ,idet vi glemte at påføre noget udstyr ved køb af Kona,en ,men alt var monteret fuldt ud til fuld tilfredshed og som det blev sagt .
En aftale er en aftale uanset om det var glemt noteret på slutseddelen ,som Def blev sagt .
Dyb respekt herfra, idet det var glemt at blive påført ved handlen .
I får ihvertfald de bedste anbefalinger fra os igen og vi ses når servicetiden melder sig .
DB Eigil og Kirsten Madsen
Børkop

27 septembre 2021

Just a normal auto service.

Just normal service from a car dealer with prices for car parts and oil used for maintenance 3 times higher than in the store. (I compared the last 3 invoices with the price in the store and the parts or the oil is not special)
And no, the price does not include the mechanic's work to justify the high price.

14 octobre 2020

Hej Sergiu

Vi står meget uforstående overfor din anmeldelse, i det vil ikke har set dig til service siden den 14/10-2020.
Kan heller ikke se at vi har givet tilbud på service.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på direkte tlf. 61810417, så vi kan finde årsagen til din anmeldelse og få løst problemet.

Med venlig hilsen
Allan Orluff

Super oplevelse ved besøg

Min hustru og jeg anskaffede os forleden en ny Hyundai i20 Advanced .
Fra start til slut var denne oplevelse super god .
Vi blev lyttet til ,vi fik brugbare og ærlige informationer omkring bilen, bilfinansering og serviceaftale ved dem.
Forevigt med dette ,kunne vi træffe det endelig valg .
En proces som vi efterfølgende kan give topkarakterer for, da både bilen ( og forhandleren ) lever fuldt ud og til.
Vi ser frem til at gøre køb ved jer igen inden længe ,da vores søn og svigerdatter skal have en ekstra ny eller næsten ny bil .
Bh
Ulrik og Marianne Lindtoft

28 juillet 2021

Altid hjælpsom og fleksibel service

Stod med et akut motorhaveri i midtbyen .
Ringede til firmaet igår formiddag og de sendte straks et par folk ned til mig .
Bilen blev lynhurtigt fikset og for fuldendt service blev jeg afhentet ved privatadressen .
Er kunde nu på tiende år og ser frem til at komme derop hver gang - selvom jeg kommer af med penge .
Tusind tak endnu engang .
Torben Mikkelsen
7100 Vejle

7 avril 2021

Jens P Buch bryder loven

Jeg havde kig på en bil fra Jens P Buch Biler i Vejle, men da jeg i teksten nåede til " prisen er eksklusive nummerpladegebyr på 1180 kr. , var jeg med det samme klar over, at jeg IGEN stod overfor et firma som har det endog meget svært med den danske lovgivning, som i tilfældet med brugte biler angiver, at den pris som bilen er udbudt til, SKAL indeholde alle kendte gebyrer og tillæg. Loven siger "SKAL" indeholde. Og prisen på nummerpladen kender ALLE bilforhandlere, så det må jo siges at være "et kendt tillæg". Dette er de øjensynligt helt ligeglade med i dette firma, og jeg anbefaler at man finder et andet sted at købe eller få repareret sin bil, og helst et sted hvor dansk lovgivning bliver overholdt. Firmaer der bevidst blæser på loven, bør man efter min mening, holde sig langt fra. For når de er ligeglade med dansk lov, hvad er de så ELLERS ligeglad med. Sikkerhed ved reparationer? Overholdelse af garantiforpligtelser ? . Mulighederne for at overtræde love og regler er mange.

13 février 2021

Hej Tommy

Vi er da lidt ked af dette opslag, for ligesom de alle de andre forhandlere du har anmeldt vedr. samme problemstilling, står det også klart og tydeligt på vores hjemmeside.

Jeg har dags dato haft fat i juridiske afdeling hos Autobranchen Danmark og forhørt mig vedr. denne beskyldning. De har tjekket op på vores standarter og der er ingen ting vedr. dette, som strider mod lovgivningen. Det vi har gjort, er fuldt lovligt og almindeligt i autobranchen.

Denne henvendelse er anmeldt hos Trustpilot og håber de får den slettet hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Allan Orluff