Johnerikandersson Avis 4

3,3

3,3

Moyen

Det er ikke muligt at komme i kontakt…

Det er ikke muligt at komme i kontakt med ham. Tlfsvarer er det eneste man får - han svarer ikke tilbage - jeg har ringet flere gange. Det er dybt frusterende når man søger en psykiater. På hjemmesiden lyder Ventetiden som en drøm men det er kan være lige meget når det er umuligt at få kontakt.

12 juin 2023

Jeg har været i behandling hos John-Erik for Biopolar lidelse samt depressioner

Jeg har været i behandling hos John-Erik Andersson siden 2014. John-Erik har tålmodigt og med stor erfaring samt professionalisme hjulpet mig så meget, at jeg i dag trives og har det godt med min bipolare lidelse. Jeg kan varmt anbefale John-Erik til alle og har henvist flere venner og bekendte til hans praksis, som alle har profiteret af hans arbejde. John-Erik har både hjulpet mig med samtaler, når jeg har haft det svært og med sin store viden om medicinsk behandling. Tro mig den kombination af medicin, John-Erik har fundet frem til, har givet mig en høj livskvalitet. Hertil kommer, at jeg altid kan komme i kontakt med ham og at han altid vender tilbage på henvendelser fra mig og andre.

14 décembre 2022

TAK FOR HJÆLPEN

Jeg har været i behandling Hos Jhon Erik Andersson.
En god ven anbefalede Jhon Erik Andersen og det har jeg været meget tilfreds med.

Jhon Erik Andersen er ikke bare en psykiater, men også en god lytter.

Jeg blev diagnoseret og kom i behandling.

Tak for et supper forløb. 🙏

15 décembre 2021

Ubehagelig oplevelse

Jeg forstå slet ikke, hvorfor jeg blev henvist til denne person, og hvordan han har fået adgang til min sundhedsjournal! Det finder jeg ud af snart, men jeg ved, at denne arrogante person, som kalder sig psykiater, behandler henvisninger fra Kommuner for uheldige og sygemeldte borgere.
Til John-Erik Andersson:
Vi havde en meget kort samtale i dag d. 12. juli 2021 kl. 14, som du -uden grund- afbrød den, men du kan være sikker på, at jeg lægger en sag mod dig, og vil IKKE lade dig gå ustraffet med den opførsel, du viste mig i dag.

12 juillet 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit