jonkertuindecoratie.nl Avis 6

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Ontevreden over het geleverde werk

Afgegaan op de goede reviews en de website om twee mooie poorten te laten plaatsen, maar voor ons was dit een erg grote teleurstelling.

De poorten zagen er anders uit dan op de foto. De kwaliteit was slecht en Jonker bleek geen eigen personeel te hebben. Ze huren dit in bij het bedrijf Van Beek Tuinbouw, dat het materiaal moest plaatsen.

Het begon al met twee verkeerde poorten (twee linkerpoorten). Dat kan natuurlijk gebeuren. Ik moest toen al de miscommunicatie van het personeel aanhoren, maar Jonker loste dit vervolgens goed op.

De dag erna kwam het personeel echter vroeger dan afgesproken en begon uit zichzelf op ons erf, terwijl mijn man naar de fysio was. Dit was ook van tevoren aangegeven aan Jonker en Jonker had dit doorgegeven aan het bedrijf. Maar de monteurs van dat bedrijf hadden daar blijkbaar lak aan.
Ze gingen respectloos met onze eigendommen om. Er werd zonder na te denken een onnodig gat in onze dure isonetgevel geboord. Uiteindelijk wilden ze daar gewoon een paal voor zetten, zonder het gat te dichten. Gelukkig waren wij dit voor en is het uiteindelijk opgelost doordat zij een andere klusser aan de weg om kit vroegen om het gat te dichten. Maar als je het resultaat ziet, is het nog maar de vraag of dit wel netjes is gedaan.

De werkers leverden duidelijk broddelwerk af. Zo schaafden zij de poorten langs de grond en muur. Ook waren er uitstekende schroeven en verkeerd geboorde gaten in de poort en in de balk. Er zaten scheuren in de palen en op sommige plekken in het hout van de poorten. Ook zaten er afgebroken stukjes hout in de schutting. Daarnaast lag er een lege zak betonmortel in onze tuin. De betonmortel was zo slordig om de paal gestort dat er geen tegels meer omheen gelegd kunnen worden. De grondgrendel hing los. Ook zijn er onnodig tegels weggehaald.

Ik heb Jonker laten weten hoe slecht het werk was gedaan en hem uitgenodigd om zelf te komen kijken. Jonker ging hier niet op in, ontkende dat het ronduit slecht was en gaf aan het op te willen lossen door ons op een denigrerende manier een blikje verf toe te sturen of iemand van het bedrijf langs te sturen om het bij te werken.
Ik dacht dat de klant koning was. Jonker praat alleen over de extra mankracht die hij moest inzetten, wat wij niet hoefden te betalen na het eerste voorval, en over wat ze allemaal voor ons hadden gedaan om het voor onze vakantie te regelen, wat op zich aardig van hem was. Hij wilde de schuld zelfs nog in onze schoenen schuiven over de isonetmuur, terwijl er een week daarvoor nog een foto en omschrijving was gestuurd. Gelukkig is deze discussie tussen ons gestopt en hebben we geen juridische stappen hoeven ondernemen.

Uiteindelijk hebben we het opgelost door 50% te betalen. Kortom: geen goede ervaring. Jonker zou ik als tip willen geven om goed na te denken of ze met een ander bedrijf in zee moeten gaan. Ik kan me voorstellen dat zij niet hebben geweten hoe dit personeel werkte, maar dit soort uitvoering straalt uiteindelijk wel af op hun eigen bedrijf.

9 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bezorger Erkan

Bezorger Erkan: een vriendelijke jonge man die zelfs de poort in de garage heeft gezet vanwege mijn lichamelijke klachten en de bestelling samen met mij naliep. Heel attent en zorgvuldig, super tevreden! Prima bedrijf

20 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

De service is uitstekend op de bezorger na.

De service is uitstekend! Alleen de bezorger mag wel wat klantvriendelijker zijn. Belt aan loopt weg. Komt vervolgens terug. Ik vraag heb je nog een handtekening nodig voor de levering. Nee, maar je mag wel helpen tillen. Heel bijzonder.

Tweede levering, idem aanbellen en weg was meneer!

De geleverde spullen zijn wel van super kwaliteit.

18 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Dubbele tuinpoort en bijbehorend kozijn…

Dubbele tuinpoort en bijbehorend kozijn online besteld. Vooraf nog even contact gehad m.b.t. breedte en draairichting. Werd prima geadviseerd!! Bezorging was na enkele dagen. Nette bezorger die meedacht. Bleek dat er twee ophangbeugels niet in zwart bijgeleverd waren. Hij regelde twee metaalkleurige, zodat ik poorten wel kon afhangen. Bij montage bleek er een afdeklat te ontbreken en deurklink was verbogen. Hierover gereclameerd bij klantenservice. Uiteindelijk heeft Jan alles keurig opgelost. Prima after-sales!!

9 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Levert kwaliteit tegen een redelijke prijs en gunstige leveringskosten.

Op vrijdagavond een hardhouten poort besteld, deze werd reeds op de woensdag daaropvolgende bezorgd. Het bestelproces was zeer overzichtelijk en tussen het moment van bestellen en leveren werd je bijna dagelijks op de hoogte gehouden van de voortgang in het leveringsproces. De poort is van zeer goede en degelijke kwaliteit. Al het deurbeslag is vooraf gemonteerd. De prijs van de poort is zeer zeker in verhouding met de kwaliteit. Ook de leveringskosten springen er gunstig uit. De chauffeur die de poort kwam brengen was zeer vriendelijk en behulpzaam. M.a.w de vijf sterren zijn dik verdiend.

8 mai 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus