1. Magasin de vêtements pour enfants
  2. Magasin de puériculture
  3. Magasin de vêtements
  4. Magasin de vêtements et d'articles de plein air

Informations provenant de diverses sources externes

Junior Grej tilbyder udstyr og tøj til aktive børn fra 3-16 år. Junior Grej er en internetbutik for børn og voksne, som elsker naturen og at være i den - uanset vejret! Junior Grej er beliggende i naturskønne Udbyhøj ved udmundingen af Randers Fjord.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

14 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,3

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisk service og super produkter

Jeg har simpelthen fået den bedste service. Kan kun anbefale dem.
Super lækre produkter, hurtig forsendelse og de var meget flexible og ydede meget sød, venlig og hurtig service da jeg selv havde dummet mig i en ordre.
Nej kan kun anbefale både dem og deres produkter.

22 juillet 2026

Rigtig god service

Rigtig god service, eneste grund til at de ikke får 5 stjerner var at der var lidt langt leveringstid, men det var de heldigvis ret hurtige til at informere om.

17 mars 2026

Særdeles god service.

Særdeles flot gestus og service.
Fiskestang med mindre fejl blev returneret og jeg modtog en ny to dage efter. Denne havde desværre samme fejl men jeg skrev til Juniorgrej at jeg ville beholde den og blot lime den så den er ok. Juniorgrej refunderede beløbet jeg havde betalt,- fin stil!

19 septembre 2025

Rigtig god købsoplevelse.

Hurtig levering af bue og pilesæt (et par dage fra bestilling) og da en lille plastikdims knækkede under nogle af de første skud med buen, sendte de hurtigt en ny uden ekstra beregning eller diskussion omkring ansvar og/eller forkert brug af buen. Rigtig god købsoplevelse.

17 mars 2024

Bedste oplevelse

At købe her har været en af de bedste oplevelser længe. 4 dage før lejrtur, bestiller jeg bukser til min datter. De ankommer næste dag, men er desværre for små. Bestiller nye og også de kommer super hurtigt, og altså fint inden turen. Også de bukser jeg sender retur refunderes i løbet af meget få dage.
Bukserne var rigtig gode og til en lige så god pris, så jeg kan bestemt stå ved at give dem fulde fem stjerner

21 mai 2021

Meget langsom og dårlig service

Meget langsom og dårlig service, fra klage over skadet vare i februar og til levering medio maj efter et utal af sms´r og henvendelser. En julegave til ens barnebarn skal IKKE først leveres i midten af maj.

16 mai 2021

Fantastisk service og genialt produkt

Jeg har lige modtaget de fedeste børnedolke fra Juniorgrej. Deres eget design. Så fine og super sikre så mine børn på 3 og 6 kan snitte deres snobrødspinde i Påsken. Mega hurtig levering og virkelig lækker kvalitet på dolkene. Kan varmt anbefale at handle hos dem.

29 mars 2021

Fantastisk købsoplevelse

Fantastisk købsoplevelse! Pga fejl i lagersystem blev jeg kontaktet mhp. længere forsendelsestid, som dog ikke blev spor lang alligevel. Super venlig og hurtig korrespondance, også med hensyn til ombytning. Mine varmeste anbefalinger herfra.

13 novembre 2020

Bytteservice i verdensklasse.

Bytteservice i verdensklasse.
Svarer på telefonen uden for åbningstid og sender ny pakke før den gamle er returneret, så vi kun skal køre på posthuset en gang.

19 décembre 2019

Kundeservice i verdensklasse

Udfordringer løses hurtigt og effektivt. Kanon service.

Bestilte inden jul en stang med hjul til min knægt. Ved modtagelse konstaterede det, at sættet var det forkerte. Jeg skriver en mail til virksomheden. Til trods for mailen blev sendt en aften i weekenden kom der omgående svar herpå. Det rigtige sæt ville blive fremsendt første hverdag og det andet måtte jeg beholde som kompensation.

Deres måde at løse udfordringer på er i verdensklasse. kundeservice er klart i fokus. Bestemt ikke sidste gang jeg har sat en ordre hos dem.

19 janvier 2019

Meget tilfreds

Varer lever op til forventningerne. Leveret efter 2 arbejdsdage. :-D
OG så synes jeg de har meget fair priser på en stor del af deres udvalg sammenlignet med andre.

17 septembre 2015

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit