Just4Kids.dk Avis

2 841
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Her vil jeg gerne handle igen!!! Virkelig hurtig ekspedition. Fik min bestilte flyverdragt dagen efter den var bestilt. Desværre passede størrelsen ikke så måtte bestille en ny og sende den førs... Voir plus

Hurtig betjening, men umulig at få fat i, når der er problemer. Har fået beskadiget en pakke ved forsendelsen med gls. Fik allerede samme dag lavet en skadesanmeldelse til gls, og sendte deres svar... Voir plus

Vi havde en uheldig oplevelse med et par gummistøvler, som efter ret kort tids brug revnede et par steder. Jeg fik svar samme dag, som jeg sendte min reklamation på mail. Og to dage senere modtog j... Voir plus

God og hurtig service. Og havde brug for at returnerer en vare, og endda til en dyre vare end den jeg havde købt, det gik så fint og nemt. Eneste ønske ville være at man ikke behøvede at printe et s... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants

Informations provenant de diverses sources externes

Børnetøj og Babytøj Spar op til 50% på kendte mærker. Fuld kollektion + Udvalgte modeller og restpartier til billige priser - Børnetøj og Babytøj Online

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 841)

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Umulig at få fat i

Hurtig betjening, men umulig at få fat i, når der er problemer.
Har fået beskadiget en pakke ved forsendelsen med gls. Fik allerede samme dag lavet en skadesanmeldelse til gls, og sendte deres svar videre til kundeservice hos eurostores allerede samme dag.
Nu tre dages senere har jeg kun modtaget en standardmail fra dem ifht hvordan man skal forholde sig i forskellige situationer, men intet om min reklamation. GLS har heller intet hørt fra dem….
Er det normal procedure??

27 septembre 2024

Anden kvalitet end forventet

Hurtig levering. Dog havde jeg forventet en anden kvalitet af varen på baggrund af billeder og beskrivelse.
Hvis det ikke havde været for omkostningerne og at man skal printe et skema ved returnering, havde jeg sendt varen retur.

2 septembre 2024

Super handel

Gode priser. Super hurtig levering, bestilte og havde varen allerede dagen efter. Tak for en god handel. Anbefaling herfra.

26 janvier 2024

Vi havde købt en skoletaske med hjul…

Vi havde købt en skoletaske med hjul til vores datter, og efter få måneders brug havde den tabt et hjul og var gået op i stoffet på bagsiden. Vores reklamation blev afvist med at der var tale om "voldsomt brug", og medarbejderen var utroligt uvenlig og sagde at det var "fuldstændigt uvæsentligt at høre vores forklaring på hvordan tasken var blevet brugt". Virkeligt ærgelig oplevelse og jeg handler aldrig hos just4kids igen!

4 décembre 2023

Hurtigt levering (GLS) og super service

Bestilte et par sko herfra, og alt gik egentlig fint, lige indtil de kom i postnords besiddelse. Postnord sorterede pakken forkert, og valgte bagefter at returnere pakken til afsender, men den undskyldning, at afsender havde kaldt pakken retur. Underligt at de skulle kalde et par sko retur.. Anyways, jeg kontakter Just4Kids, der ligeledes er meget uforstående overfor dette. Men de opretter en retur sag med det samme, så jeg kan få mine penge igen hurtigt. Samtidig bestiller jeg skoene igen, og denne gang med gls som forsendelse. Skoene kom hurtigt, og de penge jeg skulle have retur ligeledes, og jeg nåede at få skoene hjem, inden min søns fødselsdag. Så det hele endte godt :) Stor tak for super service.

7 juillet 2021