4,2

Bien

Vejhjælp / bilforsikring

Jeg har bilforsikring i Spanien gennem Kaas & Kirkemann. I torsdags havde jeg et uheld nord for Barcelona. Jeg ringede til Kaas & Kirkemann nød assistance og blev straks omstillet til den mest kompetente og venlige dansktalende medarbejder Tina. Tina fik bestilt vejhjælp som hentede bilen og jeg og min hund blev kørt hjem (225 km fra ulykkesstedet i taxa). Kunne jeg give jer mere end 5 stjerner ville jeg gøre dette. Tusind tak for fantastisk god og venlig service 🤩 I får min bedste anbefaling.

12 février 2026

Dækning unde stormUnder stormen i januar fik jeg flere…

Under stormen i januar fik jeg flere skader på mit hus. Kæmpehagl ødelagde havemøbler, terrasseoverdækning, hegn til naboen og flere andre ting. Kommentarerne fra mine naboer var, at det kunne vi ikke få erstattet fordi det var Force Mayor. Jeg tænkte at jeg nu alligevel ville prøve og ringede til Kaas og Kirkemann. De undersøgte sagen, vi lavede en skadesanmeldelse og vupti... kom der en erstatning. Det er jo sådan noget der (også) har stor betydning, når man forsikrer sin bolig. Pia Bruun

10 janvier 2026

Super hjælpsomme og taler Dansk og skandinavisk

Har haft en penthouse i Spanien i 10 år og har altid benyttet mig af Kaas og Kirkemann og det har været en fornøjelse at have dem. Nu er boligen solgt, men jeg synes de fortjener denne anmeldelse :-)
De er effektive altid hjælpsomme og priserne har været fornuftige.
Jeg har haft bolig, bil og 24 timer hjælp hos dem og det har altid virket på de 3 skader jeg har haft på 10 år.
Endnu engang tak :-)

14 juillet 2025

Meget tilfredse

Meget tilfredse - nedbrud med bil på motorvej om natten, hvor vi fik dansktalende person i røret, der hjalp super hurtigt med både fejeblad og taxi, så vi nåede flyet. Og hurtige til at svare i andre sager. Så stor anbefaling herfra:)

12 mai 2024

dårlig oplevelse

Jeg har nu haft 2 sager med dem. Vær forberedt på at når du har problemer så er de totalt håbløse! Det virker som en flok studerende der sidder og skal styre tingene. Rådet må være at man skal blive langt væk....

30 août 2024