Kan kun anbefale butikken. Hurtig shipment og virkelig god kundeservice. Handler der helt sikkert igen en anden gang.
Snabba svar, snabba leveranser & mycket ljus för pengarna. Jag köpte fast studiobelysning för att höja den grafiska nivån till mitt företag vassaste.com och Kaffebrus levererade. Snabbt svar på... Voir plus
Förskeppsgatan 2, 27155, Ystad, Suède
- 08 518 169 00
- hej@kaffebrus.com
- www.kaffebrus.com
Virkelig god kundeservice
Kan kun anbefale butikken.
Hurtig shipment og virkelig god kundeservice.
Handler der helt sikkert igen en anden gang.
Bra Priser Och Kundtjänst
Riktigt bra priser samt hur mycket grejer som helst, Mitt ND-Filter kom med ett skadat skal från frakt. Men fick ett helt nytt skal + filter direkt efter kontakt med kundtjänsten! Rekommenderar verkligen denna sidan! :)
Kundservice
Väldigt bra kundservice, en söm på min softbox gick sönder efter lite drygt ett år! Eftersom de inte hade en reservdel så skickade de ut en helt ny softbox till mig, utöver det inkluderade de även en lampa till den! Sjukt nöjd!
Har handlat här flera år och har alltid…
Har handlat här flera år och har alltid varit nöjd. Bra priser och supersnabb leverans! Kan varmt rekommenderas!
Snabb och enkelt!
Fick snabb och smidig hjälp av Alexander när jag behövde köpa ett nytt objektivlock. Jag beställde igår och hämtade paketet på ombudet idag. Har inget att klaga på. Tack!
Ett brett sortiment kameratillbehör och…
Ett brett sortiment kameratillbehör och videotillbehör samt kompletta studiolösningar. Proffsig och kunnig personal!
Otroligt nöjd med mina köp och jösses…
Otroligt nöjd med mina köp och jösses vad fort varorna kommer! Trevlig och hjälpsam personal. Toppen helt enkelt.
Extremt snabb leverans
Extremt snabb leverans. Jag glömde köpa med ett tillbehör som inte stod ned som rekommenderade tillbehör till det jag köpte, och fick det efter kontakt med kundtjänst hemskickat fraktfritt. Bra service!
Toppenbar service!
Har handlat hos Kaffebrus flera gånger och allt har fungerat som det skulle. Jag upptäckte dock, efter 1/2 år, att en produkt inte funkade 100% som det borde (en timelapsefunktion på en slider som inte uppförde sig som den skulle). Jag kontaktade Kaffebrus som ihop med producenten tittade på en video jag hade skickat av problemet – och två dagar senare ankom en ny produkt till min studio samt returlabel till den gamla.
SÅ behandlar man kunder! <3
Otroligt snabb och bra kundservice
Otroligt snabb och bra kundservice. Beställde ett belysningspaket och ena kabeln/nätadaptern fungerande inte. Fick en ny skickad till mig samma dag som jag mailade.
Verkligen bra butik
Verkligen bra butik som jag handlat en hel del prylar från genom åren. Utbudet är brett och med bra priser. När jag bodde utanför Ystad var det smidigt att kunna hämta varorna en kort stund efter beställning, i vissa fall köpa direkt vid besök och då även kunna klämma och känna på produkten. Numera får det bli beställning med postleverans efter att jag lämnat Skåne men det går fortfarande att ringa dem när jag behövt något råd. Alltid trevlig bemötande vid sådana tillfällen.

Réponse : Kaffebrus
Bra utbud och mycket bra service
Bra utbud och mycket bra service! Har handlat flera gånger på Kaffebrus och kommer göra det igen.

Réponse : Kaffebrus
Hade handlat av dom tidigare och hörde…
Hade handlat av dom tidigare och hörde av mig till dom för att handla samma sak igen, ett bakgrundstativ med boom. När jag väl fick hem det var det ett helt annat sämre stativ där boomen både var vek och i dålig kvalitet. Jag påpekade det och det blev bara ett "oj" ungefär. Jag fick en ny boom hemskickad mot att jag skulle behålla grejerna.
Men det var ett klart sämre kit än det jag köpt tidigare. Där stativen var tyngre men vekare än dom tidigare som jag var jättenöjd med.
Fick efter betygsättningen ett mail med en förklaring och även där dom tog på sig strulet som varit och det kändes trovärdig. Sånt uppskattar jag och tycker är seriöst, istället för att bara strunta i det.
Därför höjer jag det totala betyget för upplevelsen.

Réponse : Kaffebrus
Vi hade bråttom med en beställning och…
Vi hade bråttom med en beställning och fick suverän service. Paketet levererades på en dag. Riktigt imponerande och kommer garanterat handla med Kaffebrus igen!
Snabb frakt, bra service!
Riktigt bra företag med ett bra urval av produkter. Snabb frakt.
Detta är varför du alltid ska beställa från kaffebrus
Har beställt flera gånger härifrån och blir alltid nöjd.
Det finns många positiva aspekter enligt mig med kaffebrus. Några av dem är:
1. Stort utbud
2. Kunnig och trevlig personal
3. Otroligt snabb leverans.
4. Konkurrenskraftiga priser
Kaffebrus har ett väldigt brett utbud där du kan bolla med personalen om vad som passar just dig. Något som jag älskar med kaffebrus är leveransen, varje gång jag beställ så har jag fått mina produkter dagen efter. Dem är sjukt snabba och så har de även otroligt bra priser. Är verkligen super nöjd.
Har läst att vissa varit missnöjda, tror att folk alltid hittar något att klaga på. Jag beställde ett stativ med tillhörande fodral, blixtlåset gick sönder och jag hörde av mig till kaffebrus. Dagen efter skicka de med ett ännu dyrare fodral helt kostnadsfritt. Otroligt bra service.
Finns absolut inget att klaga på, detta är verkligen en helt ärlig recension, ni kan absolut tryggt och säkert handla kvalitativa produkter till ett konkurrenskraftigt pris på kaffebrus.
Mvh
En otroligt nöjd kund
Såå himla nöjd med ALLA mina köp…
Såå himla nöjd med ALLA mina köp härifrån! Fina varor, SUPERSNABB leverans & URTREVLIG personal/service. TACK för att ni finns!!

Réponse : Kaffebrus
En savoir plus sur les différents types d'avis.