Banner for KAST

5. Service de transfert d'argent
  6. Service de paiement

À propos de KAST

Money Without Borders

KAST is a stablecoin-powered financial platform built for people who live, work, travel, and earn across borders.

Store, earn, move, and spend supported stablecoins from one account. Access global account features, move money across borders, and use your KAST Card for everyday spending where available.

Built for People Who Move

Whether you're spending at home, traveling abroad, getting paid, or moving money across borders, KAST is designed to help your money move with you.

Available products, cards, payment methods, fees, limits, and other features may vary depending on your location, account eligibility, verification status, and applicable requirements.

Get KAST

KAST FAQs

Choose the Membership That Fits You

Explore KAST membership options and choose the tier that fits how you use KAST. Membership benefits may include different rewards, card options, and additional benefits depending on your tier.

Explore KAST Memberships

KAST for Business

KAST is also built for businesses. KAST Business helps eligible companies manage business funds, pay employees, contractors, and vendors, issue cards to team members, and track company spending in one place.

Built for startups, global teams, and digital-first businesses, KAST Business helps companies manage financial operations across borders while keeping business activity organized and visible.

Explore KAST Business

Need Help?

KAST Concierge is available 24/7 to help with questions about your account, verification, cards, deposits, withdrawals, transfers, and more.

Contact KAST Concierge

KAST is a financial technology company, not a bank. Virtual accounts, payment cards, custody, and on/off-ramp services are provided by licensed partners. Service availability varies by jurisdiction, eligibility, and applicable requirements.

Information importante

Bas

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'un mois

166 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

C est une mauvaise banque a…

C est une mauvaise banque a fuirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr service client inexistant ... ils ne donnent aucune explication et il bloque un virement de mon compte personel vers mon compte kast . . Se sont des voleurs

23 juillet 2026
Logo de KAST

Réponse de KAST

Nous sommes désolés que cela ait été frustrant. Pour certains transferts, une vérification supplémentaire est requise avant que le transfert puisse être effectué. Veuillez vérifier votre e-mail pour trouver la demande de vérification et suivre les étapes requises. Si vous avez besoin d’aide, contactez-nous à support@kast.xyz et nous vous guiderons dans les prochaines étapes.

Afficher les avis dans toutes les langues. (182 avis)