KEA - Københavns Erhvervsakademi Avis 28

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Racistisk opslag fra ansat underviser Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at en underviser på KEA offentligt har delt indhold på sociale medier, som kan virke stærkt stødende. Opslaget gør grin me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg afsluttede datamatiker uddannelsen i 2017 fra KEA. Det var en skøn tid, med engagerede undervisere. Jeg nævner i flæng Asger B, Christoffer fra Sverige, men de andre som jeg har glemt navnen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

during exam the sensor and teacher didn't asked about your papers and want you learned, just jumping to conclusions that not relevant since there's some rules you need to follow for your project and c... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Informations provenant de diverses sources externes

KEA - Københavns Erhvervsakademi udbyder videregående uddannelser, der kombinerer teori og praksis. Vores uddannelser bygger på forskning og udvikles sammen med erhvervslivet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Dygtige undervisere og en uinteresseret administration

Jeg er ved at tage et kursus i strategisk ledelse på akademi-niveau, hvor den dygtige underviser gør kursusdagene til noget, som vi alle sammen ser frem til. Han er fagligt kompetent, inddragende og pædagogisk dygtig, og har fx. en unik evne til at inddrage vores individuelle fortællinger i undervisningen. Det gør undervisningen levende og interessant. Samme tilgang har underviseren i et andet fag lige overfor vores lokale. Han giver gerne indblik og fortæller dedikeret om hans eget fag, også til os, selvom vi ikke er 'hans' elever.
Desværre står undervisernes engagerede tilgang i skærende kontrast til administrationens tilgang. Mine medstuderende klager over, at den administrative del er tung at danse med. Vi undrede os i fællesskab den første kursusdag, hvor vi mødte op på Next i Ballerup uden at have fået information om eksakt sted/mødelokale (Next er ret stort). Hjælpesystemet Fronter var ikke oppe at køre. Ingen studerende var registreret i Fronter. Underviseren måtte sørge for, at administrationen fik oprettet os. Spørger man administrationen om noget, er tonen i brevene kort for hovedet og ligegyldig.
For en måneds tid siden beviligede mit jobcenter mig 2 KEA-kurser mere. Samme dag sendte de betalingstilsagn til KEA-administrationen, og oplyser til mig, at jeg er tilmeldt. Efter et stykke tid undrer jeg mig over, at jeg ikke har modtaget nogle kursus-tilmeldinger. Retter kontakt til administrationen, som oplyser mig om, at de har modtaget betalingstilsagn, men tilmelding skal jeg selv stå for. Okay. Det gør jeg samme dag, lidt svedt ved tanken om, at mine kurser meget vel kunne have været overtegnet. Jeg bliver igen bedt om at oploade de samme 'adgangs'-dokumenter, som jeg har oploadet 2 måneder før. Når jeg spørger ind til, hvorfor jeg skal oploade igen, får jeg ikke et personligt svar, men får tilsendt rykker nummer 2.
Jamen, altså...er en administration ikke til for at hjælpe de studerende? Hvorfor er de ikke lidt mere fremme i skoene, når de fx. modtager betalingstilsagn, som ikke efterfølges af tilmeldinger? Hvorfor kan de ikke sørge for at registrere den tilsendte dokumentation - det virker dybt godnat, at man skal oploade de samme dokumenter hver gang? Hvorfor kan de ikke sørge for at sende informationsmateriale ud, sådan at man som studerende ved, hvor man skal møde ind? Hvorfor kører tingene ikke lidt mere automatisk, sådan at der er overskud til at hjælpe og række hånden ud?
På min vej gennem et professionsstudie og et universitetsstudie har administrationerne haft en langt højere standard. KEA; I bør øge jeres standard.
NB. Jeg oplyser gerne fulde navn.

12 octobre 2020

Opdatering d. 3/11:

Kære Eva

Tak for din tilbagemelding og efterfølgende email. Det er væsentligt for os at høre om dine erfaringer, og vi beklager, at du har oplevet, at administrationen ikke har fungeret optimalt. KEA følger op på dine kritikpunkter, så vi kan styrke oplevelsen.

KEA, Københavns Erhvervsakademi

------------
Opdatering d. 21/10:
Kære Eva

Har du mulighed for at sende dit fulde navn og modulet til sibr@kea.dk
Vi vil gerne sikre os, at vi har fat i den rigtige sag :-)

Mvh.

---------
19/10:
Kære Eva

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at det faglige er i top, men kedeligt at du har haft nogle mindre gode oplevelser med administrationen.
Jeg har sendt din anmeldelse videre, og der vil komme et svar senere.

Social media redaktør - KEA

En super samarbejdspartner

En super samarbejdspartner, hvor min oplevelse af glade studerende og hjælpsomme lærere kun har været en god en af slagsen.

5 octobre 2020

Kære Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

En solid uddannelse for et kreativt sind.

Jeg har generel en virkelig god fornemmelse at KEA.
Lærerene er dygtige, vidende og har mange års erfaring. De er hårdtarbejdende, men man fornemmer altid at kunne søge hjælp.
Der tages hensyn til den enkelte skulle der opstå problemer og dialogen er nærværende og professionel.
Der er fokus på at kunne stå på egne ben i en verden som bevæger sig hurtigt. Søge evig inspiration, teste produkter med ærlig tilgang og løse problemer med kreative metoder.
Atmosfæren er levende og farverig særligt i biblioteket som byder på hjælp fra en skøn gruppe af medarbejdere med intellektuel viden. Det er meget populært når man betragter det store antal af studerende som både samarbejder og hygger sig i deres miljø som til tider ændres i indretning for at skabe liv.
Kantinen og alle generelt er målrettet på et bæredygtigt mind set så langt det er muligt.
Jeg har studeret på Kea i 2 år. I en klasse på 42 har 4 studerende forladt studiet. Det er i min optik godt klaret. Er der misforståelser til tider... ja- det er ikke rosenrødt. Som de fleste steder med mange mennesker er det også hektisk. Kea er dog fyldt med muligheder - jeg kan varmt anbefale Kea.

Susanne
Studerende (Smykker, teknologi, Business)
Guldbergsgade

12 mai 2020

Kære Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling.
Dine roser bliver viderebragt til alle de relevante på Smykker, teknologi og business, samt biblioteket.

Vi er glade for dine beskrivelser af dit studie og studiemiljøet generelt på KEA. For det er netop sådan et studie og studiemiljø, vi arbejder for at have på KEA :-)

Virkelig dårlige undervisningsformer…

Virkelig dårlige undervisningsformer uden struktur eller pensum. Havde købt dyre bøger der aldrig skulle læses, da indholdet åbenbart ikke var relevant for undervisningen. Læren forventede åbenbart at man vidste en masse om kodning før man startede på uddannelsen. Og hvis man ikke ved noget om kodning før man starter, så held og lykke, for det får man ikke undervisning i. Du får til gengæld en masse foredrag uden relevant indhold. En ny lærer var startet i el-lære, men havde ikke læst pensum og var altid uforberedt. Han kørte bare gennem en masse emner, der ikke var en del af pensum. Det skal også nævnes at ingen af underviserne er uddannede lærere, så man skal nok ikke forvente det store udbytte.

27 juin 2019

Kære Bimmer

Tak for din anmeldelse af KEA.
Da din anmeldelse er anonym, kan vi ikke se, hvem du er, og har ikke mulighed for at følge op.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og vi sætter stor pris på, at du vil dele dine input med os.
Kontakt os gerne på kommunikation@kea.dk så vi kan forsøge at finde ud af, hvad der er gået galt i dit tilfælde og, om muligt, rette op på det.

KEA får generelt gode undervisningsevalueringer, både i vores egne interne undersøgelser, og i de store studentertilfredshedsundersøgelser som Forsknings- og Uddannelsesministeriet gennemfører med de studerende på landets videregående uddannelser. Derfor kan der jo godt være tilfælde, hvor studie, underviser og studiemiljø ikke matcher med den studerendes forventninger og/eller krav til studiet. Når det sker, vil vi meget gerne have den feedback, så vi kan se, om vi kan gøre noget for at ændre på forholdene.

Dårlig skole

Dårlig skole, ingen struktur, ingen feedback eller ubrugelig feedback på interne opgaver! Værste skoleoplevelse jeg har haft. Eneste gode var gode klassekammerater.

8 avril 2019

Kære Karina

The place where incompetency

The place where incompetency, low standards, carelessness and headaches meet. They are not able to organize or manage anything. Nobody takes responsibility. Most of the school times are useless. You get thought by someone who heard about the topic, but never tried or never had deeper knowledge. If you take only one advice, it should be this: STAY AWAY.

3 avril 2019

Dear Garbagecollector

Thank you for your review of KEA.
Because your review is anonymous, we can't see who you are and don't have the ability to follow up.
We're sorry you've had a bad experience with us.

We are constantly working to improve and we appreciate that you will share your input with us.
Please contact us at kommunikation@kea.dk so we can try to find out what went wrong in your case and, if possible, rectify it.

KEA generally receives good teaching evaluations, both in our own internal surveys and in the large student satisfaction surveys that the Ministry of Higher Education and Science conducts with the students at the country's higher education institutions. Still, there may well be cases where the programme, the teachers and the study environment do not match the student's expectations and/or requirements for his/her studies. When that happens, we'd love to have that feedback so we can find out if there is anything that we can do to change the situation.

Sincerely,
KEA, Københavns Erhvervsakademi

Lærerene kan ikke kode.

Lærerene er gode til at snakke om de forskellige emner på datamatikeruddannelsen, men når de skal til at kode, kan de ikke finde ud af det. Man får tit at vide af lærerene ''Jeg har sgu ikke kodet i mange år, så det skal du ikke spørger mig om'' De har ikke styr på deres øvelser, som de giver til studerende. Enten virker det ikke eller også skal vi lave noget helt andet. - Også forventer de at vi ka' det hele til eksamen. Kender mange der har droppet ud efter 1 år. Der må virkelig gøres noget ved det.

1 avril 2019

Kære Meck

Pinligt at denne instutition bliver statsstøttet

Pinligt at denne instutition bliver statsstøttet

KEA på Guldbergsgade er den største joke af en skole jeg nogensinde har gået på. Der er ingen struktur, ingen lærer snakker sammen, så vejledning er mere vildledning. Underviserne udelader dele af teorier, så man får bare et overordnet overblik, men kan ikke noget dyb teori på nogen områder. Synes det er skræmmende at de kan få lov med at "lede" skolen samme retning. Selv studiehjælpen griner af en hvis man kommer og siger man synes det er frustrerende, øv hvor er det et træls sted. Jeg droppede ud efter 9 måneder, da jeg ikke kunne holde til det mere. Mange fortsætter og accepterer at niveauet er så lavt, det synes jeg er synd- både for dem, mne bestemt også det danske samfund!

4 mars 2019

Kære "Anonym"

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus