Dankzij Dani onze droomkeuken gevonden! Onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij KeukenDepot Duiven en ontzettend tevreden! Dani nam echt de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en gaf ee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij zijn super goed geholpen door Dani! Wij hebben ons eerste huis gekocht en hadden dus geen idee hoe dit precies allemaal werkt. Stap voor stap met Dani alles doorgenomen en hij dacht heel goed met... Voir plus
Wij zijn enorm goed geholpen door Nick. Hij vertelde alles eerlijk en gaf ons de tijd en ruimte om over belangrijke zaken na te denken en te beslissen daarover! Hij nam ook de tijd daarvoor waardoor w... Voir plus
Vanaf het eerste gesprek voelden we ons direct op ons gemak bij Dani. Hij is ontzettend behulpzaam, denkt écht met je mee en is altijd eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Geen verkoo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Coordonnées de contact
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, Pays-Bas
- info@keukendepot.nl
- www.keukendepot.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Goed geadviseerd door Nick
Goed geadviseerd door Nick!
Blij met de service!

Réponse de Keukendepot
Een must adres voor een nieuwe keuken
Fijne sfeer mee denkend vriendelijk en wat ook belangrijk is de prijzen zijn niet over de top zeker aan te raden voor mensen die een nieuwe keuken willen kopen mocht dit review u niet overtuigen ga dan beslist eens langs .

Vriendelijk en meedenkend
Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Niks is hier teveel gevraagd. Waarbij andere keukenwinkels niet eens goedemorgen zeggen

Top bedrijf
Top bedrijf, goede communicatie, goede service, een echte aanrader.

Aanrader
Heel fijn en ontspannen geholpen door Jiska. We gaan verhuizen en moeten een nieuwe keuken. Door onze positieve vorige ervaring met Keukendepot Capelle meteen weer daarheen gegaan.
Nooit gepusht om te kiezen, heel relaxt alles doorgenomen, alle vragen worden serieus genomen. Om een keuze voor keukenblad te kunnen maken zijn we doorgestuurd naar Dekker in Zevenhuizen, daar hadden ze meer grote voorbeelden van bladen. Heel fijn. Scherp geprijsde keuken kunnen uitzoeken en geleverd op de datum die wij willen. Top!

Goed geholpen door Cas en Bilal
Goed geholpen door Cas en Bilal! We zijn geslaagd voor onze keuken.

Prettige ervaring
Prettige ervaring, Nick heeft ons erg goed geholpen. Met het samenstellen van onze nieuwe keuken.

Réponse de Keukendepot
Goede service en vriendelijk!
Goede service en vriendelijk!
In Capelle goed geholpen voor het uitzoeken van een keuken. Ze denken veel mee met de mogelijkheden en houden rekening met je wensen.

Réponse de Keukendepot
Heel fijn geholpen met de keuze voor…
Heel fijn geholpen met de keuze voor onze keuken door Rebecca. Transparant over prijzen, niks moet alles mag. Geen rare kortingen gewoon gelijk een nette prijs. We kregen de offerte netjes in een mapje mee om thuis nog op ons gemak door te lezen maar wij waren er al uit en hebben gelijk getekend! Zoek je een keuken ga dan eens langs bij Keukendepot Arkel!

Réponse de Keukendepot
Keukendepot wordt goed vertegenwoordigd…
Keukendepot wordt goed vertegenwoordigd door Brett en Kim als personen. Beiden geven goed advies, luisteren naar de wensen van de klant en dwingen niet. Ook op de offerte was niks aan te merken. Alles werd keurig besproken, Kortom zeker een bezoek waard. Scherpe prijzen en prima advies.

Réponse de Keukendepot
Erg goed geholpen door Nick in de…
Erg goed geholpen door Nick in de vestiging van Amersfoort. We hebben een mooie keuken uitgekozen voor een betaalbare prijs.

Geholpen door Frank
Geholpen door Frank. Vriendelijke verkoper, neemt de tijd. Denkt goed mee in oplossingen en mogelijkheden.

Réponse de Keukendepot
Heel fijn geholpen met het samenstellen…
Heel fijn geholpen met het samenstellen van de keuken!

Fijn en eerlijk advies bij Keukendepot Huissen
Wij zijn erg prettig geholpen door Brett met het uitzoeken en bestellen van onze keuken.
We konden rustig rondkijken in de showroom en zijn daarna pas aangesproken of hij ons kon helpen. Daarna hebben we eerlijk en goed advies gekregen en nam hij alle tijd voor ons met het maken van keuzes . Er werd niets opgedrongen en alle vragen werden goed opgepakt en de tekeningen werden goed uitgewerkt. Kortom wij zijn erg tevreden en kunnen Keukendepot Huissen dan ook echt aanraden. De keuken moet nog worden geleverd maar alvast onze complimenten aan Brett (en Kim en Stijn via de email).

Fantastisch!!
Wij hebben onze keuken laten samen stellen bij Kim in Huissen.
Kim nam uitgebreid de tijd voor ons en heeft naar al onze wensen geluisterd.
We hebben samen echt onze droom keuken samengesteld.
Kan niet wachten tot hij wordt geleverd!
We gaan de keuken overigens zelf plaatsen, de kastjes komen al voor gemonteerd en je krijgt tips mee waar je eventueel tegen aan zou kunnen lopen!

Réponse de Keukendepot
Jany is gastvrij en een echte vakman
Jany is gastvrij, kundig en de specialist die ons heeft geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Dit door aandachtig, rustig ons in ons 3 uur durende bezoek te helpen waarbij wij ons niet gejaagd voelde, niet werden weggekeken en dezelfde dag direct gekocht hebben. Ruime keuze aan keukens en apparatuur.

Erg vriendelijk
Heel vriendelijk, denkt erg goed mee !! Dank Matthijs voor je goede hulp!!

L’expérience Trustpilot