Medi størrelse el grill. Tilbud til en meget fordelagtig pris. Levering dagen efter bestilling. Så 5 stjerner for pris efter at have støvsuget nettet for netop denne grill og hurtig levering trods be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig levering og en fantastisk service når man kontakter jer. Jeg har ikke haft lejlighed til at prøve grillen endnu men er sikker på den lever op til mine forventninger
Købte en brugt campingvogn pga. pludseligt behov for en ekstra bolig. Udvalg er kæmpestort men på trods af det stor viden om de enkelte mærker. Skriver til dem med spørgsmål. Jørgen vender tilb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Blev straks efter min bestilling kontaktet for at fortælle om jeg havde set varen var i restordre, rigtig fin service. Blev desuden kontaktet da varen var kommet.
L'entreprise a répondu
Campingliv, ro og oplevelser. Tag på farten og hav dit eget hus med - eller lig fast på en campingplads med frisk luft, godt naboskab og tæt på naturen. Hos KG Camping finder du et stort udvalg af nye og brugte campingvogne til alle formål. Vi er forhandler af markedets mest populære Campingvogne fra Adria, Eriba, Fendt, Hobby og Tabbert. Vi har altid ca. 100 vogne indenfor i varmen og står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige campingvogn til dit behov. Søger du en Autocamper eller CamperVan så skal du komme forbi og opleve vores Adria Autocamper og vans og vores udvalg af franske Randger Vans. Du kan se og opleve fortelte fra Isabella, i vores butik. Du finder også et kæmpe udvalg af campingudstyr. Alt fra service, grill, campingmøbler til udstyr og reservedele til din campingvogn. Vores store DCU-værksted og servicerer alle mærker. Vi hjælper også med forsikringssager.
Écrit par l'entreprise

Mønten 6, 6000, Kolding, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fantastisk god betjening.
Varen blev leveret før de havde lovet mig.
Hurtig levering og en fantastisk service når man kontakter jer.
Hjemmesiden er let at betjene. Fin service og hurtig levering

Réponse : KG Camping
Super god kundeservice, var kommet til at bestille ekstra som var inkluderet i pakken, blev straks ringet op og orienteret omkring fejlen, og tusind tak for det

Réponse : KG Camping
Købte en brugt campingvogn pga. pludseligt behov for en ekstra bolig.
Udvalg er kæmpestort men på trods af det stor viden om de enkelte mærker.
Skriver til dem med spørgsmål. Jørgen vender tilbage med det samme. Har gode åbningstider så ser på 3 campingvogne. De har rigtig god tid og ønsker blot at vejlede.
Køber campingvogn. Er klar til tiden, bliver vejledt i tilkøb jeg får brug for på campingpladsen. Der følger to meget velholdte fortelte med.
Campingvogn har ingen defekter. Alt virker og der er stort set ingen brugsspor i vognen. Deres service efter køb er meget høj. Der manglede et par pløkke. Bliver sendt på et døgn på tværs af landet uden beregning.
Har tekniske spørgsmål til opstart af gas. Værkføreren ringer påskelørdag kl 1800 for at hjælpe.
Tilkøb klares ligeledes via Jørgen med masser vejledning selvom de blot kunne have henvist mig til deres webshop.
Kort sagt: har ikke oplevet så højt et serviceniveau noget andet sted ved køb af ting i den prisklasse.

Réponse : KG Camping
Selv om produktet jeg oprindeligt bestilte blev solgt for næsen af mig, var KG-camping hurtige til at kontakte mig med tilbud om at få et næsten tilsvarende produkt- leveret lige til døren

Réponse : KG Camping
En savoir plus sur les différents types d'avis.