KickOffice Avis 641

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De updates van verzenden en bezorgen die zeer correct overeenkwamen met de tijd! Ook de bezorger die alles op de juiste plaats zonder morren voor ons neer wilde zetten, zeer vriendelijk en beleefd wa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

vriendelijke medewerkers. denken mee. ik had 10 tafels voor ons nieuwe magazijn besteld. ze hadden er maar 9. na contact hebben ze er 1 van andere maat geleverd. dat is mee denken met de klant.

Noté 5 sur 5 étoiles

Was nog even zoekende in mijn keuze en heb vervolgens telefonisch contact opgenomen. De man van de afdeling verkoop stond mij vriendelijk en ter zake kundig te woord, hetgeen doorslaggevend is gew... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Allereerst stond uit voorraad leverbaar, daarna mail dat er vertraging was met paar dagen. Daarna dat er nog meer vertraging was van enkele weken. Al met al gebeld over levering en gezegd dat ik er ni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de bureau
  2. Fournisseur de matériel de bureau

À propos de KickOffice

Écrit par l'entreprise

Welkom bij KickOffice

Ontdek bij KickOffice de ultieme selectie van kantoormeubelen, ontworpen om elke vergader-, ontvangst- en werkruimte te transformeren. Van ergonomische bureaustoelen tot modulaire werkstations, wij bieden oplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren. Onze collectie, variërend van bureaus tot opbergoplossingen, is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Met een rijke geschiedenis sinds 1999, staat KickOffice garant voor topservice en deskundig advies, van selectie tot levering. Of u nu een compact kantoor inricht of een uitgebreide werkplek, ons breed assortiment biedt voor ieder wat wils, passend bij alle stijlen en budgetten.

Website KickOffice

KickOffice is de plek voor kwalitatief & scherp geprijsde (kantoor-)meubelen. Wij leveren diverse kantoormeubelen, zoals bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken en complete werkplekken.

KickOffice-meubilair is de perfecte oplossing voor ruimtebesparende kantoren of individuele werkplekken. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan bureaus, lockers en kasten van hoge kwaliteit in verschillende kleuren, vormen en maten, die passen bij elke behoefte en elk budget. Met jarenlange ervaring als kantoorleverancier staan ​​wij garant voor een eersteklas service van productadvies tot en met levering.

KickOffice heeft een enorme collectie kantoormeubelen en kantooraccessoires. We zijn er altijd om onze klanten te helpen met al hun kantoorbehoeften. Wat uw persoonlijke stijl of vereisten ook zijn, KickOffice heeft het product dat je nodig hebt om een ​​productieve en aantrekkelijke werkruimte te creëren.

Ons volledige assortiment aan kantoormeubilair biedt u voldoende keuze en is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge eisen van kwaliteit. Ons kantoormeubilair is gemaakt om lang mee te gaan en is afkomstig van de juiste fabrikanten, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Zeer correct

De levering heeft tijdig en netjes plaatsgevonden. Zeer behulpzame chauffeur van vervoerder Hoekstra.

2 août 2023

Réponse de KickOffice

Dank u wel voor uw positieve feedback!

Uitstekende service!!!

Uitstekende service, klantvriendelijkheid en communicatie!! Product precies zoals omschreven op de website.
Van begin bestelproces tot aflevering aan de deur in een woord UITSTEKEND!

23 juillet 2023

Réponse de KickOffice

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn enorm blij te horen dat u onze service, klantvriendelijkheid en communicatie als uitstekend heeft ervaren.

Dank voor uw vertrouwen in ons. Als u in de toekomst nog verdere wensen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om een volgende topervaring te bieden!

Noté 2 sur 5 étoiles

Kast bijna met geen mogelijkheid in…

Kast bijna met geen mogelijkheid in elkaar te zetten. Plank door ombuigen van de beugels bijna niet te verwijderen. Waardeloos systeem om kastplank te bevestigen. Geen aanrader.

13 juillet 2023

Réponse de KickOffice

Onze oprechte excuses voor de moeilijkheden, die u ondervonden heeft bij het plaatsen van de legborden. We begrijpen dat dit frustrerend is geweest en niet naar verwachting was.

We streven ernaar om altijd betere producten en diensten te leveren en uw feedback helpt ons daarbij. We hadden u dan ook graag geholpen met eventuele vragen of moeilijkheden.

Boven verwachting goed

Het was een goede ervaring omdat de bestelde tafel meer dan voldeed aan onze verwachtingen. Zeer goede en mooie vergadertafel tegen een zeer scherp tarief. De levering duurde wat langer, maar de communicatie was top!

5 juillet 2023

Réponse de KickOffice

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn enorm blij te horen dat uw ervaring met ons boven verwachting goed was.

Top!

Snelle levering! Goede communicatie

27 juin 2023

Réponse de KickOffice

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons.

Noté 1 sur 5 étoiles

Levering niet goed

Levering niet goed, artikel beschadigd, geld nog niet terug ontvangen.
Zal hier nooit meer bestellen.

25 juin 2023

Beste Jeroen,

Het spijt ons zeer te horen over uw negatieve ervaring. Onze oprechte excuses voor de teleurstellende levering en de beschadiging van het artikel. Dit is zeker niet de service die we willen bieden aan onze klanten.

We begrijpen dat het niet ontvangen van uw geld het ongemak alleen maar heeft vergroot. We verzekeren u dat we ons best zullen doen om dit zo snel mogelijk recht te zetten en uw geld terug te storten.

We begrijpen ook dat deze ervaring u heeft doen besluiten om niet meer bij ons te bestellen, maar we hopen dat u ons nog een kans wilt geven om uw vertrouwen te herstellen en dat eventuele toekomstige bestellingen wel aan uw verwachtingen voldoen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en mooie spullen

Snelle levering en mooie spullen, niets mis mee

23 juin 2023

Réponse de KickOffice

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de mooie spullen die u heeft ontvangen

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer blij met kasten en kickoffice!

We zijn vriendelijk geholpen, alle medewerking met betrekking tot de datum van levering. De jongeman die de kasten kwam brengen was netjes, vriendelijk en heeft duidelijk uitgelegd hoe we de kasten het beste konden stellen. We zijn zeer tevreden.

22 juin 2023

Réponse de KickOffice

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Kickoffice! We zijn verheugd te horen dat u zeer blij bent met zowel de kasten als de service die u heeft ontvangen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ideale (witte) kast voor allerlei spullen

Ik heb deze kast gekocht omdat ik teveel spullen had die onoverzichtelijk in dozen stonden na onze recente verhuizing. Na een intensieve speurtocht kwam ik deze witte kast tegen. Perfecte vondst, past prima naast mijn andere witte kasten en minstens zo belangrijk PERFECT voor mijn spullen 🔝

30 mars 2023

Réponse de KickOffice

Letterlijk, opgeruimd staat netjes! Enorm bedankt voor je enthousiaste review

Noté 2 sur 5 étoiles

Levertijd 3 weken

Levertijd 3 weken, dan weer op voorraad, gelijk na bekend op voorraad nog 4 weken moeten wachten is mensen aan het lijntje houde

16 mai 2023

Réponse de KickOffice

Beste Mark, bedankt voor uw review. We willen ons oprecht verontschuldigen voor de ongemakken die u heeft ervaren met betrekking tot de levertijd van uw bestelling. We begrijpen dat u teleurgesteld bent en dat dit voor u als "aan het lijntje houden" kan overkomen.

We willen u verzekeren dat we uw feedback serieus nemen en intern zullen onderzoeken wat er is misgegaan in dit specifieke geval. Ons doel is altijd om een uitstekende klantenservice te bieden, inclusief snelle en betrouwbare leveringen.

Duidelijke afspraak

Duidelijk bestelling, korte levertijd en geen beschadigingen.

2 mai 2023

Réponse de KickOffice

Blij om te lezen dat we aan de verwachting voldoen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne communicatie

Leverdatum was vroeger dan verwacht, daar ben ik goed over geinformeerd, toen ik daar een vraag over had werd er heel snel gereageerd.

1 mai 2023

Réponse de KickOffice

Daar doen we het voor :) Dankjewel Mayke!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus