L'entreprise a répondu
Sikker lækre og søde ting. Har bestilt til barnedåb… total quite… bestilte lørdag og fik min vare allerede tirsdag. Det må man sige at være hurtig service og meget positiv overrasket… Ka KUN anbe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk sted, at købe bryllups dekorations ting. Smukke efeuranker og de skønneste roser til brug til en æresport. Jeg har flere gange handlet hos Kija- design, bestilt varerne online og få timer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan klart anbefale at handle hos Kija-Design. Var i tvivl omkring noget ift. brugen af ballonfix og helium, så ringede til dem. Fik god vejledning over telefonen. Bestilte mandag og har i dag, onsd... Voir plus
L'entreprise a répondu
♥♥♥ KIJA-DESIGN er en webshop, hvor du finder alt det, du har brug for til din drømmefest. Både dekoration, festartikler, inspiration og tips til at gøre festen endnu sjovere. ♥♥ Du får kundeservice i top ♥♥ Du får kvalitetsprodukter til lave priser ♥♥ Du får hurtig og billig levering ♥♥ Du får 14 dages fuld returret ♥♥ Ingen skjulte gebyrer
Møllevej 15, 4140, Borup, Danemark
God kundeservice og hurtig levering! Jeg havde bestilt nogle manila mærker, og fik ved en fejl leveret mindre antal end bestilt, men fejlen blev rettet med det samme da jeg ringede til dem, og jeg fik en ekstra pose leveret dagen efter! Bravo og tak! :-)

Réponse : Kija-Design
Super flotte vare, til en fine pris.
Dejlig hurtig levering

Réponse : Kija-Design
Overskuelig hjemmeside, gode varer og hurtig levering, har brugt Kija-Design mere end en gang

Réponse : Kija-Design
Kan klart anbefales, fine vare, gode priser og hurtig levering.

Rigtig god oplevelse!
Stort udvalg, fine priser og superhurtig levering.
Varerne var præcis, som jeg havde håbet på.
Alt i alt en nem og positiv handel – kan klart anbefales!

Réponse : Kija-Design
Ros for jeres arbejde! Jeg har bestilt eksplosionsæske og den kommer meget hurtig...Flot design, kvalitet produkt... Skal anbefale jeres produkter til mine venner! Tusind tak!

Réponse : Kija-Design
Fantastisk venligt personale, som gerne hjælper , når der er problemer.
Leveringen kom dagen efter, så vil helt klar anbefale Kija-Design til alle.
Vh Lilian

Réponse : Kija-Design
Dejlig hjemmeside og god inddeling i temaer. Gode fotos, der viser varen. Skønt med hjerte-markering undervejs, så man kan overveje og sammenligne inden køb. Hurtig ekspedition og levering. Flotte varer, der lever op til forventningerne og beskrivelserne.

Réponse : Kija-Design
Nem og overskuelig handel. Hurtig levering.
Varerne lever 100% op til forventningen og deres beskrivelse på hjemmesiden (købte bryllupspynt til bilen og stof til vielsesport). Vil helt sikkert handle her igen.

Réponse : Kija-Design
Stort udvalg. Fine priser. Og meget hurtig levering - og produkter præcist som håbet. Tak.

Réponse : Kija-Design
Fine ting af god kvalitet. Hurtig levering. Alt var som det skulle være. Mangler man bordpynt til sin næste fest, er denne hjemmeside et kig værd.

Réponse : Kija-Design
Vi fandt lidt pynt til den kommende konfirmation, og datteren kunne nemt have valgt flere fine sager.
Hurtig afsendelse og modtagelse.
Rigtig gik lige som det skulle.
Tak.

Réponse : Kija-Design
Hurtig forsendelse, skønne små vandperler god kvalitet.og så genbruger de papkasser til forsendelse, det synes jeg er helt fantastisk at de er med til at passe på vores klode🙂

Réponse : Kija-Design
Vi bestilte nogle servietter fra Kijadesign og de kunne hentes allerede dagen efter. Servietterne var meget fine.👍🏻

Réponse : Kija-Design
Hurtig levering af fine blade til oppyntning af festtelt til konfirmation.

Réponse : Kija-Design
Rigtig god oplevelse, kan helt klart anbefales.
Bestilte mine varer fredag kl 13 og kunne hente dem på udleveringsstedet lørdag eftermiddag. Alle varer var som forventet.

Réponse : Kija-Design
Nem hjemme side at finde rundt på, fine priser, hurtig levering.. kun +++++ fra mig. Kan klart anbefales :-)

Réponse : Kija-Design
Har handlet her mange gange, og gør det igen. De har lige hvad jeg skal bruge til, at binde blomster med. Og så får jeg altid mine varer hurtigt. Kan kun anbefale Kija-design

Réponse : Kija-Design
En savoir plus sur les différents types d'avis.