‼️ Mega dårlig forretning
‼️ Mega dårlig forretning, turistfælde og intet tlf nr., som man kan kontakte Frb butikken med 👎
Medarbejderne, hverken personale eller manageren taler dansk??
Den kvindelige medarbejder hilser på dansk, og da jeg begynder at svare og tale dansk tilbage, beder hun mig om at tale engelsk, fordi at hun kun har boet i DK 9 mdr.?..
Derefter tager hun min bestilling og 25 min efter kommer hun med den forkerte mad …, og da jeg beder om at annullere bestillingen og refundere mine penge, så fortæller hun at hun ovenikøbet er kommet til at tage for mange penge??
Jeg beder om at tale med manageren, som også kun kan tale engelsk , og da han forsøger at tilbageføre beløbet, påpeger jeg overfor ham, at det ser ud til at han har trukket endnu et beløb fra min konto, forsikrer han mig om at de er tilbage på kontoen om et par timer ..
Nu 1 dag efter kan jeg se at Killer kebab har trukket penge fra min konto, vel at mærke uden at jeg har fået mad mv derfra 👎
** Jeg tager dertil og kræver mine penge tilbage fysisk **
Men en advarsel til alle, som er faldet for deres falske markedsføring.
Dårligt uddannet personale, uden sprogkundskaber og serviceuddannelse, samt en rodet butik .
Virker til at være en pengemaskine, som prøver at tjene hurtige penge og maden er til overpris..
Mad: 1/5 | Service: 1/5 | Stemning: 1/5
1 février 2026