KingsQueens.dk Webshop Avis 5 229

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

elsker produkt, god kvalitet, virkelig pæn, og passer perfekt i størrelsen, men dog en smule gennemsigtig. og god hurtig levering.

Meget omhyggelig betjening hvor man prøvede også at finde en sweater i brun, men det lykkedes desværre ikke. Bestilte kun den lyse - og hentede den i butikken et par dage senere. Dejlig butik - komme... Voir plus

Fik leveret bukserne til butikken på ros torv, hvor jeg prøvede dem. De var alt for korte selvom det var xxl, så jeg måtte returnere dem. De sagde så at jeg kun kunne få pengene på et gavekort til... Voir plus

L'entreprise a répondu

For det første mega tilbud på den jakke … Hurtig levering og hold da op en flot fed jakke . Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her . Plus meget kundevenlig ekspedient i butikken i Odense... Voir plus

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements pour hommes
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Kings & Queens er et kongerige af modetøj og general fashion. Vi tilbyder alle de fedeste modebrands til drenge og piger samlet ét sted. Vi forhandler bl.a. Woodbird, Gabba, Calvin Klein, Pavement, Object, Wood Wood m.fl. Kings & Queens har leveret modetøj til drenge og piger til de rigtige priser siden 2004. Oplev den specielle stemning i både vores fysiske butikker og på vores webshop. Du vil ikke være i tvivl om at vi elsker mode. Kings & Queens tilbyder ligeledes landsdækkende bytteservice i form af vores meget fleksible Click & Collect service.

If the crown fits, wear it

Écrit par l'entreprise

Mode er vores mission
Du skal ikke være i tvivl om at mode er vores passion og mission. Vi har i mere end 10 år været trendsættere i forhold til at diktere moden til drenge og piger i alderen 15-30 år. Du vil når du besøger vores webshop eller en af vores fysiske butikker landet over, ikke være i tvivl om at mode er vores passion og mission.
De bedste mærker
Vi har altid mere end 30 af de mest solgte og populære mærker på lager i webshoppen og i butikkerne. Vi fører bl.a. Tommy Jeans, Calvin Klein, Levi's, Moves, Pieces, Just Junkies, Sisters Point, Moss Copenhagen, Les Deux, Nike, Puma og mange mange flere. Vi holder os hele tiden orienteret omkring hvilke mærker der er på vej, og på den måde skaber vi morgendagens trend.
Mode til den rigtige pris
Det er vigtigt for os at du kan blive klædt mode-rigtigt på, uanset budget. Med det mener vi at vores mission er at tilbyde modetøj i langt de fleste prisklasser, så alle kan finde noget hos os.
Det skal være nemt at handle at handle modetøj
Vi vil gerne gøre det nemt for dig at handle modetøj. Og om du handler det online eller i en af vores butikker, det er lige meget. Vores landsdækkende butiksnetværk bakker op om vores webshop, og du kan bl.a. integrere dig med vores kundeklub som dækker køb i både webshop og i fysiske butikker. Vores fleksible Click & Collect service gør at du både kan afhente og returnere pakker i alle vores fysiske butikker. I butikkerne står personalet altid klar til at guide dig hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om noget andet.

Click & Collect i hele landet

Byt dit køb online eller i en af vores fysiske butikker

Byt dit køb online eller i en af vores fysiske butikker
Du har mulighed for at bytte dit online køb i en af vores butikker landet over. Så fortryder du dit køb eller skal du bytte til en anden størrelse, så har du muligheden for at besøge en af vores hyggelige butikker, og vores personale står klar til at hjælpe dig.

4,6

Répond généralement dans un délai de 24 heures

elsker produkt

og god hurtig levering.

8 avril 2026

Fik leveret bukserne til butikken på…

Fik leveret bukserne til butikken på ros torv, hvor jeg prøvede dem.
De var alt for korte selvom det var xxl, så jeg måtte returnere dem.
De sagde så at jeg kun kunne få pengene på et gavekort til butikken, eller udbetalt hvis jeg selv sendte dem ind til jeres webshop.
Fik pengene på et gavekort og ledte efter noget jeg ville købe, uden held.

20 mars 2026
Logo de KingsQueens.dk Webshop

Réponse : KingsQueens.dk Webshop

Hej Flemming. Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at varen ikke passede dig. Det er rigtigt at tilbudsvarer ikke kan returneres i vores butikker, men skal sendes retur til webshoppen hvis du ønsker pengene retur. Dette står også i vores handelsbetingelser. Vores gavekort er gældende i 3 år, så jeg håber ta du en anden dag vil finde noget du kan lide.

Mvh. Mette
Kundeservice

Ingen kundeservice

Ingen kundeservice

30 mars 2026
Logo de KingsQueens.dk Webshop

Réponse : KingsQueens.dk Webshop

Hej Jeanette

Jeg beklager mange gange at du ikke følger vi har en kundservice. Jeg kan ikke se at du har forsøgt at kontakte os på mail? Vores kundeservice har åbnet hverdag 9-15 (fredag 9-14.30) både på telefon og på mail.
Kontakt os endelig igen hvis der er noget vi kan hjælpe med :)

Mvh. Mette
Kundeservice