Klacht.nl Avis

2,1

Bedrijf dat wel heel veel info wil hebben van de persoon die een klacht heeft. Verkopen jullie die data? Amateurs met een chatbot die niet begrijpt waar het over gaat....bah !! Ik stuur de klacht w... Voir plus

Al 4 jaar komt vieze vetlucht in vershal het Veem in vnl in brouwerij het Veem terecht waar de lucht vaak grijs vd walmen ziet en een vette zware stank in kleding naar huis meegeeft. Slechte lucht... Voir plus

een waardevolle website voor consumenten met klachten. Wat echter niet goed loopt: hoe maak je een account als je nog geen inlog naam etc hebt?? Mocht je die hebben: waarom kun je je email adres niet... Voir plus

Wat een prutswerk! Deze meneer laat zijn eigen vriendjes recensies schrijven en nep aanbevelingen doen! Na een door meneer afgedwongen forse aanbetaling kwam hij wekenlang niet opdagen, ook de afgespr... Voir plus

1. Site d'avis

Wilt u een klacht indienen over een bedrijf of organisatie? Meld dan hier uw klacht en Klacht.nl helpt met oplossen!

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Niets zeggend.

Voegt niets toe. Het bedrijf waar de klacht over gaat kan een klacht op "opgelost" zetten terwijl er niets met de klant overlegd is. Vermoed dat ze gewoon door de desbetreffende bedrijven betaald worden om de klacht op "opgelost" te zetten. Het slaat toch nergens op om dit zonder goedkeuring van de gene te doen die de klacht heeft geplaatst, voor wie is het dan opgelost?

17 décembre 2017

Oprichters van deze site zijn oplichters! Geen gebruik van maken.

Geld, geld en nog eens geld.

Deze site is er niet op uit om je klachten op te lossen, nee dit bedrijf misbruikt jouw klachten om bedrijven onder druk te zetten.

Bedrijven dienen namelijk een abonnement af te sluiten voordat ze op klachten kunnen reageren.

Als bedrijven eenmaal een abonnement hebben, kunnen ze klachten op opgelost zetten, zonder de klacht ook daadwerkelijk op te lossen.

Er zitten dus grote hufters achter deze site, raar dat dit in Nederland mogelijk is.

10 novembre 2017

Geen contact mogelijk!

Het is bij klacht.nl onmogelijk om in contact te treden. Als er al een reactie op de email komt is dat eenmalig en na een reactie daarop komt er nooit iets. Het bedrijf maakt jou als bedrijf kapot door op geen enkele manier te werken aan de echtheid van de geplaatste klachten.

27 août 2014

qqlq.nl

wat is dit een slechte klacht oplossing geen emails geen contact bellen kan ook niet en lossen niks op Johan

23 mai 2011