Klamboewinkel.nl Avis 12

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Super service

Super service! Klamboes waren niet geleverd door DHL. De volgende dag alsnog de bestelling ontvangen via Postnl. Klant en oplossings gericht, top.

5 mai 2026

Fantastische service

Na twee keer gebruik bleek een van de baleinen van mijn pop-up klamboe gebroken te zijn. Mailtje gestuurd, onmiddellijke respons. Op verzoek foto’s opgestuurd, kreeg direct mijn geld teruggestort. De klamboes waren even niet voorradig, maar na een week kreeg ik zonder gedoe een nieuwe opgestuurd! In de tussentijd viel er twee dagen na de melding een tube ‘na de beet’ crème in de brievenbus!
Samengevat: een prima webwinkel die z’n klanten serieus neemt, snel communiceert en uitstekende service verleent. Een aanrader dus!

5 août 2024

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! Door fouten van post nl kwam onze levering niet meer op tijd voor onze vakantie. Medewerkers van Klamboewinkel.nl hebben binnen een uur zelf een alternatieve klamboetent geleverd en de andere tent die te laat arriveert mogen we zelfs nog houden! Ongekende service die wij niet meer gewend zijn in Nederland. De kwaliteit van de tenten is ook fantastisch, dikke 5 sterren en een 100 procent aanbeveling.

27 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima webshop met uitstekende…

Prima webshop met uitstekende klantenservice. Bij de vervoeder was het pakketje ergens blijven hangen en toen ik hierover mailde kreeg ik binnen een uur een reactie. Er werd direct een nieuwe verzonden die de volgende dag met spoed werd geleverd.
De klamboe ophangen ging makkelijk en snel met de handige kleefhaakjes die ik erbij had besteld.

22 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en leuke klamboes en een geweldige klantenservice

Goede producten, snelle verzending en een hele goede klantenservice.
Initieel ging er bij onze bestelling iets mis, na een bericht van onze kant werd dit heel snel en adequaat opgepakt en is er niet stil gezeten tot wij onze bestelling in huis hadden. Echt super fijn!
De producten zijn prima en voldoen aan de verwachtingen, onze kinderen zijn niet meer gestoken in hun slaap sinds de klamboes hangen en de leuke kleuren staan ook nog eens heel leuk in de slaapkamer. Echt een aanrader met de huidige muggenstand ;-)

28 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed en uitgebreid geholpen! Erg blij

Zoon is allergisch voor muggenprikken dus goede klamboe is belangrijk maar ik had geen idee welke klamboe ik dan het best kon kopen.
Werd telefonisch zeer uitgebreid en professioneel geholpen door een meneer die duidelijk veel kennis van zaken had! Klamboe met standaard op zijn aanraden gekocht, enorm blij mee! Mijn zoontje denkt dat ie nu in een ‘tent’ mag slapen dus die is ook helemaal gelukkig. Echt blij! Goede koop!

29 juin 2024

Aanschaf en retour klamboe

Heb een klamboe (Bangl CS-B) besteld en ook weer moeten retourneren omdat de klamboe te groot bleek voor mijn slaapkamer. Ik kreeg de klamboe de volgende dag al binnen en na het terugsturen kreeg ik de dag erna al het aankoopbedrag op mijn rekening terug gestort! Hierbij mijn dank voor de geweldige service.

13 avril 2023

Topservice

NA enige tijd een defect gemeld aan een klamboe. Werd zonder problemen vervangen voor een nieuwe. Topservice!

23 août 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Geen antwoordnummer

Bij het retour zenden van een artikel komen de verzendkosten voor eigen rekening (in mijn geval 6,95). Dus houdt daar vooraf rekening mee. Wel vermeld op de site maar toch een slechte service.

23 mai 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus