2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

10 avis

Total ubehøvlet.

Total ubehøvlet.. tydeligvis ikke interesseret i nogen som helst form for kundeservice.

Ringer en onsdag efter lukketid for at høre om det er muligt at kigge på en bil uden for lukketid hvis det skulle blive nødvendigt, da deres åbningstider passer dårligt med mine arbejdstider. Siger tak for info og siger jeg ringer tilbage imorgen hvis vi stadig er interesseret. Da jeg så ringer dagen efter, blir jeg nærmest skældt ud fordi de åbenbart har ventet 2 timer efter åbningstid på mig... Hvilket jeg ALDRIG har bedt dem om.. da jeg siger at sådan bør han ikke snakke til mig hvis jeg skal være interesseret i at handle med ham, blir der bare sagt MOJN og røret blir smækket på.

26 octobre 2023

Service i top

Jeg havde en rigtig god oplevelse med kmbilsalg og km-auto igennem Jesper Mortensen og Carsten Kofoed.

Jesper tilbød mig en fair byttepris for min bil, og jeg fik købt mig til den bil jeg havde udset mig.

Efterfølgende var der desværre lidt småproblemer med bilen - hvilket den servicemindede Carsten Kofoed fra km-auto har stået for at få udbedret.

Kan kun give de bedste anbefalinger til kmbilsalg og km-auto i Silkeborg.

Vil anbefale alle interesserede, i at købe og få repareret eller serviceret deres bil her.

19 septembre 2022

Har købt mine seneste to biler hos KM…

Har købt mine seneste to biler hos KM Auto og kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Jeg har begge gange fået en super god service. Er blevet behandlet med fuld respekt og blevet taget 100 % seriøs. Jeg har fået meget bil for små penge.

25 juin 2021

Super flot service.

Super flot service i forbindelse med juniors køb af gammel bil. Vil helt sikkert anbefale KM-Auto og handler der meget gerne igen.

24 janvier 2019

Har købt en enkel bil hos denne …

Har købt en enkel bil hos denne forhandler. Fandt bilen på nettet, og ringede og forhørte mig om nogle tekniske ting. Pris og vilkår blev aftalt over telefonen. Ved afhentning var bilen som beskrevet. I super flot stand. Ialt en god bil-oplevelse, at handle hos KM Auto. Handler der gerne igen.

23 octobre 2017

KM-Auto er et godt værksted

Har altid haft en god oplevelse hos KM Auto. Der møder man fleksibilitet og venlighed. De vil altid foretage en ekstra check af bilen. Rimelige priser og jeg vil varmt anbefale værkstedet.

14 février 2017

Svindlere holde jer fra dem KM AUTO Haderslev hold jer fra dem

købte en bil ved 27-6-12 dem haft den i 3uger været ved den 5 gange uden de laver den vuste sig at de havde prøvet at lappe toppakning med flydende paking ....lige fået lavet den et andet sted 8460kr toppakning og slebet topstykket det nye værksted siger de aldrig har set magen til svinderi arb er rystet....ringer pænt til dem flere gange de råber i tlf jeg kan hente min møg bil uden de laver den
holder jeg langt væk fra dem hører gerne fra andre der kender til dem er ved at lave en sag mod dem med avis og advokat...kørte 300 km i den på 3 uger og kørte varm konstant de smed bare vand på den....dansk auto hjælp kunne ikk få bilen udl først så sagde han han sad taxameteret igang så kun han kom og åbne op til bilen

3 août 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit