Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kort na de wettelijke garantietermijn vertoont de Nemox bonenmaler een paar ernstige gebreken die waarschijnlijk al bij aankoop sluimerden. Reactie van create2fit: product valt onder klein huishoudeli... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

KIJK UIT VOOR DE PRAKTIJKEN VAN DEZE WEBWINKEL voor dat u hier iets besteld. Uit de algemene voorwaarde blijkt dat zodra een doos geopend zou zijn er bij retourneren MAXIMAAL 90% WORD TERUGBETAALD i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gemakkelijk producten te vinden. Snelle goede service. Houden kwaliteit en prijs in hoog vandel. Grote pre voor mij is gratis verzending waardoor je geen extra kosten maakt en de drempel voor kope... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De vraag aan mij was : wil je een espressomachine voor mij kopen? Ik heb "espressomachine" ingetikt bij Google en deze kwam uit bij Koffediscounter, mij ook goed bekend . Machines vergeleken en e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de café
  2. Fournisseur de machine à café
  3. Torréfacteurs
  4. Magasin de café
  5. Grossiste en café
  6. Magasin de matériel de cuisine

Informations provenant de diverses sources externes

Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Espressomachines & koffie van o.a. Saeco, Jura, DeLonghi, Nespresso, Bosch, Siemens, Illy, Arabicaffe en Bazzara. Bestel nu!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom alles weer perfect geregeld

Na zelf al diverse malen iets gekocht te hebben via de verschillende websites en in de winkel van Tom Corenel.
Hebben we er nu ook voor gekozen om een cadeau aan te schaffen voor een collega via koffiediscounter.nl.
Al was de prijs dan wel niet helemaal de goedkoopste toch hier besteld vanwege de vlotte levering en de goede service die wordt gegeven.
Bijvoorbeeld als je apparaat even niet doet wat die zou moeten doen.
Zijn ze goed bereikbaar via de mail, telefoon of gewoon in de winkel en dat
zeven dagen in de week ze zullen er dan alles aan doen om tot een oplossing te komen.

2 juin 2014

snelle prima service

We hadden de Essenza earth 's avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Prima op de hoogte gehouden van de levering. Zeker aan te bevelen!

Snelle levering!

Bij koffiediscouter een apparaat besteld via de webshop. Eenvoudig betalen zoals van een webshop gewend. E-mails ontvangen met duidelijke informatie. De volgende ochtend werd het apparaat al bezorgd, zoals ik ook via de e-mail had begrepen. Ik kan geen minpunt bedenken! Prima zaak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Idee, keuze gemaakt, besteld en thuisbezorgd binnen 18 uur !! Super.

De vraag aan mij was : wil je een espressomachine voor mij kopen?
Ik heb "espressomachine" ingetikt bij Google en deze kwam uit bij Koffediscounter, mij ook goed bekend . Machines vergeleken en een keus gemaakt en besteld.
De volgende dag om 13.45 uur werd hij al afgeleverd: sneller dan snel!
De espressomachine " Philips Saeco Intelia HD8751-11" bevalt uitstekend en maakt helemaal waar wat de video filmpjes beweren. Ik ben dus erg tevreden.

Noté 3 sur 5 étoiles

Service kan en moet beter

Jammer dat ik niet geholpen ben zoals dat gebruikelijk is. Mijn artikel is deels defect en er wordt niet geluisterd naar de oplossing die de eigen klantenservice aanbied ( heb ik nota bene in email geschreven) om het probleem snel (was bij mij helaas nodig) op te lossen. Nu hang ik tussen oplossingen van Nespresso en create2fit. Jammer, omdat dit niet nodig was/is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nette service voor een goede prijs!

Snelle bezorging, avond voor hemelvaart besteld en vrijdag gelijk in huis! Apparaat gelijk aangesloten en genoten van het eerste bakje espresso... Zeer adequate en nette service, door de e-mailservice wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

31 mai 2014

Snel en goed geleverd

Voor een goede prijs een goede espresso machine en nog snel geleverd ook.
Ik ben zeer tevreden over de informatie op de site, de scherpe prijs en snelle levering!

31 mai 2014

Bellissimo!!!!

Super snelle bezorging (next day), heerlijke bonen (Bravicaffe) en voor een eerlijke prijs!

29 mai 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijk, betrouwbaar, overzichtelijk en vooral klantvriendelijk :-)

Ik heb afgelopen weekend besloten om een koffieapparaat te kopen voor thuis gebruik. Natuurlijk ben ik direct gaan neuzen op het internet om mij van de nodige informatie te voorzien. Al vrij snel kwam ik op de site van de Koffirdiscounter terecht en op een of andere manier bleef ik steeds weer uitkomen op hun site als het ging over informatie en prjjzen. Uiteindelijk heb ik besloten een Philips Saeco te kopen en heb die dan ook zonder te twijfelen bij hen besteld. De volgende dag werd hij al bij mij thuis bezorgd, een prima service en ik ben dan ook erg tevreden hierover. De koffie is lekker, al denk ik dat we nog een beetje moeten experimenteren met welke soort we het lekkerst vinden, maar ook daarvoor kunnen we terecht bij de Koffiediscounter. Al met al een prima beslissing om mijn apparaat daar te kopen!

29 mai 2014
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus