KP Nissen & Søn Aarøsund A/S Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jeg har handlet bil hos denne forhandler. Deres slogan med kvalitetsbiler til alle, mangler lige et tvist, hvor der står at man yder 100% garanti, som man så bare ikke står ved efterfølgende, på t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde i går en rigtig god oplevelse med et køb af en Ford Kuga ST-line hos Christian. Vi blev enige om en fair byttepris og fik tilmed en bedre finansieringsaftale end banken kunne lave.... Voir plus

Købt brugt bil i fin stand. Priserne er fornuftige og alt aftalt ifbm. købet er blevet overholdt. Tog bil i bytte og afmeldte plader indenfor 24 timer. Klargøring udført uden bemærkninger. Efterfølg... Voir plus

1. Concessionnaire automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Som kunde hos os, kan du altid være sikker på en ærlig og seriøs handel med højt serviceniveau - også efter din nye brugte bil har forladt forretningen. Og da personlig kontakt og seriøsitet er nogle af nøgleordene for vores forretning, kan du altid forvente en god og nærværende betjening. Så kig endelig videre rundt på hjemmesiden eller kig forbi vores forretning og hils på os og/eller din næste kvalitetsbil.

Bien

TrustScore 4 sur 5

123 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fint sted at handle bil, men...

Jeg bor 90 km fra Haderslev og havde lidt småting med bilen. Disse skulle til Haderslev og blive fixet. Det havde været god service hvis jeg kunne få udbedret disse småfejl hvor jeg bor og ville have givet en stjerne til. Ellers fair behandling.

8 mai 2021

Nem og hurtigt salg

Tak til Daniel Søe for en Nem og hurtigt salg.
Kom som aftalt, havde printet begge slut seddelen og var klar til udfyldelse. Pengene overført med det samme og kørte ikke før.

14 avril 2021

Nem og hurtig handel

Nem og hurtig handel.

Daniel Søe hentede vores bil til aftalt tid, slutseddel blev skrevet og pengene gik ind på vores konto med det samme.

Vi kan klart anbefale andre at handle med Daniel :-)

- Camilla

9 avril 2021

Virkelig god behandling

Jeg købte en Mercedes GLA af denne virksomhed. Jeg havde forelsket mig bilen og kørte fra Helsingør for at kigge nærmere på den. Samtalen med Ole om bilen var åben, ærlig og tillidsfuld. Da vi handlede blev vi enige om, at hvis der mod formodning ville opstå problemer, som skulle udbedres indenfor garantien, så kunne jeg få det ordnet på Sjælland. Skæbnen ville at min navigation stod af (sker åbenbart med den model) og da jeg henvendte mig til Ole var der ingen problemer med at få det udbedret. Jeg valgte mekanikeren som kontaktede Ole og det endte med at jeg fik installeret en ny navigation som nu fungerer som den skal. Ordholdende, ærlig og rigtig god kommunikation - en god kundeoplevelse hele vejen.

5 mars 2021

Lige handlet med dette firma og mødte…

Lige handlet med dette firma og mødte ærlig, venlig og professionel betjening fra start til slut. Jeg havde nogle bekymringer som jeg delte med dem og som absolut blev gjort til skamme. Jeg vil uden tøven anbefale at handle bil med dem.

20 février 2021

Kan kun anbefale KP NIssen

Kan kun anbefale KP NIssen. Har netop solgt min bil til dem og kan kun sige positive ting om handlen. Alle aftaler blev overholdt og Daniel hjalp ovenikøbet med at afmontere plader på bilen, da han kom og hentede den. Super service og fem stjerner til Daniel Søe herfra.

27 janvier 2021

Kvalitetsbiler

Skønt sted at handle bil. Altid glade og imødekommende til gode priser og bilerne de sælger er i tip top stand.

25 novembre 2020

Super salgsproces

Super salgsproces
Solgte min bil til Daniel Søe, og var en super fin og god proces som gik meget nemt og simpelt. Klar anbefaling her fra. 👍

25 novembre 2020

Købt den flotteste nye brugte bil hos…

Købt den flotteste nye brugte bil hos KP Nissen & søn. Bilen var helt som lovet. Flot og som ny. Klargjort og leveret på min adresse uden nogen bekymringer. Det var en absolut god oplevelse. Tak til Ole👍

16 octobre 2020

Behagelig og troværdig sælger

Vi kørte fra Københavnsområdet til Haderslev i går for at hente en Skoda Octavia hos Ole. Op til afhentningen havde jeg nogle gode telefonsamtaler med ham. I telefonen fik jeg indtrykket af en meget behagelig, reel og troværdig forhandler og det indtryk blev bestyrket, da jeg mødte ham i går. Næste gang, jeg skal købe bil, vil jeg med at starte med at se, hvad Ole har på lager :-).

6 septembre 2020

Jeg havde min fars bil til salg og blev…

Jeg havde min fars bil til salg og blev kontakte af Daniel Søe. Vi snakkede sammen og blev enige om en pris, som vi begge var tilfredse med. Daniel er en utrolig behagelig person som man kan stole på. Han er reel og fair og overholder sine aftaler. Fik endda pengene på forskud for bilen, da bilen først skulle fra Bornholm til Sjælland. Kan varmt anbefale Daniel Søe og KP Nissen.

25 août 2020

Høj tilfredshed!

Daniel Søe kontaktede mig for et par dage siden, prisen blev aftalt og bilen blev igår hentet - Et hurtigt kig og en kort prøvetur, imens de sidste detaljer på købsaftalen blev udfyldt og bilen var solgt!

24 août 2020