KP Nissen & Søn Aarøsund A/S Avis

TrustScore 4 sur 5

L'entreprise a répondu

Vi havde i går en rigtig god oplevelse med et køb af en Ford Kuga ST-line hos Christian. Vi blev enige om en fair byttepris og fik tilmed en bedre finansieringsaftale end banken kunne lave.... Voir plus

Vi kørte fra Københavnsområdet til Haderslev i går for at hente en Skoda Octavia hos Ole. Op til afhentningen havde jeg nogle gode telefonsamtaler med ham. I telefonen fik jeg indtrykket af en meget b... Voir plus

1. Concessionnaire automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Som kunde hos os, kan du altid være sikker på en ærlig og seriøs handel med højt serviceniveau - også efter din nye brugte bil har forladt forretningen. Og da personlig kontakt og seriøsitet er nogle af nøgleordene for vores forretning, kan du altid forvente en god og nærværende betjening. Så kig endelig videre rundt på hjemmesiden eller kig forbi vores forretning og hils på os og/eller din næste kvalitetsbil.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service !

Jeg har købt en mini af Ole for cirka 2 måneder siden, som jeg er super glad for!
Efterfølgende opdagede vi at kølervæsken dryppede, som skulle skiftes. Vi afleverede bilen til vores egen mekaniker i stedet for at køre til Haderslev med bilen. Så vi slap heldigvis for en køretur.
Men kan hel klart anbefales super rare mennesker og god service. Bilen var næsten som ny da vi fik den. :)

Jeg ville ønske jeg kunne give 5 stjerner, men der var en lille ting, som vi synes var lidt mystisk. Vi fik udleveret 2 nøgler til bilen, men da vi havde købt bilen og kørt den hjem, og vi lige ville tjekke billederne af bilen, der var på bilbasen dengang inden den blev solgt til os, som vi havde gemt på computeren, opdagede vi der var 3 nøgler.
Kontaktede Ole med det samme og det kunne han godt se og heller ikke rigtig forstå, hvordan den ene nøgle manglede, men han vil undersøge det nærmere og evt. for lavet nogle ekstra.

Men kan helt klart anbefales! :)

6 août 2014

Fin service både før og efter handel

Jeg har med stor tilfredshed handlet brugt bil igennem KP Nissen og Søn og vil ikke tøve med at gøre det igen. Ole var sober og venlig, både på vores mail dialog forud for handlen og ikke mindst efter handlen var gennemført.

Da jeg kom hjem, opdagede jeg at der manglede en advarselstrekant og at sprinkleren ikke virkede. 2 ting, som jeg ikke selv havde opdaget under min testkørsel af bilen. Jeg tog kontakt til Ole, som bestilte en trekant til afhentning hos nærtliggende afdeling af FTZ samt aftalte at min lokale mekaniker måtte fikse pumpen til sprinkleren. Jeg satte min mekaniker i forbindelse med Ole og det blev fikset, uden at jeg selv skulle tænke mere over dette, hvilket gjorde at jeg sparede en tur/retur mellem Haderslev og Århus.

Kan bestemt anbefales.

30 juillet 2014

God bil, flinke mennesker.

Vi købte for en lille måned siden en Ford Focus hos Kp Nissen. Vi havde fundet tilsvarede biler hos andre forhandlere, men både prisen og i særdeleshed sælger var bare bedre her. Det er selvfølgelig bilen, som er det vigtigste, og den var fremragende, men vi blev også behandlet godt, og de virkede her som nogle rare mennesker. Alt i alt var det en super god oplevelse, også derfor jeg tager mig tid til at skrive denne lille anmeldelse.

27 mai 2014

super god service

vi har købt en dejlig peugeot 207 gt turbo.som bare køre som en drøm,alt var som det skulle være da vi fik bilen med hjem.ny synet og et service eftersyn.men du 2 månder efter lyser der en motorlampe,som viser at der ikke er nok turbotryk på.har snakket med Ole og som han siger den skal vi bare have ordnes.ja super service og håber han har den vogn jeg skal bruge om 4 år igen.hilsen Lars

26 mai 2014

Troværdig

Vi har netop købt bil af Ole hos KP Nissen. Det har været en fornøjelse. Vi har købt Vw Passat st car, da vi venter barn nr 2. Bilen var rigtigt prissat. Ved levering var den super flot gjort klar. Der var rigelig med diesel på ved afhentning. Vi anbefaler.

Familien Larsen
Aalborg

22 mai 2014

Ærlig bilforhandler

Købt brugt bil i fin stand. Priserne er fornuftige og alt aftalt ifbm. købet er blevet overholdt. Tog bil i bytte og afmeldte plader indenfor 24 timer. Klargøring udført uden bemærkninger. Efterfølgende småproblemer med bilen løst lokalt i Odense, så jeg ikke skulle køre til Haderslev.
Så alt i alt en reel bilhandler, der holder hvad han lover - også efter købet.
Kan klart anbefales herfra!

20 mai 2014

"Ny brugt bil"

Hej, pønser i på at investere i en brugt bil, så kan vi i allerhøjeste grad anbefale netop
denne virksomhed.
Ved første øjekast er alt i bedste kvalitet.
Flotte brugt-vogne med en service i 1-klasse.
Og at dømme efter den time vi blot behøvede for at træffe vores beslutning om køb, var der en fortættet atmosfære af henvendelser om bilkøb.
Hermed de bedste anbefalinger.
Mvh Connie & Bent Sørensen
Bramming

26 avril 2014

Fuld tilfredshed

Har lige købt en peugeot 206 hos KPNissen/Ole.... God service og kommunikation. Aftaler blev overholdt og stedet virker troværdig og professionel. Alt i alt er vi meget tilfredse med køb af bil og måden hvordan handlen foregik. Kaffen var også god:)
Peter og Lis christensen

6 mars 2014

En god oplevelse at handle brugt bil hos KP Nissen og Søn

Det er nu 9 måneder siden jeg købte en brugt Toyota Avensis Stc. hos KP Nissen og Søn. Det var sønnen Ole jeg handlede med og det var en rigtig god oplevelse - alt forløb som det skulle.
Bilen blev synet og jeg fik fortalt hvad der var blevet skiftet af dele på bilen for at få den igennem syn og bilen var fin klargjort da jeg hentede den.

2 mars 2014

Bil i kanon stand

Købte en 7 år gammel Seat Altea for 3 måneder siden. Bilen blev leveret i rigtig god stand og kører stadig som den var ny.
Man føler sig meget velkommen og Ole var meget reel under salget. Absolut turen værd fra København.

1 février 2014

Ovenud tilfreds +++++

En stor tak herfra med de varmeste anbefalinger. Hvis jeg skulle ud og købe bil igen, så ville jeg ikke et sekund betvivle at den skulle købes nede ved KP Nissen. I er noget helt specielt - ikke nok med man altid føler sig SÅ velkomne, så er i begge yderste kompetente og ærlige. Den behandling jeg har fået nede ved jer, med begge mine biler, kan jeg ikke sætte en finger på og er lykkelig for mit bilkøb skete hos jer, da jeg af andre fagmænd har fået af vide at i er noget helt specielt - jeres slags findes der desværre ikke så mange af mere. Tak endnu engang fra Sine som elsker sin Fusion ;-)

30 janvier 2014

Høj klasse - super klargøring

VI har lige købt to biler af KP Nissen. Vi har intet at sætte en finger på. Leveringstermin overholdt. Alle andre aftaler overholdt, og så blev de leveret mere klargjorte end vi nogensinde har oplevet andre steder. Super tilfredse og kommer gerne igen. Klar anbefaling herfra hvis du skal købe en brugt kvalitetsbil.
MVH Lisbet og Ole

11 novembre 2013

Kvalitet, service og bundsønderjysk ærlighed

Vi købte i sommeren 2013 en brugt Ford Focus, der på trods af nogle år på bagen, stadig stod super fint og kører upåklageligt. Vi valgte at handle hos KpNissen, da de tilbød den bedste pris vi kunne finde. Samtidig oplevede vi ejeren som oprigtig og ærlig omkring bilen. Alt var helt nede på jorden, i orden og professionelt.
Derfor fortjener de en anbefaling fra et par tilfredse kunder, der gerne handler der igen :)

Dårlig service

Ole var utrolig flink dengang jeg købte bilen, men efter handlen var gået igennem, var det som om jeg bare skulle hurtigt ud af butikken.
Efterfølgende har jeg reklameret over en fejl på bilen, men selvom den har været på værksted er den stadig ikke blevet lavet.
Han bruger en undskyldning om at værkstedet ikke kunne finde noget på bilen. Så på det værksted har de åbenbart ikke samme hørelse som mig, hvilket jeg syntes er en skam. Bilen kommer med den samme lyd hver gang jeg har den startet, så syntes det er ærgerligt den ikke lige kunne komme med lyden, da den blev gennemtestet på værkstedet.
Men jeg går selvfølgelig stadig ud fra at den bliver lavet på den lovede garanti.
Derudover kan jeg heller ikke forstå hans klargøring af bilen. Første gang jeg var omme på bagsædet fandt jeg et brugt og meget gammelt cigaretskod, hvilket man ikke burde kunne overse ved grundig klargøring.

Logo de KP Nissen & Søn Aarøsund A/S

Réponse de KP Nissen & Søn Aarøsund A/S

Kære Jakob og Henning Hansen

Jeg vælger at give dig samme svar som din far (Henning Hansen) har fået - da i begge har givet en anmeldelse på samme produkt / oplevelse.

Det er altid beklageligt når en kunde i vores virksomhed ikke føler sig godt behandlet, det sker heldigvis sjældent og i dit tilfælde, forstår vi simpelthen ikke hvorfor du kører det tunge skyts frem.

Du reklamerer over lyd fra motoren som hverken vi eller det af os brugte værksted kan høre. En Opel-motortester kan heller ikke konstatere nogen fejl. Vi har gennem vores brancheforening tilbudt dig at få en uvildig til at konstatere den påståede fejl på din bil; men det har du øjensynligt ikke ønsket.

Vi har altid og vil fortsat altid leve op til købelovens bestemmelser. Det er dog problematisk at tilbyde dig reparation på en bil som vi ikke kan konstatere nogen fejl på.

Havde vi lovet der fulgte vinterdæk eller en eftermonteret fartpilot med bilen, ville dette naturligvis være noteret på den slutseddel som du/I selv har underskrevet.

M.h.t. modtagelse af Dankort, kan jeg oplyse at bankerne nu kun garanterer for kr. 4.000,- skulle der ikke være dækning for resten, hænger forhandleren selv på den, så jeg tror både du og andre interesserede læsere vil kunne forstå at det er en risiko vi ikke vil tage. Netop derfor foretrækker vi en bankoverførsel frem for Dankort eller kontanter.

Med venlig hilsen
Ole Nissen
KP Nissen & Søn Aarøsund A/S

Service og kvalitet som aldrig før oplevet!

Jeg har igennem tiden købt 3 biler ved KP Nissen og senest ved sønnen Ole. Jeg har aldrig haft problemer med bilerne på nær et par almindelige småting som straks blev fikset uden tøven. Jeg ved ikke hvor de finder de biler, men man skulle næsten tro at de lige var rullet af samlebåndet sådan som de ser ud selvom de er brugte. Jeg har ejet flere biler, men efter at have oplevet service og kvalitet på det niveau, så er der ingen andre steder for mig at handle bil. Det skal siges at mine 2 biler har jeg solgt videre for at prøve noget nyt. Man har jo bil i mindst 20 år når man køber brugt bil hos dem :-)

Super service

Købte i 2009 en Golf 3 stc. Den stod som ny både inde og uden på. Der her ikke været det mindste problem med bilen. Nu 5 år senere er der stadig intet galt med den og kun blevet skiftet bremser på bilen. Så yderst tilfred med service og kvalitet på den bil :) ikke sidste gang jeg vil købe en bil derfra

Rune Kyhl.

17 septembre 2013

Sælger kvalitetsbiler men garantien!!!!

Jeg har handlet bil hos denne forhandler. Deres slogan med kvalitetsbiler til alle, mangler lige et tvist, hvor der står at man yder 100% garanti, som man så bare ikke står ved efterfølgende, på trods af der er en brancheorganisation som skulle beskytte køber, men tager sælgers parti i stedet.
Ligeledes tager man ikke imod dankort betalinger ifølge en ny lov, som sælger hævder er kommet.
Jeg vil fraråde at handle der da lovede ting ikke bliver overholdt og der bliver ikke svaret på henvendelser f. eks. havde jeg mistet en nøgle ved tømning af gammel bil, hvor der blev lovet at dette ville blive tjekket, men har aldrig hørt noget.
Lige så snart du drejer ud af forhandlerens indkørsel er alt garanti væk.

13 septembre 2013
Logo de KP Nissen & Søn Aarøsund A/S