Henvendte mig for at få slettet navn/adresse i søgninger, da nyt tlf selskab ved en fejl ikke var opmærksom på skjult adresse. De reagerede med det samme, og 12 timer senere var alt fikset. Tak for hu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde ved en fejl afmeldt mine data på KRAK, hvorfor jeg henvendte mig til selskabet. Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK. MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!

L'entreprise a répondu

Krak’s gode medarbejder “Charlotte” udførte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et “knips-med-fingrene” modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som ønsket. I he... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. Dårligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige år brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og... Voir plus

1. Agence de marketing en ligne
  2. Service de marketing Internet
  3. Agence de marketing
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Moteur de recherche
  6. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hurtig aktion fra kundeservice da…

Hurtig aktion fra kundeservice da ændringen ikke kunne gennemføres på nettet

6 mai 2025

Hej Line

Vi er altid klar til at hjælpe både brugere og kunder, så godt at vi fik det løst med det samme.
Tusind tak for både ros og stjerner.

Charlotte, kundeservice

En god oplevelse at samarbejde med…

En god oplevelse at samarbejde med Krak. Altid venlige og imødekommende medarbejdere.
5 stjerner herfra.

5 mai 2025

Hej

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner.
Din ros glæder os meget, da vi altid har fokus på tilfredshed i samarbejdet med vores kunder.

Håbløst

Godt man har Google Maps Det nye Krak er komplet håbløst — minder om vuderingsstyrelsen.

3 mai 2025

Hej Hans Henrik

Det er vi da bestemt kede af at du oplever.
Vi har opdateret til en ny kortversion, som har de samme funktioner, så du er velkommen til at uddybe det via feedback-knappen på kortet eller sende os en mail på privacy@krak.dk

Charlotte, kundeservice

Jeg er også blevet bondefanget...

Jeg er også blevet bondefanget...
Jeg er også blevet bondefanget, af Team Robin som er en under virksomhed af Krak el.
ingen oplysninger om, en binding på 24 måneder.
Jeg blev fanget af en flink og målrettet sælger i bilen på vej til job, som fortalte at det hele var gratis, og at jeg skulle skynde mig, at få kontrakten skrevet under, så de kunne få mig opdateret alle steder.
Som nystartet virksomhed, er det jo lige hvad man drømmer om.
Jeg så i kontrakten at der stod 13500, kontaktede sælgeren, som svor, at han ikke forstod hvorfor deres firma, blev ved med at skrive dette beløb ind, og at det skulle jeg bare se bort fra, det var så pludselig ca 500 kr.
og der var ingen grænse for, hvad jeg fik for de 500kr.
Jeg betaler nu hver mdr 711 kr, for ingen ting, for at stå på krak og de gule sider. Og absolut ingen aktivitet, hvilke jeg nu forstår.

Men man bliver lovet guld og grønne skove, omkring googel, facebook om andre optimeringer, som de slet ikke har.

Det ved jeg så nu, så ingen har kunnet finde mig, til trods for at de lover 200 ord i søge optimering, hvilke så var på krak( ved så nu, at det ikke var googel, facebook, instagram osv)
Jeg har kontaktet sælgeren, både telefonisk og mail, og sagt at jeg føler at dette er total bondefangeri, og at de har bundet mig i en aftale, jeg ikke var informeret om vildkårene i.
Og at jeg ikke har fået de oplysninger, som jeg skulle have haft(så havde jeg nemlig aldrig skrevet under) og at jeg ønskede at opsige min kontrakt, fra dags dato.
Men sælgeren mener at det er sådan, og at jeg ikke kan komme ud af min kontrakt, og nægter at melde mig ud.

Tiltrods for at jeg og min virksomhed ingen gavn har og har haft, af deres tilbud, da folk som vil bruge mig, altid vil finde mig via googel, hvor jeg troede jeg var, men nu ved jeg aldrig har eksisteret under. Hvilke jo var noget de lovede.

Rigtig mange penge spildt, og rigtigt ærligt at man som firma har brug for at være så uærlig, for at få kunder.
Og at man ikke kan komme ud af en kontrak, som slet ikke lever op til det de lover, og som slet ikke er til gavn for min virksomhed..overhovedet..
Så kan kun anbefale alle, at passe på, med opkald fra Krak og TeamRobin

Den ene stjerne er for at man kan finde mig på krak og de gulesider, men ikke på de sider jeg var lovet.

Marianne

20 janvier 2025

Hej Marianne

Vi er godt nok ærgerlige over, at du sidder tilbage med dette indtryk af Krak & Robin.
Vi er ved at undersøge de nærmere detaljer og kontakter dig hurtigst muligt.

Opdatering 7.5.2025
Efter du har været i dialog med en af mine kolleger, så kan jeg forstå at I sammen har fundet en løsning på din fortsatte annoncering på Krak.dk

Charlotte, kundeservice

Super hurtig effektuering af min…

Super hurtig effektuering af min forespørgsel 👍🏻

24 avril 2025

Hej Rikke

Tusind tak for dine 5 stjerner.
Din ros glæder os meget, da vi altid har fokus på tilfredshed i samarbejdet med vores brugere og kunder.

Charlotte

krak.dk er blevet møgelendigt

krak.dk er blevet møgelendigt! Efter den nye opdatering kan man lige så godt lade være med at bruge det, for det er blevet så superbesværligt. Krak skal skynde sig tilbage til det gamle format hurtigst muligt, ellers kan de ligeså godt lukke siden ned på stedet!

21 avril 2025

Hej Kristoffer.

Tak for din feedback og vi er da ærgerlige over at du oplever at Krak.dk er blevet besværlig.
Du er velkommen til at uddybe - gerne på mail til privacy@krak.dk, så vi enten kan hjælpe eller sende din feedback til vores teknikere.

17 avril 2025

Hej Sten

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner og godt at vi hurtigt fik hjulpet.

Charlotte, kundeservice

"Tillykke" med jeres nye side.

"Tillykke" med jeres nye side.
Kraks kort - Fast startsted i København - det er uelegant at skulle zoome ud for at kunne zoome ind på et målpunkt.
Hvor er muligheden for at se et GPS-koordinat på et sted blevet af?
Hvor er muligheden for at printe/udskrive et kortudsnit blevet af?

Jeg har tidligere brugt krak både til at finde vej men også i forbindelse med Geocaching.
Min aktuelle brugeroplevelse er NUL stjerner
---

Redigeret 5 timer senere efter at Charlotte i kundeservice har svaret.

1: jeg forstår ikke rigtig den med startstedet? - Jeg gemmer ingen cookies når jeg lukker min browser. (Firefox på en PC)
Men siden første gang jeg prøvede jeres nye kort, har startstedet været Vestre Kirkegård i Kbh. som der er zoomet ind på. OG nej, jeg har ikke lavet søgninger med det nye kort. Gemmer i mine data uden mit samtykke????
Jeg imødeser et kort over hele Danmark som der kan zoomes ind på som start,ligesom i gamle dage.

2: Jeg imødeser at det bliver muligt at printe et kortudsnit, og meget gerne uden nogen form for login først - Det virkede så fint på det gamle kort.

3: Den GPS-koordinat funktion er en ommer! Den gamle koordinat funktion viste koordinatet i flere noteringer, bl.a. den Geocachere bruger, og så kunne man køre GPS-markøren hen over kortet i stedet for at være låst der hvor man har klikket.
Den nye funktion er .... ubrugelig kort og godt.

17 avril 2025

Hej Lars.

Tak for din feedback, som jeg sender videre til vores teknikere.
Når du starter på kortet, så vises hele Danmark, men efter en søgning, vil kortet blive stående indtil næste søgning, hvor du har foretaget et valg i den resultatliste, som fremkommer.
Så der er ikke fast startsted i København, men København vises fordi det var det seneste kort, du havde søgt frem.
GPS-korordinater kan ses ved at højreklikke på et sted på kortet.
Man kan pt ikke printe direkte fra kortet, men andre brugere har forespurgt, så vores teknikere er ved at se på muligheden for denne funktion.

Du kan indtil videre finde den tidligere version via https://map.krak.dk/

Opdatering 24/4/2025
Når du går ind på Krak.dk skal du tage stilling til cookie consent og det er her du vælger om du giver tilladelse til alle, valgte eller nødvendige cookies. Så vi gemmer kun det, som du har givet tilladelse til.
Jeg giver dit input om, at startsted på kortet videre til vores teknikere, så må de se om dette er en mulighed, det samme gælder printe af kortudsnit og flere varianter af GPS-koordinater.

Charlotte, kundeservice

Jeg forstår virkelig ikke hvad man skal…

Jeg forstår virkelig ikke hvad man skal bruge krak til. Der har ikke været en eneste gang, hvor jeg har søgt på et nummer som ringer, som har givet mig et resultat. Den skriver ingen resultat hver eneste gang jeg har søgt i 20 år👎🏽

11 avril 2025

Hej Nadia

Det er vi da ærgerlige over at du oplever.
Oplysningerne om privatpersoner på krak.dk og degulesider.dk er baseret på abonnentoplysninger, som Krak A/S modtager fra teleselskaberne. Teleselskaber skal ved lov udlevere alle abonnentdata. Dog ikke abonnenter, der er registreret med hemmeligt eller hemmelig/udeladt tlf.nr., hvilket kan være årsagen til at du ikke finder et nummer.
Du er meget velkommen til at sende os et par eksempler (på mail til privacy@krak.dk), så kan vi undersøge hvorfor du ikke finder det du søger efter.

Charlotte, kundeservice

Har opgivet at bruge servicen

Har gentagende gange prøvet at bruge den nye version til helt simpel ruteplanlægning. Det har systemet ikke magtet. Leder nu efter en alternativt planlægningsapp.
Har desværre måtte give én stjerne.

8 avril 2025

Hej.

Det er vi da ærgerlige over at du oplever.
Du må meget gerne uddybe, så vi kan hjælpe - du kan skrive til os på kundeservice.privat@eniro.com.

Charlotte, kundeservice

Jeg synes den nye version er besværlig

Jeg synes den nye version er besværlig. Jeg bruger ofte kortet da jeg kører materialer til byggepladser og der er krak hurtigere opdateret end googlemaps. Men i den gamle version dukkede adressen op på kort når jeg tastede den. Det gør den ikke i den nye. Der sidder jeg og roder rundt i den jeg finder kortet.

31 mars 2025

Hej Kim.

Alle forandringer kan virke besværlige, men forhåbentlig vender du dig til det.
Jeg sender dit input videre til vores teknikere, som løbende arbejder på at forbedre vores kort.
I nederste højre hjørne af kortet er en knap 'Feedback', hvor du meget gerne må lægge dine kommentarer og ideer ind.

Hej Claes

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe med din henvendelse, så vi siger tusind tak for både ros og 5 fine stjerner.

Arealberegner

Savner i den grad den gode og nøjagtige arealberegner, der var i den gamle version, men har fået en meget fin anvisning til det gamle kort, samt tilkendegivelse af, at det måske bliver nemmer at bruge i det ne kort

26 mars 2025

Hej Jørgen.

Tak for din feedback.
Der arbejdes løbende på at forbedre fuktioner på vores kort og jeg sender dit input videre til vores teknikere.
Du har indtil videre mulighed for at benytte den tidligere version ved at trykke på det lille ! i øverste højre hjørne at kortet.
Der er også en 'feedback-knap' i nederste højre hjørne, hvor du er meget velkommen til at komme med kommentarer, forslag osv.

Med velig hilsen
Charlotte, kundeservice

Jeres medarbejder gav mig god hjælp til…

Jeres medarbejder gav mig god hjælp til at finde, det jeg havde behov for

25 mars 2025

Hej Bent.

Tusind tak for din ros og 5 flotte stjerner.
Vi er altid klar til at hjælpe både vores brugere og kunder.

God hjælp

Jeg kontaktede krak, da jeg oplevede fejl i deres rute til en adresse. Indenfor 1 1/2 døgn var ruten rettet til den rigtige. Tak for hurtig og pressis hjælp.

19 mars 2025

Hej Lisbeth

Tusind tak for din ros og 5 stjerner.
Dejligt at vi hurtigt fik hjulpet med din rettelse.

Den nye version...

Ofte er alt nyt "svært" og det gamle var MEGET bedre.. Se bare når Microsoft f.eks. skifter styresystem :-)

I dette tilfælde mener jeg ikke at det nye design som sådan er dårligt, men ift. opmåling af et areal ér den nye version meget unøjagtig og reelt set ubrugelig.

Den gamle version passede - meget tæt på - med opmåling af samme areal, som landmåler har lavet.

Det er fint at det skal se smart ud, men havde I da bare beholdt det gamle målesystem ;-)

Hvorfor jeg ikke længere kan klikke på en adresse og se ejer og f.eks. telefonnummer, ved jeg ikke..
Måske er det noget med GDPR?

Men det er sjovt at sætte 1954 kortet på og se forandringerne i landskabet, siden da.

Opdatering..
Tak for svaret og vejledningen til at finde det gamle system.
Desværre har I så også fjernet den mulighed nu.
hvorfor det?
Jeg synes grundlæggende ikke om at noget opdateres før det er afprøvet i baggrunden.
Her virker det som om at jeres teknikere ikke har forstået alvoren.
Jeg kan læse mig frem til at jeg langt fra er den eneste der oplever problemer med den nye arealmåler.

Jeg har, adskillige gange, meldt til jer via jeres beskedsystem, at arealmåleren er meget unøjagtig.
Måske I skal spørge jeres udviklere om hvorfor det ikke er rettet endnu.

21 mars 2025

Hej Martin.

Det er vi da ærgerlige over at du oplever.
Vi har skiftet til en ny version af vores kort og du har mulighed i en overgangsperiode stadig at benytte den tidligere version - via map.krak.dk.
Desuden har vi i nederste venstre hjørne en knap til feedback, hvor du meget gerne må uddybe, så vore udviklere og teknikere kan se på det og forhåbentlig løse eventuelle udfordringer.

Visning af personer ved klik på kortet er lige på trapperne, men kan stadig ses på den tidligere version af kortet.

Opdatering 1.4.2025:

Det nye kort har kørt på DeGuleSider.dk siden i sommers og det har på Krak.dk været muligt at vælge at benytte den nye version i lang tid - dette har være for at teste og få brugere til at melde eventuelle fejl ind.

Du har stadig mulighed for at benytte den tidligere version på map.krak.dk, men det vil blive lukket ned på at tidspunkt, da data ikke vil blive opdateret på 2 versioner.

Vores udviklere arbejder på både forbedringer og de henvendelser, som kommer ind. Der prioriteres og derfor kan der være tiltag, som prioriteres højere end andet fx. vil visning af hjertestartere komme før ladestandere.

Hurtig handling

17 mars 2025

Hej

Tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har fået en god og hurtig service.

Charlotte, kundeservice

Meget hurtigt skriftligt svar på min…

Meget hurtigt skriftligt svar på min forespørgsel. Venligt og effektivt. Fik endda mere end jeg bad om, da jeg ikke kun blev oprettet på Krak men også på oplysningen. Perfekt👌

14 mars 2025

Hej Martin

Tusind tak for dine 5 stjerner og flotte anmeldelse

Vores fokus er altid på tilfredse brugere og kunder og derfor glæder det os, at høre at du har fået hurtig og effektiv hjælp.