Pinlig opførsel omkring tømning ved sne. Kundeservice hælder vand ud af ørene og prøver at ride stormen af. Svarer ikke på mails. Kan ikke fremvise dokumentation for påståede ufremkommelige vej... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg stillede min røde plastikboks til farligt affald ved siden af anden affald til tømning den 2. April 2026. Jeg fik ikke tømt/ ombyttet den røde plastikkasse med en tom hvorfor? Det er så indvikl... Voir plus
Efter stærk forsinkede tømninger p.gr.a begrænsede snemængder fik vi endelig afhentet affald den 24.1.24 En ting er forsinkede afhentninger, men noget andet er den manglende oprydning af spredt aff... Voir plus
Kredsløb når de er bedst, kan simpelhent ikke forstå at der kan være så stor forskel på medarbejdere der kører ud for at tømme affalds beholderne. I torsdags blev vores pap beholder tømt uden problem... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kredsløb leverer fjernvarme til næsten alle i vores forsyningsområde og håndterer affald for 184.000 husstande i Aarhus kommune. Vores ca. 550 medarbejdere arbejder hver dag for at gøre det nemt for dig at være grøn.
Coordonnées de contact
Karen Blixens Boulevard 7, 8200, Brabrand, Danemark
- kontakt@kredslob.dk
- www.kredslob.dk
A répondu à 12 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Kredsløbs hjemmeside virker ikke
Kredsløbs hjemmeside virker ikke hvor ved man ikke kan få lov til at se sin varmeregning👎
Tranbjerg genbrugsstation
Tranbjerg genbrugsstation
Blev nær kørt ned af en medarbejder i en kæmpe maskine med en enorm skovl foran. Jeg havde formastet mig til at forelske mig i en fin betonopsats, der var sat sammen med andet beton til ophugning. Jeg stod og ventede på min mand, men så kom den store maskine ellers ræsende direkte imod mig med skovlen oppe og hamrede ind i en lille mængde beton, der åbenbart meget demonstrativt skulle skovles i NU!!!! Jeg måtte nærmest springe for livet. Jeg vidste ikke, at man ikke måtte tage noget beton, andre har smidt ud. Det kunne jo være godt for klima etc., hvis jeg kunne hjælpe dem af med det. Men det var "tyveri" fik jeg besked om. Nå, beklager. Men måden at opføre sig på, jeg blev fuldstændigt chokeret. Er det sådan, I synes, jeres medarbejdere skal opføre sig overfor borgere?
Poor Website, Non Competent Customer Support
Kredslob is both my heat provider and waste collector. Despite having registered for automatic payment, I received a bill of 106 kr for a late payment. When I logged into both the "Genbrug og affald" and "Varme" portals, I saw messages confirming that I was registered for automatic payments and that all bills had been paid.
I contacted customer service, and they informed me that my automatic payment was only set up for heat, not waste, and they couldn’t explain why I couldn’t see this information. I also sent an email and was told there might be a system delay. After waiting a few weeks with no change, I decided to investigate the issue further myself.
It turns out that whether you log into "Genbrug og affald" or "Varme", the same bills are displayed. To switch between the two services, you need to use the menu on the right side of the page and select "Renovation" for "Genbrug og affald" or "Varme." This process is confusing and not user-friendly.
It’s unfair that customers have to pay for errors caused by the website, and it’s frustrating that customer service couldn’t resolve the technical issue. I've seen other customers mention experiencing the same problem, yet Kredslob hasn’t fixed it. This is likely to affect new customers in the future as well.
Håbløs kundeservice.
Fik leveret en rød kasse til farligt affald der var smurt ind i mudder og kontaktede kundeservice for at få den byttet.
Nu har jeg så her - 4 dage senere - stadig den mudrede kasse stående på mine skraldespande, og ingen kan sige noget om hvornår, den bliver byttet.
I forvejen er det tydeligt at ideerne omkring skraldespande og sortering er udtænkt af mennesker, der bor i forholdsvis store huse og har plads til sorteringen både ude og inde. Så priviligeret er jeg bare ikke. Skraldespandene fylder utrolig meget på min lille grund, så når jeg ovenikøbet skal have en mudret kasse stående frit fremme (jeg kan ikke sætte den væk ingen aner jo hvornår den bliver hentet, det kan i princippet være om 2 uger), så øger det frustrationen og irritationen over projektet.
Men det er da ret smart, med så dårlig kundeservice tænker man sig da om to gange før man beder om at få den elendige kasse byttet
Dårlig kommunikation
Havde en stikledning på fjernvarmen der skulle repareres. Selv reparationen gik virkeligt fint og smertefrit med god kommunikation med reparatørene på stedet hvorefter belægning og afsfalt mangler at blive reetableret således jeg kan bruge min indkørsel igen bl.a til ladning af elbil - Men så hopper kæden af - ingen information om hvornår dette skal ske. Jeg må selv ringe, hvorefter de sender en mand forbi (siger de) Jeg hører intet 4 dage efter ringer jeg igen - jo den er da i systemet, men reetableringen kan først udføres om 9 dage!
Det må i kunne gøre bedre - sommerferie eller ej!
Med venlig hilsen Jens J (Gefionsvej 11)
MEGET positiv oplevelse med pil op 🙂👍
Hvor er det bare ærgerligt, at Kredsløb kun bliver vurderet af kunder, der har fået en dårlig oplevelse... Jeg er ikke én af dem. 🙂 Vi oplever tømning til tiden, altid varslet pr. sms, smilende medarbejdere, der på trods af travlheden alligevel har overskud til en hilsen.
Jeg henvendte mig til Kredsløbs kundeservice med et forespørgsel pr. mail, da jeg er klovn til selvbetjening. 🤦♀️ Jeg fik et venligt, personligt og fyldestgørende svar med med det samme. Jeg blev ikke henhenvist til selvbetjening...🤗👍👌
Kære Lene, tusind tak endnu en gang!🙂
Mere bureaukrati end skrald
Jeg fik denne sms og funderede over hvilken skraldemand som ikke er i stand til at løse det problem:
“Hej. Da skraldemanden 14-05-2024 tømte plast, mad- og drikkekartoner / glas og metal på din adresse, var det ikke muligt at tømme beholderen, fordi affaldet var klemt for meget sammen. Sørg derfor for at løsne affaldet før næste tømning. Vh. Kredsløb”
Alt andet en logisk. undgå rykkere
Jeg giver en stjerne fordi kundeservice var sød og forstående overfor at systemet kan være udueligt og gammeldags.
Vi er flyttet i nyt hus pr. januar 2024. Jeg ringer i Febuar til Kredsløb, da man i en periode ikke kan give samtykke online til at modtage regninger mv. i e-boks. Jeg ringer kundeservice og går igennem til øvrige henvendelser, da det både vedrører affald og varme.
Her giver jeg sammentykke til at modtage regningeri e-boks, og opretter mig desuden til PBS.
4 måneder efter får jeg en regninger på affald + 159 kroner i rykker.
Jeg ringer til Kredsløb, som kan fortælle mig, at ja, jeg er tilmedt betalingsservice, men den første regning skal betales manuelt, og ja jeg havde givet samtykke, men det var for varme-regninger.
På min kredsløb-profil trykker jeg "Se affaldsregninger", hvorefter jeg ingen regninger har liggende, udover varmeregninger. Affalds-regningen er altså kun kommet med post.
Det er et forfærdeligt system og stakkels medarbejdere der ikke kan forsvare systemet. Tak fordi kundeservice var forstående overfor udueligheden af det gamle system.
Skraldespandsfarce i Aarhus
Efter lang tids manglende tømning tømte kredsløb først papir&pap. Den der ikke er vigtig at tømme først. Fredag tømte de mad&rest og i dag onsdag tømmer de igen mad&rest. Plast,glas&metal beholderen er til gengæld ikke blevet tømt siden starten af december, så affaldet hober sig op.
Jeg har skrevet med kredsløbs kundeservice. De skriver pænt tilbage, men ser sig tvunget til at komme med intetsigende svar til frustrerede kunder i et forsøg på at bortforklare firmaets logistiske problemer. Tilbage står et indtryk af et firma, der ikke magter opgaven.
Helt igennem forfærdelig virksomhed
Helt igennem forfærdelig virksomhed, som lover og lover komme men aldrig, siger man skal tage skraldet ud men kommer ikke fugle og rotter trives i aarhus.. hvis jeg kunne give 0 stjerner fik det.
Udtalt mangel på faglige kompetencer
En ting er forsinkede afhentninger, men noget andet er den manglende oprydning af spredt affald og knust glas, som findes rundt om i hele boligkvarteret?
Kredsløb giver iøvrigt indtryk af yderst mangelfuld kundekontakt (ingen mailadresser - uduelig kontaktboks - lang ventetid v/tlf. henvendelser) !!
Ville ALDRIG overleve som privat virksomhed.
Arbejdssky forretning
Meget tvivlsom håndtering af det puddersne, der faldt efter nytår.
Manglende affaldstømning og håndtering af efterforløbet er horribelt.
Arrogant kundeservice og mellemleder, der på inden måde er løsningsorienteret.
Hvis der var konkurrence på området ville kredsløb gå konkurs.
Man har indtryk af at de ansatte er valgt fra nederste hylde.
Forfærdelig service
Forfærdelig service. Vi har ikke fået afhentet affald iår endnu. Kredsløb siger det er pga sne og is, men sjovt nok kan alle mulige andre biler og lastbiler godt køre på vejene. Vi betaler for afhentning vi ikke får og affaldet hober sig op. Idag har de endnu engang aflyst afhentning selvom der ikke er faldet ny sne. Igår skrev de at de ville komme.. det er uforståeligt og dovent af kredsløb!
Rotternes smiler i Århus
Monopol er ofte en skidt ting! Det er Kredsløb desværre et førsteklasses eksempel på. I er godt nok heldige, at den snestorm kom, så I fik noget at skyde skylden på... Jeg savner virkelig at kunne gå en tur igennem Århus midtby uden at få Roskilde vibes over mængden af ikke afhentet affald.
Fuldstændig horribelt
Fuldstændig horribelt, at man ikke får hentet skrald i en måned. For vores vedkommende er der førend den meget sne vi har fået i Aarhus.
De kan simpelthen ikke finde ud af det, selvom vi for 6 mdr siden er flyttet ind i vores nybyg - og det herved er et nybyggerområde.
Og vi betaler pr tømning; og de kan/vil ikke kreditere for de ca 8-10 gange de ikke er kommet, hvor de i følge tømmeplanen (og sms’er dagen før ifbm deres sms service) burde være kommet.
Jeg betaler altså for en service jeg ikke får.
Skandaløst.
Ingen afhentning af plast og…
Ingen afhentning af plast og mælkekartoner. Det er anden gang man skal ringe ind til supporterne for at få dem til at melde manglende afhentning. Gid man kunne skifte selskab.
Ligeglade eller inkompetente?
Er betalt med skattepenge og giver ikke "kunderne" mulighed til alternativ.
At de ikke leverer den service de selve har aftalt er de ligeglade med og deres kundeservice kommer med undskyldinger fra A-Æ.
De har nu i en måned "arbejdet på fuld kapacitet for at hente ind det de er bagud, men nu er en hel cykel gået og der er ny hentning skal ske om 2 arbejdsdage, så er det en løgn eller er de bare MEGET DÅRLIGE TIL SIT ARBEJDE?
Vi betaler dyrt for en ydelse vi ikke får
Vi betaler for en ydelse som ikke eksisterer.
Efter vi har fået nye skraldespande med nyt sorterings system virker det som om de har glemt at købe skraldebiler til det
For de magter ikke opgaven.
Vi har overhovedet ikke fået tømt plast og metal endnu... og vi betaler jo for det, så kan det vel i bund og grund betragtes som svindel hvis vi ikke krediteres for det.
Find en anden aktør hvis i ikke selv kan magte opgaven.....
Det er vel også derfor vi nu trækkes over skatten så de kan få penge selvom de ikke yder noget i 8310
Ingen tømning af skraldespand
Ingen tømning af skraldespand. Fik SMS på at kredsløb ville tømme Papir og Pap d. 6 december. Det skete ikke, efter 2 omgange med mails fik svar på det ville ske den kommende weekend. Det skete ikke, ringede 19-12-2023 og sad i kø i 21 min og da det blev min tur blev røret lagt på, ringede op igen, fik autosvar på at de havde travlt og lukkede telefonen kl. 14. Det er vist godt I ikke driver en virksomhed som skal tjene penge, for kunderne betyder ikke noget for Jer.
Er det rimeligt at man som forbruger…
Er det rimeligt at man som forbruger skal betale mere for mindre service ?
Man betaler tilsyneladende for en service der er ikke eksisterende.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.