Autohuset Kronsbjerg A/S Avis 1 821

TrustScore 5 sur 5

4,9

Kan kun sige tak til Claus og det gode team fra Autohuset Kronsbjerg NYBORG nu med nysynet bil hele forløbet var ret så professionelt der blev ringet til synshallen aftalt tid med det samme småting... Voir plus

Denne gang drejede det sig blot om skift til sommerdæk og et par småting. Men som altid er det en god oplevelse at komme der. Der er altid fin kundeservice, og det er rart også at blive genkendt og g... Voir plus

Hvis det var muligt at give flere stjerner, havde Autohuset Kronsbjerg i Nyborg fået dem alle. To gange har jeg haft akut brug for hjælp til bilen, og begge gange er jeg blevet mødt med en servic... Voir plus

Man er altid velkommen og bliver godt modtaget. Værkstedet udfører et godt stykke arbejde. Jeg er kommet der i over 20 år oger godt tilfreds med værkstedet.

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de réparation automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Autohuset Kronsbjerg er næsten 100 år gammelt og den alder når man kun, når man passer på sig selv og sine kunder. Vi vil fortsat være en attraktiv arbejdsplads for alle vores dygtige og motiverede medarbejdere, og vi vil til stadighed cementere det forretningsmæssige grundlag for vores forretning, der bygger på, at: "Særdeles tilfredse og glade kunder er vor fremtid" Vi har forretninger 3 steder på Fyn, Odense, Svendborg & Nyborg. Vi forhandler fabriksnye Nissan & SEAT person- & varebiler samt nyere brugte biler. Vores autoriserede værksteder har specialuddannede teknikere samt det nyeste testudstyr & specialværktøj. Vi har forsikringsgodkendte og autoriserede skadesværksteder og reparerer samt udskifter bilruder. På vores reservedelslagre kan du få alle tænkelige reservedele og tilbehør til din bil.

3 afdelinger på Fyn står klar til at hjælpe dig

Forretninger i Odense, Svendborg & Nyborg

Forretninger i Odense, Svendborg & Nyborg
Kontakt os gerne for yderligere information eller tilbud. Se ligeledes mere om os her: http://www.kronsbjerg.dk/kontakt-aabningstider.aspx

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Rigtig god oplevelse

Vi købte en ny Suzuki e-vitara og var glade for måden vi blev behandlet på. Vi manglede dog lidt info vedrørende en app, som havde været brugbart, men alt andet spillede.

20 avril 2026

Godt værksted

1 avril 2026

Skift til sommerdæk

Denne gang drejede det sig blot om skift til sommerdæk og et par småting.
Men som altid er det en god oplevelse at komme der. Der er altid fin kundeservice, og det er rart også at blive genkendt og godt modtaget.

8 avril 2026

Havde en teknisk bekymring knyttet til…

Havde en teknisk bekymring knyttet til min Qashqai årgang 2020.
Kontakter Autohuset Kronsbjerg Svendborg, hvor bilen er købt fra ny. Dejlig bil for øvrigt.
Det er så heldigt, jeg kan modtages samme dag. Min 'faste' mekaniker, Claus, og jeg kører en tur i ekvipagen, som Claus skønner, ikke fejler noget, der matcher min bekymring. Så vidt, så godt.
Kronsbjerg Svendborg er et glimrende eksempel på et bilhus, med tyngden lagt på den bedst tænkelige kommunikation: kundemodtagelse og værksted.
Summa summarum: Behøver jeg at nævne ovennævnte hørte under kategorien: service.

12 mars 2026