À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Administratie niet op orde

In begin 2025 mijn spullen 3 maanden opgeslagen gehad bij Kubox/1aanHuis. Fakturen steeds netje betaald. Toch nu (okt25) nog steeds herinneringen en inmiddels aanmaningen voor het betalen van een 4e maand. Krijg geen reacties op emails. Na telefonisch contact steeds excuses en de belofte eea te zullen uitzoeken en terugbellen. Terugbellen gebeurt niet, wel weer nieuwe aanmaning. Ben het helemaal zat met dit bedrijf dat duidelijk zijn administratie niet op orde heeft.

20 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kubox is werkelijk waar een verschrikkelijk…

Werkelijk waar een verschrikkelijk bedrijf. Ik heb met vele bedrijven gewerkt die afspraken niet nakomen. Maar kubox spant echt de kroon.

Datum voor teruglevering afgesproken, wordt gewijzigd naar een dag later, heb ik alle mankracht verplaatst naar de dag later. Hoor je dagen niks, krijg je ze telefonisch niet te pakken vrijdag om 17:05 krijg je een mail we hebben overlegd het wordt toch ruim 8 dagen later.....of je regelt een chauffeur zelf. Ik heb uiteindelijk zelf 2 bakwagens geregeld en wederom mankracht.

Kom je aan op de locatie waar de spullen zouden staan ook de locatie waarvan ik melding heb gemaakt bij de inboedel verzekering. Wederom een foutje en u spullen staan op een andere locatie 50 minuten rijden hier vandaan. Dit alles zonder ook maar 1 excuses, ontzettend klantonvriendelijk aan de telefoon ga zo maar door.

Dit speelde eind augustus 2025

Midden oktober 2025
Ontvang ik nog steeds facturen, heb daar meerdere keren over gemaild en gebeld en zou worden rechtgezet. Ik ben zeer dichtbij om de het gerecht en of Radar in te schakelen.

Doe het niet, ik was eerst enthousiast over deze oplossing, er zijn andere aanbieders die als ik internet moet geloven beter zijn. Kubox is slecht bereikbaar, komt afspraken niet na en is zeer klantonvriendelijk (onbeschoft). Het gevoel van machtsmisbruik bekruipt je als een bedrijf de volledige controle over je inboedel heeft. Daarnaast weet je dus ook helemaal niet zeker waar ze het hebben opgeslagen.

Kubox + Gezeik + Afspraken niet nakomen * klantonvriendelijk = Kutbox

Run forest run!

18 août 2025

Onbetrouwbaar

Het bezorgen en weer ophalen van de lege box ging prima.

De dag van teruglevering kreeg ik halverwege de dag een mailtje dat het niet was gelukt en dat ik zelf een oplossing kon bedenken. Telefonisch alleen tussen 10.00 en 12.00 bereikbaar. Mail pas na 2 dagen beantwoord. Ze hadden geen oplossing. En geen excuses voor het feit dat ze niet zelf bellen voor een oplossing.
Aangegeven dat de box wel kon blijven staan tot er een oplossing beschikbaar kwam. Ik heb aangegeven dat ik wel verwacht dat dit kosteloos zal zijn, aangezien het niet mijn schuld is dat de bezorging niet gelukt is. Geen reactie meer opgehad.
Vervolgens wordt er gebeld voor een nieuwe afspraak, en deze krijg ik niet bevestigd. Maar twee weken later krijg ik opnieuw een telefoontje waarin ze een andere datum wilde bevestigen. Aangegeven dat er een datum was afgesproken, maar die bleek niet meer beschikbaar. Nieuwe datum afgesproken.
Krijg ik gisteren een mailtje dat de box terug bezorgd wordt. Dus onverwacht vrij nemen van werk. Geen box geleverd. Wel een mailtje gehad dat ze de box weer komen ophalen op donderdag. En ze hebben gewoon een rekening gestuurd voor de extra maand opslag.

22 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fast, high quality, & competitive for international freight

Used for international packing and shipping of 200 lb item. Custom-sized Kubox was accurate to exact specs. Shipped same day. Also same-day turnaround for international shipping docs. Smooth, fast delivery thru customs. Kubox arrived in great condition. Clever, sturdy, easy to secure Kubox design. Fully reusable packaging solution. And great service.

9 septembre 2025

Slechte dienstverlening

Eerst konden ze de boxen niet leveren, door geen chauffeurs. Uiteindelijk is toch gelukt dat ze zijn gebracht. Ze zouden het aantal dagen later weer ophalen. Één box is drie weken later opgehaald en de andere staat hier inmiddels 5,5 week. Bijna niet tot geen respons op mail en klantenservice slecht bereikbaar. We vragen ons echt af hoe we voorelkaar kunnen krijgen dat ze de container komen ophalen!! Het is echt verschrikkelijk slecht!

11 août 2025

Helaas

Helaas coulant geweest dat de box ipv 2 dagen later eerst 3 en daarna 7 dagen later opgehaald kon worden uiteindelijk is hij 15 dagen later opgehaald. op mijn mails aan wie ik de parkeerkosten in rekening kan brengen geen reactie ontvangen. Wel een en aanmaankosten ontvangen van de een factuur die we nooit ontvangen hebben en ook nog een factuur van de maand na aflevering van de box.

1 août 2025

Afspraken afgezegd

Zeggen gemaakte afspraken met een smoes af. Bieden geen alternatief, doen geen moeite. Alternatieven genoeg! Nooit meer Kubox!

7 juillet 2023

Komen afspraken niet na

Bellen ineens dat de planning is veranderd en de box een andere datum wordt geleverd. Dat is natuurlijk superonhandig als je in een verbouwing zit.
Annuleren en geld terug terwijl het hun fout is, doen ze niet aan....
Ik zou lekker naar Box It Up gaan.

24 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect for me.

I rented one of their boxes, they put it in front of my house. I told them where to place it, but I hadn't considered my neighbour. Kubox came over again to move it, even though they have a tight schedule. Excellent service. I put my stuff in the box. Kept it in storage for 4.5 months. Today they delivered it, I've just finished moving my stuff in my new apartment. Got exactly what I expected.

Perfect solution for me. 5/5

19 octobre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer agressie benadering wanneer je om…

Zeer agressie benadering wanneer je om een offerte hebt gevraagd. Omdat ik wissel diensten werk kan ik niet altijd de telefoon opnemen, maar ondertussen hadden ze al 9x gebeld! Ook na het verzoek om niet meer te bellen en te e-mailen ben ik zeker nog 8/9x gebeld. Geen interesse meer in dit bedrijf, ze zijn ook veel te duur

27 novembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste bedrijf die er bestaat

Slechtste bedrijf die er bestaat.

Beloven dingen die niet waar zijn, zoals beloftes van huurbusjes die niet waar zijn. En het bedrijf vind als er iets niet goed gaat met betalen dat een belletje voldoende is al word daar niet op gereageerd. dat ze er alles aan hebben gedaan. Dit bedrijf leeft nog in 1630 denk ik aangezien ze niet mailen kunnen en geen brief kunnen sturen als er geen gehoor is op een telefoonnummer.

Als je dit aangeeft krijg je een laf en zielige mail van een algemeen directeur die alles even goed praat voor hun zelf en beweerd dat ze een oh zo meelevend en goed bedrijf zijn. Als je zo meelevend bent ga je in op de klacht en ga je je niet zielig indekken met het verhaal dat je hebt geprobeerd te bellen maar niets hoorde.

Kort samen gevat: zielig bedrijf die leugen na leugen verteld en totaal niet de moeite doet om te communiceren met de klant. Ze doen gewoon wat ze zelf “interne proceduren” noemen en verzinnen alles. Deze algemene directeur durft zelfs de regel: Uw klacht ter zake acht ik dan ook volledig ongegrond, te zeggen.

Totaal onbeleefd en super onklantvriendelijk.
Het is dat ik 1 ster moet geven maar eigenlijk verdienen ze er geen.

Ga hier niet heen!!!!!

15 septembre 2020
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus