Kviq har lurat på mina gamla föräldrar ett abbonnemang de inte kan dra sig ur. När de ringer deras kundtjänst (på det nummer som anges på fakturan) så kommer de till en utländsktalande person o... Voir plus
Mycket bra service mycket bra personal om fel uppstår får man hjälp på engång med allt jag har inte haft kviq abonnemang så länge men jag gjorde ett bra beslut att byta mobiloperatör och det var det b... Voir plus
Blev rätt mycket fel från början men där fick jag ett samtal från Magnus Hedin på deras kundtjänst som såg mitt meddelande här. Och fråga om min relation med kvick och va som gick så fel och han tog t... Voir plus
Andreas Andersson är vad varje kundtjänstrepresentant ska vara. Han var väldigt snäll och tålmodig...otroligt! Hans kunskap om Internet och routern var djupgående. Vi kunde inte få Internet uppkopplin... Voir plus
KVIQ bäst i test KVIQ använder sig av TELE2s driftsäkra nät och kan därför leverera täckning på både GSM, 3G, 4G och det kommande 5G nätet. På exakt samma villkor som Tele2s egna kunder. Alla våra abonnemang har därför täckningsgaranti. Hos oss så kan du alltid vara säker på att du har täckning oavsett om du bor i norr eller i söder.
Box 10, 254 03, Ödåkra, Suède
- 042-4572002
- kundservice@kviq.se
- www.kviq.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Okontaktbara lurendrejare
Kviq har lurat på mina gamla föräldrar ett abbonnemang de inte kan dra sig ur.
När de ringer deras kundtjänst (på det nummer som anges på fakturan) så kommer de till en utländsktalande person och sedan läggs luren på.
När man mailar till deras kundtjänst (via den mailadress som står på fakturan) studsar mailet (mailet går inte fram) och ingen svarar.
När man försöker kontakta dem på något annat sätt via den hemsida de hänvisar till på fakturan kommer man (hör och häpna) till en sida som som handlar om Casinon.
Hur ska man kunna säga upp en tjänst när Kviq inte går att kontakta?
Att jag ens måste ge dem EN stjärna för att få skriva detta är MINST fem stjärnor för mycket!
Mycket irriterad på detta företag
Mycket irriterad på detta företag. Lurat på min 84 åriga mamma ett abonnemang som hon blev bunden på trots att hon inte använt det en enda gång.
Sa upp det januari när bindningstiden var slut via telefon. Räkningar fortsatte komma. Ringde igen i mars och de skulle makulera fakturan och inte skicka fler. Sen har det ändå fortsatte komma fakturor. Ringde för tredje gången idag för att säga upp det. Fortsätter de skicka Räkningar igen blir det polisanmälan. Hemskt oseriöst att lura gamla människor och sen inte föra logg på telefon samtal. Påstår att de inte kan se att vi ringt och sagt upp abonnemanget trots att jag antecknat allt. Min mor har nu betalat i 2 och 1/2 år för något hon aldrig använt. Skäms på er och varning till alla.
Skulle säga upp mitt abonnemang men då…
Skulle säga upp mitt abonnemang men då påstår dom att det är bundet 24 mån så gör dom åt för ingen bindningstid var strul med dom från första början ingen operatör jag rekommenderar. Leo
completely unreliable.
I ordered a SIM card with a subscription and received confirmation that it would be delivered within 4 days. However, after waiting for 7 days, I contacted customer service. They informed me that the website was not up to date and that the subscription is only available for companies. This is despite the fact that the website is still offering subscriptions to private customers. As a result, I’ve lost a full week of time and experienced unnecessary inconvenience.
Har haft kontakt med Andreas Andersen…
Har haft kontakt med Andreas Andersen på kundkontakt. Mycket trevlig och verkligen hjälpsam. Fick svar på mina frågor. Han lovade att ringa tillbaka med svar. HAN ringde tillbaka och det det är jag inte van vid att företag håller ord. Toppen Tack mvh Elisabeth Göthman

Réponse : KviQ
Håller med tidigare recensioner om…
Håller med tidigare recensioner om vilseledande eller helt utebliven information. Mina föräldrar blev lurade och blev fast med ett elände som inte fungerar (!) med en bindningstid på 24 månader. Försäljaren sa ingenting om startavgifterna som tillkom i början eller uppsägningstiden. Pappa har inte kunnat använda sin telefon eftersom han inte haft någon teckning oavsett hur många nya sim-kort företaget skickat till honom. När mina föräldrar till slut hotade med att ta detta vidare så lyckades de avbryta abonnemanget, men de ska trots allt betala 2000:- för att bli av med det!

Kunnig
Haft problem med att min surf inte funkar och behöver stänga av telefonen i mellan åt. Efter hjälp av kundtjänst så fick jag instruktioner hur jag skulle göra för att lösa det så nu är det inga problem längre.

Tillmötesgående
Snabb och tillmötesgående support, fick problem häromdagen med min telefons surf inte funka. Så efter ett snabbt samtal till kundtjänst blev jag uppringd samma dag och fick hjälp att lösa så att det funkar nu igen.

God behandling
Tillmötesgående och skicklig kundtjänst som kan sin grej. I fortsättningen hoppas jag på att kunna få samma strålande hjälp som tidigare om något skulle bli problem.

Réponse : KviQ
Stort tack till Joakim som hjälpt mig…
Stort tack till Joakim som hjälpt mig att ordna så att min autogiro funkar nu efter jag haft mycket problem.

Réponse : KviQ
Blev vänligt bemött av en person som…
Blev vänligt bemött av en person som förstod mitt problem och hjälpte mig
Qvist bemöttte mig på ett mycket vänligt sätt och jag är nöjd.
Kram från en mycket nöjd kund.

Felsökning
Jag har varit i kontakt med Daniel ett flertal gånger. Han har hela tiden visat stort tålamod, och visat att han kan sina saker.
Bertil Aronsson

Réponse : KviQ
Jag blev lurad på ett telefonabonnemang…
Jag blev lurad på ett telefonabonnemang
Killen ringer och stressar på att man ska verifiera med BankID så blir ingenting som han sa.
Riktigt dåligt.

Service
Pratade m Daniel som löste ett problem m någon faktura. Han var trevlig o löste det på ett professionellt sätt.

Réponse : KviQ
Hjälpsam och trevlig kontakt med…
Hjälpsam och trevlig kontakt med kundtjänst som hjälpte till när mina sms inte levererades och för vissa kom det upp ett annat telefonnummer fick jag höra. Efter några samtal till kundtjänst fick jag hjälp med att lösa det och nu funkar allt för mig hos kviq.

Jättedålig hantering!
Kviq har köpts upp och info samt nytt simkort ska ha skickats till min gammla adress. Väntat nu i 2 veckor på ett simkort som de hänvisar ska skickas av nya ägaren. Två veckor av att inte kunna ringa eller få samtal, eller ha mobilt nätverk. Får info att simkortet ska vara skickat, sen att det missat, och att det nu verkligen ska komma. Men inget kommer som utlovats. Hänvisar mig till att själv ringa kungservice hos nya ägaren.
Så dåligt hanterat!

Réponse : KviQ
Mycket trevligt bemötande av…
Mycket trevligt bemötande av Kundtjänst, fick snabba svar på mina frågor och fick mitt ärende löst.

Bra service
Bra service, bra prestanda o konkurrent kraftigt pris. Bra erbjudanden kommer aldrig av sig själva detta var undantaget som bekräftar regeln.

Otydlig information
När ni ringer så måste ni informera om att ni är en ny operatör. Ni ringer inte alls på uppdrag av eller i samarbete med... Att SIM-kort måste bytas och nummer porteras är också superviktig information. Detta kostade nu mitt företag 15000:- för att KviQ har oseriösa säljare. Skämmes på er!
EDIT: Jag vill då tillägga att efter samtal med deras platschef Stefan så gick det att komma fram till en lösning (kreditering och uppsägning trots företagsabonnemang) som är helt OK. Det var ett proffsigt bemötande och jag är säker på att man tar till sig av den kritik jag hade. Detta gör ju att jag faktiskt kan tänka mig att sammarbeta med dem i framtiden.

Dålig stil av Kviq
Efter flera veckor av strul med sim-kortet har jag fått ett nytt och det fungerar nu.
Strulet orsakade en massa problem för mig då jag inte kunna ringa och många samtal inte kom fram till mig.
Blev uppringd av Kviq idag för en diskussion om kompensation och att avbryta abonnemanget men ”det går inte”. Jag sa att kan man ta sig till månen så kan man säkert göra mig nöjd. Då avbröt killen i kundtjänst samtalet innan jag var klar med mina synpunkter.
Dåligt!!!

Réponse : KviQ
En savoir plus sur les différents types d'avis.