Koop hier geen hond ! Geen vergunning meer om zich een professionele hondenfokker te mogen noemen , volg het nieuws al een aantal dwang sommen opgelegd bij deze fokker ! Hij moet gestopt worden
Lisez les avis des autres
KOOP HIER GEEN HOND! Onze hond heeft hier de eerste twee jaar van zijn leven in een hel gezeten. Te klein hok, te weinig en slecht eten, vies water, geen vachtverzorging, niet gechipt of gevaccinee... Voir plus
Ze dumpen veel van hun honden nu in asiels, waar ik dus werk. Ik heb ze gewassen en ben letterlijk bijna over mn nek gegaan met wat er uit komt, de honden die binnen komen zijn enorm bang en Voor... Voir plus
Hier heel warm ontvangen, heel goed geïnformeerd over het ras en adviezen gekregen qua gedrag en verzorging. Goed adres voor een gezonde hond Hondencentrum Kwispel enzo Grote Aardweg 9b Eersel
Les gens ont aussi consulté
Mishandeling is hier dagelijkse normaliteit
De mensen die hier werken / bij betrokken zijn zouden hetzelfde behandeld moeten worden zoals ze de dieren hier mishandelen.
Tijd voor een lange celstraf!
Koop hier geen hond
KOOP HIER GEEN HOND!
KOOP HIER GEEN HOND!
Onze hond heeft hier de eerste twee jaar van zijn leven in een hel gezeten. Te klein hok, te weinig en slecht eten, vies water, geen vachtverzorging, niet gechipt of gevaccineerd, nooit buiten geweest of gewandeld. Hij is in beslag genomen door de NVWA en uiteindelijk in het asiel terecht gekomen. Daar hebben wij hem geadopteerd en hij mag nu aan zijn echte leven beginnen. Maar het zal tijd kosten om de schade die deze oplichters hebben aangericht te herstellen. Ik vrees voor de hondjes die er nog zitten. Deze man moet gestopt worden!
Oplichters en criminelen.
Oplichters en criminelen.
Kwispel-enzo is niet te vertrouwen.
Doe vooral geen zaken met dit bedrijf!
Slecht bedrijf zieken honden…
Slecht bedrijf zieken honden mishandeling van honden als honden ziek zijn of niet verkopen schiet hij ze af walgelijk zie PowNed voor de beelden inmiddels aangiften gedaan
Zeer agressieve dierenmishandelaar
KOOP HIER NIETS
Walgelijk figuur, totaal geen hart voor deze arme dieren. Al deze arme hondjes moeten zo snel mogelijk weggehaald worden daar!
Gaverdamme wat een oplichter is dit!
Gaverdamme wat een oplichter is dit!
Deze broodfokker gaat gewoon door met fokken terwijl ze moet stoppen. En als er iemand iets zegt op hun facebookpagina hierover dan krijg je een bedreiging via messenger en wordt je geblokkeerd.
Mensen alsjeblieft koop hier geen hond, de website zegt al genoeg.. als je van honden houdt dan fok je niet met 1000 verschillende rassen en heb je geen 400+ honden in slechte hokken en verzorg je ze goed..
Als je echt van dieren houdt dan doe je dit niet om geld te verdienen...
Mensen alsjeblieft wees niet zo dom om in deze oplichtingspraktijken te trappen.
Eerst zijn de pups gezond en na verloop van tijd merk je dat de pups niet gezond zijn en waarschijnlijk uit inteelt gefokt zijn..
Ik heb hier gelukkig nooit een hondje gekocht en ik zal er ook alles aan doen om mijn omgeving voor deze broodfokker te waarschuwen
zeer slechte broodfokker
zeer slechte broodfokker
moeten zich kapot schamen, en dan druk ik het nog netjes uit,
Hondje dood ziek gekregen
Hondje dood ziek gekregen
- maag darmwand infectie
- giardia
- kennel hoest
Bekijk de aflevering van house of animals horror fokker eersel. Dit betreft deze fokker.
Dit is een vieze vuile dierenbeul.
Dieren(mis) handelaar.
Dieren(mis) handelaar.
Google kennel en je ziet vreselijke beelden.
Er lopen zaken tegen deze fokker en malafide dierenartsen.
Broodfokker
Broodfokker, meerdere malen in opspraak geweest.
Mensen met enig intellect kopen hier geen hond.
Wat een onzin Karleen
Wat een onzin Karleen d'anjou, waarschijnlijk werk jij niet bij een asiel want er worden namelijk geen honden afgestaan naar een asiel. Lulkoek dus. Als je een ervaring deelt, zorg er dan voor dat het klopt. Ik kan het weten want ben bedrijfsleider daar.
Hun honden zijn in asiels te vinden.
Ze dumpen veel van hun honden nu in asiels, waar ik dus werk.
Ik heb ze gewassen en ben letterlijk bijna over mn nek gegaan met wat er uit komt, de honden die binnen komen zijn enorm bang en Voor elke beweging springen ze een meter de lucht in!!
Duidelijk zwaar mishandeld maar beginnen te groeien en dat is zo mooi om te zien!
Mocht je één van hun honden willen redden, kijk dan aub in de asielen en geef geen geld aan deze horror fokker.
Voor elke hond die word geadopteerd/gefosterd is er weer plek voor de volgende.
We are now the proud parents to Bobby a…
We are now the proud parents to Bobby a English Springer Spaniel. The guidance, expertise and professionalism we received from Everyone here was outstanding. True breeding professionals with a lot of care and love for the dogs they breed. I would highly recommend them for anyone looking for good quality and professional support.
Zeer gastvrije mensen
Zeer gastvrije mensen, en we hebben heel goed en eerlijk advies ontvangen. We konden niet goed kiezen tussen verschillende rassen, hierin zijn we zeer goed geholpen. Een super lief en leuk hondje, wij zijn super tevreden 👍🏻
Hier heel warm ontvangen
Hondencentrum Kwispel enzo
Grote Aardweg 9b
Eersel
Fijne ervaring!
Fijne mensen , namen de tijd voor ons.
Wij zijn blij met onze nieuwe huisgenoot!
En savoir plus sur les différents types d'avis.