Jeg har nu været hele vejen rundt i vitaminerne, fra ønske om graviditet, til alle trimester -og efterfødsel perioden. Jeg er yderst tilfreds med produktet og ligeledes indpakningen af dem. Der... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig et lækkert produkt, og smart med dosis pakket vitaminer som gør det nemt. Lækkert pakket ind. Syntes det er rart at vide at produkterne er rene og sourcet korrekt, og selvom det er lidt dyr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har brugt La Roars kosttilskud i et stykke tid nu, og jeg er faktisk ret imponeret. Det føles som et produkt, der er lavet med omtanke, og jeg kan mærke en reel forskel i min hverdag. Jeg elsker i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har taget La Roar igennem fem år og er så glad for alle de produkter, som jeg har prøvet! Og så er deres kundeservice altid upåklageligt 😊 Tine og hendes hold er så søde og hjælpsomme.
L'entreprise a répondu
La Roar er et dansk brand med fokus på fertilitet, graviditet og kvindesundhed. Vi udvikler kosttilskud og deler viden til kvinder før, under og efter graviditet med ambitionen om at gøre fertilitet mere overskuelig og enkel i hverdagen. La Roar FertilityCare™ er sammensat af nøje udvalgte vitaminer og mineraler, der tager udgangspunkt i kvindekroppens behov i de forskellige faser af fertilitet og graviditet. Alle vores produkter er samlet i en praktisk dagsdosis, så det er nemt at bruge – også i en travl hverdag. Alle vores kosttilskud er udviklet i overensstemmelse med gældende EU-lovgivning og produceret med høje krav til kvalitet, dokumentation og gennemsigtighed. Vi prioriterer ærlig og saglig kommunikation, så vores kunder ved, hvad de får, og hvorfor. La Roar er mere end produkter. Vi arbejder aktivt med formidling om fertilitet, cyklus og graviditet, fordi vi ved, at mange kvinder savner viden og overblik i en vigtig fase af livet. Vores tilgang er faglig og respektfuld, og vi anerkender, at fertilitet er individuelt. For os er det vigtigt, at kunder føler sig trygge og godt mødt. Vi lægger vægt på tydelig kommunikation, hurtig levering og tilgængelig kundeservice – og vi lytter, når vores kunder deler deres oplevelser. Den feedback, vi modtager, bruger vi til løbende at forbedre både vores produkter og den samlede oplevelse hos La Roar. Tak for din tid og anmeldelse. Kærlige hilsner Tine & Team La Roar
Nørre Allé 41, 2200 , København N, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jeg har altid levet sundt men fandt det utrolig svært at leve strømlinet efter første barn. La Roar blev en investering for mig. Kun to måneder efter jeg begyndte med Fertilitycare, blev jeg gravid. 40+. Jeg skal ikke kunne sige om det er et tilfælde, men vil dog sige, at det har haft stor betydning for min bekymringsgrad, da jeg vidste at jeg og baby fik alt det vi har brug for, da jeg skiftede til Pregnancycare, især i 1. trimester hvor jeg virkelig kæmpede med døgnkvalme og grøntsager forekom mig som det værst tænkelige. Jeg skifter naturligvis til MaternityCare når jeg runder terminsdatoen og fortsætter med at se det som en investering.

Réponse de La Roar
Jeg har både brugt Pregnancy care og Maternity care - og det er helt fantastiske profukter.
Jeg ved ikke hvad der er af magi i de piller, men jeg er sikker på at det er dem som gør at jeg denne barsel føler mig 200% mere frisk end min første barsel selv om jeg sover MEGET mindre som mor til to. Der må være noget i der får søvnen til at tælle dobbelt 😅 Genialt produkt!
Anbefaler dem til alle gravide veninder!

Réponse de La Roar
Fantastiske produkter og exceptionel kundeservice. Startede på maternity Care et års tid efter første barn, da jeg havde fået påvist jernmangel og haft et par biokemiske graviditetstab. Kunne tydeligt mærke forskel på energiniveau m.m. Blev gravid igen efter et par måneder og brugte pregnancy care gennem hele graviditeten, hvilket gav en stor tryghed, og herefter maternity care igen. Sidstnævnte har haft en virkelig markant effekt på mælkeproduktionen. Og også stor ros til kapslerne med krill olie, der er af virkelig god kvalitet og slet ikke giver sure opstød.
10/10 ⭐️ til Tine og La Roar

Réponse de La Roar
Simpelthen er helt igennem fantastisk produkt
6 uger efter jeg startede på kosttilskud fra La-Roar stod jeg med en positiv graviditetstest. Vi har forsøgt længe uden held. Både manden og jeg købte derfor tilskud igennem La- Roar og fulgte desuden mange af de råd La-Roar tilbyder. Bl.a. gratis fertilitets e-bog, online webinar og desuden individuel sparring.
Tilskuddet er lidt dyre end andre på markedet men du får virkelig også hvad du betaler for. Tilskud i meget høj kvalitet. Og servicen fra Tine er virkelig god. Og når man står med en positiv graviditetstest efter så kort tid, så er det faktisk enorm billigt.
Jeg anbefaler alle der ønsker at blive gravide at prøve tilskud fra La Roar. Vi var tæt på at starte i fertilitetsbehandling - men måtte heldigvis droppe det. 2 uger inden. Tak for et helt igennem fantastisk produkt. Jeg planlægger at fortsætte også efter det graviditet.
Tak Tine ❤️

Réponse de La Roar
The products are genuinely good. I love that they use the best natural ingredients! I started having Hormonal Care because I suffer of Endometriosis and it helped me very much managing and regulating hormonal levels. Also, I knew I would (at some point soon) try to get pregnant, so it was a way to start preparing my body with the right vitamins for better eggs quality. Once we decided to start trying, I switched to Fertility care (for both me and my partner ☺️), and we managed to conceive after 9months. Now I am 25 weeks pregnant, and have been taking Pregnancy care since the second month and feel they are really doing the job, as feel energised and baby is growing healthy. Super cool note: I learnt that iron and calcium can’t be normally taken together, but Tina has this sorted and the iron pills have an extra coat meaning the are released at a later stage even if you take them all together 🙏

Réponse de La Roar
Tidligere købte jeg kosttilskud separat i lange baner for at få netop det, jeg havde behov for med PCOS. La Roar HomonalCare gjorde det hele meget lettere for mig; én pakke om dagen med alt, jeg havde behov for for at få kroppen i balance. Min cyklus er nu regelmæssig og vi har en reel chance for graviditet. Af hjertet tak!
Produktet synes dyrt, men for mig har det været en investering i at få det bedre - helt generelt, og samtidig øge chancerne for graviditet. Og så er det bare super nemt og dejligt!
Mange stjerner til både produktet, konceptet og menneskene bag. Det er en varm, kærlig oplevelse at være med.

Réponse de La Roar
Elsker alt ved La Roar! Konceptet er så lækkert og nemt! Får altid fantastisk vejledning fra kundeservice og vil til hver en tid anbefale La Roar til andre!

Réponse de La Roar
Har brugt kosttilskud fra La Roar både før, under og efter graviditet, og det har fungeret rigtigt godt. Det er rart at vide, at de tilskud man tager, passer til den fase, kroppen er i. Leveringen har altid været til tiden, så har været fuldt ud tilfreds. Desværre er det også en pænt stor udskrift hver måned, men bekvemmeligheden og kosttilskuddenes sammensætning taget i betragtning, er det jo klart at man betaler lidt mere.

Réponse de La Roar
Fantastiske produkter. Har brugt produkterne før-under og efter graviditeten. - Kæmpe anbefaling herfra ❤️

Réponse de La Roar
Kan virkelig mærke forskel i mit energiniveau efter jeg er begyndt på La Roar.

Réponse de La Roar
Jeg kan kun give Tine og La Roar mine allerbedste anbefalinger!!! Efter 3 ufrivillige aborter stod jeg og følte mig virkelig ensom og forkert, og jeg havde brug for at føle at jeg selv kunne gøre noget for at give min krop de bedste betingelser for at fastholde næste graviditet. Jeg var i et forløb hos Vestdansk Center for gentagne aborter og fik noget medicin, og skulle følge nogle doser for kosttilskud via dem, så "standardpakken" fra La Roar passede måske ikke så godt på mig. Så jeg skrev til Tine, for at høre om hun kunne hjælpe mig.
Jeg havde aldrig regnet med at få så hurtigt svar som jeg gjorde, og den hjælp som jeg gjorde. Tine var omsorgsfuld, og sendte en lang forklaring og beskrivelse af de kosttilskud jeg skulle tage, hvornår de skulle tages for at få bedst udnyttelse af dem. Hver gang jeg havde et spørgsmål eller stod i en ny situation - fx da jeg blev gravid igen, var det samme omsorgsfulde og grundige svar.
Jeg har aldrig følt mig som en i mængden, tværtimod har jeg følt at Tine var oprigtigt ked af det på mine vegne og at hun stod og heppede på sidelinjen - helt på linje med mine nærmeste familiemedlemmer og veninder.
Jeg er ikke i tvivl om, at når vi skal have næste barn, så skal jeg tilbage på La Roars kosttilskud. Det er nemt og overskueligt, når alt andet ikke er det. Men helt ærligt, så er det Tines måde at være på, der gør at jeg lægger mine penge der igen! Tusind tak Tine for at gribe mig. Du gjorde det hele lidt mindre ensomt! Og i dag sidder vi med vores lille mirakel Herman, og er dig evigt taknemmelig for din omsorg og din kærlighed.

Réponse de La Roar
Jeg er glad for produktet og at jeg ikke skal tænke videre over m, jeg mon får det rigtige vitaminer, mineraler mm. Jeg har PCOS og derfor er kosttilskud - og den rette kombination af dem vigtigt. Jeg er igang med prøve at blive gravid og har kun anvendt kosttilskuddet, imens jeg har været i fertilitetsbehandling. Det er ikke lykkedes endnu, og er nu på pause i behandlingen. Jeg er derfor spændt på at se om kosttilskuddet alene kan skabe mere hormonelbalance- i kombi med motion og kost- så jeg kan faktisk ikke udtale mig om "Homornalcare" pakken reelt har en effekt på min fertilitet. Jeg må dog sige, at I skal stoppe med at sende mails, om man har lyst til at anmelde jer- hver 2.anden uge, det skal man nok, hvis man lyster og er glad for jeres produkt. :)

Réponse de La Roar
Laroar gjorde det meget nemt for mig at tage det rigtige kosttilskud, men når man bor på Færøerne bliver det for dyrt i længden at bruge, fordi at på Færøerne skal man betale told af alt der koster over 300kr

Réponse de La Roar
Selvom man ophæver abonnementet hos dem, så vælger de fortsat at fakturerer.
Det er sket to gange, hvor man får tilsendt en ordrer og de fakturer, selvom man har opsagt aftalen.
Det er virkeligt dårligt

Réponse de La Roar
Jeg er meget glad og taknemmelig for La Roar, Tine og hendes team.
Cirka et halvt år efter jeg startede med “Fertilitycare”, blev jeg gravid med min dejlige baby Felix.
Før jeg startede med at tage “Fertilitycare”, var jeg ked af det i lang tid og håbede på jeg blev gravid.
Jeg kan tydeligt mærke La Roar har hjulpet min krop.
Efter fødslen har jeg taget “Maternitycare”. Min krop, hud, hår og tænder har det godt og det har været godt med amning. Da jeg fødte min ældste søn, som nu er 14 år gammel, havde jeg mange problemer med mine tænder efter fødslen. Selvom jeg nu er ældre som mor, føler jeg det godt med min krop efter fødslen.
Varm anbefaling fra mig om La Roar.

Réponse de La Roar
Er sikker på at disse produkter har gjort en forskel på hvor hurtigt jeg blev gravid og at fosteret(mit barn) kom godt fra start 👍

Réponse de La Roar
Efter La Roar nu over de sidste 2 år bliver ved med at bede mig om review dem, være deres ambassadør etc., laver jeg endelige dette review i håb at de holder op med at emaile mig. Trustpilot tillader review af op til 1 år gamle oplevelser, så datoen er forkert nedenunder, jeg tog La Roar medicin start januar 2021, så ting kan have ændret sig.
Jeg vil gerne påpege at produktet virker forholdsvis godt videnskabeligt funderet, så jeg har ikke et problem med den evidens de præsenterer.
Jeg er en af de kvinder som kaster op 9 mdr i streg når jeg er gravid og min tandbørste er min værste fjende.
La Roar pillerne er virkelig store, jeg kan godt forstå at de har den størrelse der er behov for, for at indeholde den mængde aktiv stof de foreskriver. Der er tilgengæld på ingen tænkelig måde arbejdet med formuleringen af pillerne. Som læge i lægemiddelindustrien, ved jeg hvor meget vi arbejder med pilleform og coating for at gør det lettest muligt for patienter at synke pillen.
At tage pillerne blev et dagligt punkt for opkast frygt og næsten altid opkast, når jeg skulle tage 5-6 store ru, meget firkantet piller. Efter 3-4 mdr måtte jeg stoppe. Jeg endte med at have kronisk dårlig samvittighed overfor mit foster over at jeg ikke kunne tage pillerne, hvilket ikke hjalp på humøret.
Jeg mærkede ingen forskel på effekten af de normale graviditets forskrevet medicinske supplements i forhold til La Roar, men det kan være svært at vide på et molekylært niveau. Så sikkert et helt fint produkt, bare meget dyrere end traditionelle apoteks varer, men hvis du har tendens til svær kvalme og opkast under graviditet, er det her ikke at godt valg for dig.

Réponse de La Roar
Jeg har brugt La Roars kosttilskud igennem hele mit graviditetsforløb, lige fra vi planlagde graviditeten, mens jeg var gravid og efterfølgende. Det kan være en jungle at finde ud af hvilke kosttilskud man skal tage, men med La Roar er det bare super nemt. Jeg har følt mig godt dækket ind under hele forløbet, og måske vigtigst af alt, har det været meget trygt. Leveringerne kommer til tiden, og de små pakninger er nemme at tage med på farten. Kundeservicen er i top, og det er nemt at skifte fra et produkt til et andet. Tine og resten af La Roar får min varmeste anbefaling.

Réponse de La Roar
En savoir plus sur les différents types d'avis.