Lisez les avis des autres
Nøj det er lavt niveau det her.. Jeg bestilte ét par sokker, ÉT PAR, for omkring en uge siden. Uden at høre fra dem tager jeg så selv kontakt, hvorefter de svarer kortfattet med nærmest halvflabet att... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en taske til min søn søndag den 11/8-24. Lagersport.dk afsendte den mandag og jeg modtog den tirsdag. Desværre havde de pakket den forkerte taske, så jeg ringede til dem onsdag morgen.... Voir plus
Efter at have læst anmeldelser på Trustpilot, blev jeg lidt skeptisk. Heldigvis havde jeg en super god oplevelse med Lagersport.dk: Bestilte søndag og modtog min pakke tirsdag. Tilmed var varen je... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vil tilbyder udvalgte varer indenfor sportstøj og sportsudstyr og vi garanterer at du altid sparer mellem 10-70 % i forhold til de vejledende udsalgspriser. Varerne køber vi hos de største mærkevareproducenter indenfor sports- og beklædningsudstyr. Vi lægger stor vægt på god service og rådgivning og vil gøre alt for at gøre handelen så enkel som mulig. Velkommen hos lagersport.dk
Coordonnées de contact
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Varerne blev leveret nøjagtig som jeg…
Varerne blev leveret nøjagtig som jeg kunne ønske mig det.
Lang respons tid for så at meddele…
Lang respons tid for så at meddele produktet er udsolgt MEN 3-4 dage efter reklamerer de stadig for produktet
Fremragende service
Havde købt en håndbold der ikke levede op til det den skulle, kvalitetsmæssigt. Blev ombyttet og en ny sendt .
Måden sagen blev behandlet på er til 5 stjerner. Fantastisk og fremragende service
Flere burde have så god service som…
Flere burde have så god service som lagersport.dk - det gjorde indtryk. Tak for at jeg sidder i den anden ende og føler mig som en vigtig kunde - og ikke blot en i rækken.
jeg vender klart tilbage. - tak.
God service når man kontakter firmaet.
Fik stor hjælp af deres kundeservice da jeg havde brug for hjælp til at undgå en bestemt farve. De gjorde hvad de kunde og selvom de kun havde 2 af de ønskede 3 pakker, så sendte de straks de to første og sender den tredje når den kan skaffes og det uden ekstra betaling. Super 👍
Bedre service findes ikke!
Jeg har tidligere handlet hos Lagersport og har intet haft at klage over. I går havde jeg så brug for at kontakte dem da jeg havde en hastesag. Ikke nok med at telefonen blev taget efter få ring men jeg fik også en yderst serviceminded person i røret som havde forståelse og viljen til at gøre "det ekstra" for mig som de så også fulgte op på i dag. Se det er verdensklasse service og har fået en loyal kunde i mig.
Hurtig ekspedition og god kundeservice
Hurtig ekspedition. Dog var der en fejl i det ene sæt sokker vi havde fået. Skrev en mail og Dorthe svarede hurtigt tilbage om at hun sendte et nyt par, og kort efter havde jeg et track and trace på dem også. God og hurtig kundeservice.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales.
Første gang jeg handler der, men ikke sidste gang.
Rigtig godt tilbud og meget hurtig levering.
Hvordan kan i bede om dette
Hvordan kan i bede om dette, når man ikke har modtaget det man har bestilt... Hvor svært kan det være,at sende en skide hue...

Réponse : Lagersport
Lagersport burde holde julelukket
Jeg bestiller en julegave d. 12-12-2025 og ud over en ordrebekræftelse, hører jeg intet fra firmaet de næste dage - altså som i INTET.
Jeg rykker 5 dage senere og får et par dage senere et svar om, at nu er varen på vej.
I dag d. 20-12-2025 får jeg så svaret, at de ikke kan skaffe varen alligevel.
Jeg var i super god tid med denne julegave, og havde jeg bare fået besked om manglende leveringsevne, ville jeg kunne have nået at give min svigerdatter en julegave. Det er så for sent nu :-(
Jeg vil foreslå Lagersport.dk at de holder juleferie, så de ikke ødelægger andres jul.
Stort udvalg af varer
Stort udvalg af varer, til rigtige gode priser, samt meget levering.👍
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Jeg købte 3 varer, hvoraf den ene viste sig at være udsolgt. Lagersport tilbød at annulere denne del eller sende dyrere alternativ. Og varerne - der var en gave - nåede stadig frem i tide. Da jeg misforstod en del af vores korrespondance, tilbageførte de straks en del af betalingen, selvom det retfærdigvis var mig der havde misfortået. Virkelig udstrakt service!
Kæmpe anbefaling
Jeg bestilte et par sko til min kæreste. Kontaktede kundeservice med det samme, for at høre om de havde mulighed for at sende pakken hurtigt, da min kæreste gerne vil have dem med på ferie. De svare indenfor 5 minutter og skriver at pakken er blevet pakket og jeg vil modtage den dagen efter, og det gjorde jeg 20 timer senere:
Klar anbefaling !!
Super hurtig levering 😀
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.