Land & fritid (DLG Service A/S) Avis

3 445
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det bedste ved oplevelsen fra land og fritid, var den kommunikation der var med leverandøren. Støtten i at få mine Træpiller ind og servicen var fantastisk. Tak for hjælpen, Glenn! Faktisk serv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig besked om levering. Meget imødekommende, altid hjælpsomme. 3 paller 6 mm. Træpiller. Levering var intakt. Kan kun anbefale at handle med Land og fritid. Prøv dem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt derfra nogle gange nu. Og det er bare på alle måder en tryg og go oplevelse lige fra du går ind på deres hjemmeside og til varene er leveret 😊 og skulle man være i tvivl om noget så k... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation animale
  2. Fabricant de nourriture pour animaux
  3. Magasin de chasse

Écrit par l'entreprise

Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rådgivning til alle med hus, have, kæledyr samt hobbylandbrug. Vi fører et fuldt program af kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandører. Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 41 butikker. Vi fører en lang række produkter inden for foder, gødning, hegnsartikler og udstyr til hest og rytter samt kæledyr, biobrændsel, forsikringer, alarmer og meget mere – og vi gør alt for, at det skal være nemt, sikkert og trygt at være kunde. Land & Fritid er en butikskæde under DLG Service A/S – en del af DLG koncernen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

Kære Annette

Altid god betjening.

Kære Runa

Hurtig besked om levering

Kan kun anbefale at handle med Land og fritid. Prøv dem.

2 septembre 2026

Kære Jesper

Positiv leveringsservice

Tak for hjælpen, Glenn! Faktisk serviceminded tilgang og godt udført arbejde. Bestiller helt klart Træpiller hos Land og fritid, hvis leveringsservicen er så god hver gang.

- Danielle

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kunne rigtig godt have tænkt mig at…

Jeg kunne rigtig godt have tænkt mig at have fået en eller anden form for melding om hvornår levering ville ske. I det mindste bare hvilken dag! MEN - det vejer ikke op med at min palle med briketter nøjsommeligt var kørt så langt ned i min indkørsel og så tæt på min dør som det var muligt og ikke bare stod og flagrede ude ved kantstenen! Af hjertet TAK! Derfor får I alligevel 5 stjerner ⭐️

Kære Mette
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-) Vi ønsker os også at blive mere informative i fremtiden, men vi tør ikke love alt for meget.

Alt som forventet

Alt som forventet

1 septembre 2026

god servise og hurtig levering

god servise og hurtig levering

Kære René

Kære Alex

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine vare som beskrevet på siden

Super fine vare som beskrevet på siden. Kvaliteten spiller og jeg er tilfreds 👌🏾

1 septembre 2026

Det kører bare

Kære Niels

Kære Karin

Noté 5 sur 5 étoiles

altid hurtig levering igennem GLS ros…

altid hurtig levering igennem GLS ros til dem også

8 septembre 2026

hurtig levering

29 août 2026

Kære Elly

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har generelt været rigtig glad for…

Jeg har generelt været rigtig glad for at handle hos Land & Fritid i Aars, og jeg synes, I har et fint udvalg af produkter til dyr. ❤️ Jeg har blandt andet købt ting, som min hamster Flemming er rigtig glad for, fx en trætunnel, som hun bruger og hygger sig med. 🐹❤️

Der er dog også nogle ting, jeg synes, der er plads til at forbedre.

Jeg blev blandt andet meget skuffet over at se dette lille løbehjul til hamstere på hylden. Efter at have sat mig grundigt ind i hamsteres behov synes jeg ikke, at et løbehjul af denne type er et godt eller sikkert valg til en hamster.

Løbefladen er lavet af metalgitter/tern, hvilket kan give problemer med de små poter og trædepuder, ligesom tæer eller fødder kan komme i klemme. Et hamsterhjul bør efter min mening have en helt solid løbeflade uden åbninger.

Hjulet er desuden meget lille til en hamster, hvilket kan få den til at løbe med en unaturligt krum ryg og dermed belaste ryggen unødigt. Jeg synes derfor ikke, at denne type hjul bør anbefales som et godt hamsterhjul.

Jeg har også haft en mindre uheldig oplevelse med en køleplade, som var helt i stykker, da jeg pakkede den ud. Det undrede mig, da den var pakket både ind i bobleplast og pap. Heldigvis var servicen rigtig fin, og jeg fik uden problemer en ny køleplade, hvilket jeg selvfølgelig sætter stor pris på. ❤️

Jeg håber derfor, at Land & Fritid vil have endnu mere fokus på kvaliteten og egnetheden af de produkter, I fører til de forskellige dyrearter, og gerne søge mere specialiseret viden om dyrenes faktiske behov. Det ville også give medarbejderne et bedre grundlag for at vejlede kunderne om de bedste og sikreste produkter.

Jeg er som sagt glad for butikken, udvalget og den gode service, og jeg håber netop derfor, at der fremover kommer endnu mere fokus på dyrevelfærd, produktudvalg og korrekt vejledning. ❤️

8 juillet 2026
Avis spontané

Kære Catharina
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Vi lader din information ang. hamsterhjulet gå videre til vores produktansvarlige :-)

Nem bestilling online

Nemt at bestille og hurtig levering

6 septembre 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus