Lars Lykkegaard ApS Avis 21

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde utæt blandingsbatteri som skulle skiftes. ringede kl. 9.30, fik en sms med mulighederne et kvarter senere. Valgte den ene mulighed og 1 time senere var batteriet udskiftet. Fra min første opr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sidste år var håndklædevarmeren utæt. Ringede til firmaet og sagde, det måske var en pakning, som skulle skiftes. Reparatøren, som kom flere timer forsinket fortalte, at der ingen pakning va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Réagenceur

Informations provenant de diverses sources externes

VVS-firma i Brabrand > 25 års erfaring med alle former for VVS-arbejde. Vi tilbyder høj kvalitet og professionel rådgivning til både private og erhverv.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Da vores gulvvarme satte ud, fik vi en utrolig hurtig respons og blev endda tilbudt akut tid – hvilket ikke var nødvendigt, men alligevel stod de klar allerede dagen efter. Det er imponerende.

Vores anlæg er meget kompakt og svært at komme til, men Lars lavede alligevel en hurtig og præcis diagnose og foreslog en løsning, der passede perfekt til vores behov. Fire timer senere var anlægget oppe at køre igen. Vi fik monteret nye komponenter, helt tilpasset vores ønsker, og hele processen var både effektiv og professionel.

Kan varmt anbefales til alle, der ønsker dygtigt håndværk og en serviceoplevelse ud over det sædvanlige.

6 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået nyt armatur i badet, men det første larmede. Det endte ud i flere besøg og skriv med producenten . Lars der ejer firmaet købte et nyt armatur, i en ellers ferie periode, så jeg ikke skulle vente yderligere. Han fulgte opgaven til dørs og tog ansvaret, for at mit nye armatur ikke skulle til at repareres med nye dele fra producenten. God service og hjælpsomhed til ende. Ikke noget med at når man har fået sine penge, så slipper ansvaret.

20 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Sender faktura på over 1000kr for intet arbejde!

Vi har dem ude forbi i håbet om at de kan installere en vaskemaskine og tørretumbler i vores lejlighed. Vi har haft fat på Ole over telefon, som fortæller os at det er en god idé at vi køber maskinerne på forhånd, så de hurtigt og nemt kan installeres. Da de kommer ud til os bruger de 15 minutter på at finde ud af, at den eneste måde at installere maskinerne på er en meget kompleks løsning som koster 21.200kr. Så nu står vi og har købt 2 dyre maskiner, som Ole anbefalede os at gøre, og som ikke kommer i brug medmindre vi lægger 21.200kr. Havde vi vidst det, så havde vi aldrig købt maskinerne - vi købte dem udelukkende på Oles anbefaling.

Prikken over i’et bliver så at de sender os en faktura på over 1.100kr for det kvarter, vvs’eren var inde i vores lejlighed og konstatere at opgaven ikke kunne laves så let som de havde troet det ville.

Jeg må derfor konkludere alene det at indhente tilbud hos dem medfører en faktura på 1100kr - uden at have udført noget som helst arbejde! De siger at de også brugte tid på at tjekke noget med gulvvarme, men det tog kun 1 minut så samlet set brugte de 15 minutter hos mig uden at udføre noget arbejde.

20 février 2025

Kære Thomas

Du skriver følgende til os d. 09.01.25:
”Hej Ole. I forbindelse med at du kommer på mandag og installerer vaskemaskine + tørretumbler, har vi brug for at du også tjekker om gulvvarmen virker ude i badeværelset - hvis det ikke virker vil vi meget gerne have et skriv på et par linjer over mail, som vi kan gå til ejendomsmægler og reklamere over.”

I ønsker maskinerne placeret et sted, hvor der ikke er vand- og afløbsinstallation, og vi gør opmærksom på, at der skal installeres en afløbspumpe for at pumpe vandet fra vaskemaskinen hen over loftet til eksisterende afløbsinstallation. Du ønsker herefter et tilbud på installationen, som vi fremsender til dig dagen efter.

Du glemmer, at vi også kiggede på jeres gulvvarme, og at du efterfølgende har henvist sælger af lejligheden til os, der kontaktede os angående manglende varme på badeværelset.

Hurtigt og effektivt

Havde utæt blandingsbatteri som skulle skiftes.
ringede kl. 9.30, fik en sms med mulighederne et kvarter senere. Valgte den ene mulighed og 1 time senere var batteriet udskiftet. Fra min første opringning til slut, gik der max 2 timer. Respekt.
grundig og høflig montør, der ryddede op efter sig.

17 juin 2024

Servicebesøg:

Servicebesøg:
Vi har haft besøg 3 gange af en VVS mand. Senest den 30.01.24. Denne gang var det et toilet, som skulle have indmaden udskiftet.
Flinke og dygtige folk.

30 janvier 2024

Kan kun anbefale dem.

Kan kun anbefale dem, alle aftaler overholdt , rigtig god service fra både håndværker og kontor. 🙂👍

25 août 2022

Kære Jon.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Mvh. Rikke :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Kompetent og effektiv opgaveløsning

Kompetent og effektiv opgaveløsning. Lykkegaard udskiftede slidte dele i mit fjernvarmeanlæg og klarede diagnosticering, tilbudspris og selve udskiftningen på få dage. Lærling på opgaven, som tog sig god tid til at få alle detaljer med. Garanteret ikke det billigste firma derude, men vi betaler gerne for en god, tryg oplevelse, når det er noget, vi ved meget lidt om. 4/5 stjerner fordi vi endte med en kort diskussion om det reelle tidsforbrug (reel tid ift. faktureret), men også her var Lykkegaard pålidelige og imødekommende, og vi fik det hurtigt justeret. Varm anbefaling herfra.

11 avril 2022

Kære Nikolaj.

Mange tak for din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Høj service og stor kompetence

Høj service og stor kompetence - alle aftaler overholdt. Vil klart bruge firmaet igen.

3 avril 2022

Kære Bente.

Tusinde tak for anmeldelsen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Overpris

Jeg skulle have et tilbud på at fjerne 3 radiatorer. En overkommelig opgave. Jeg vil gerne have en pris på, hvad det skulle koste. 7500 kroner. Jeg synes det var lidt i overkanten, så kontaktet et andet firma. Deres bud lød på 4000 kroner. Opgaven blev løst af et andet firma på 2 timer (2 mand). Hvis Lykkegaard skulle have lavet opgaven, så var timeprisen på 3750 kroner. Det var en skuffelse, at man på den måde tager kæmpe overpris for en overkommelig arbejde. Måske det er branchen lige nu. Men må alligevel erkende at der er tale om overpris.

1 avril 2022

Kære Thomas.

På baggrund af de billeder vi har modtaget, har vi tilbudt jer følgende som en OVERSLAGSPRIS:

”Aftapning af varme anlæg samt påfyldning. Hvis der er defekter ved aftapningshaner er dette ikke medregnet.
Demontering og fjernelse af 3 stk. radiatorer i stue.
Afkortning af 3 stk. fremløbs rør til gl. radiatorer til ca. 10 cm over trægulv, derfor afproppes alle rør over gulv i alt 6 stk.
Jeg regner med at arbejdet kan udføres på en dag med en svend samt en lærling.

I alt kr. 7.500,00 incl. moms”

Når du opgør tidsforbrug skal du huske at indregne transporttid og den efterfølgende bortskaffelse af de 3 radiatorer.

Dejligt at opgaven kunne løses nemt og hurtigt, og at de nåede at få luftet anlægget godt ud efter påfyldning.

Meget Dyrt og Amatøragtigt

Meget Dyrt og Amatøragtigt
Jeg ville have en ny tagrende på huset, det kunne firmaet ikke lave, så fik jeg dem til at lodde en samling i den anden tagrende, det kostede Kr. 3071,88 og da jeg kontaktede firmaet angående regningen, ville de vende tilbage, det gjorde de så med et rykkergebyr på 100.-

13 décembre 2021

Kære Claus.
Som det fremgår af din faktura, har vi ikke opkrævet betaling for 2,5 lærlinge time ifm. forsøg på opstilling af stillads i jeres baghave for udskiftning af tagrende, da grunden skrånede for meget. Her ville du få en tømrer til at bygge et stillads i stedet, men du vendte ikke tilbage, hvorfor vi 2 måneder efter afsluttede og fakturerede sagen.
Vi har faktureret en svend i 3 timer ifm. lapning af to huller i tagrende henholdsvis over trappeopgang og trappenedgang på fronten af jeres hus, og som det fremgår af fakturaen, så er I ikke blevet opkrævet for 1,5 time brugt af vores overmontør som ”fod-mand” til at holde stigen, hvilket er nødvendigt for at leve op til reglerne i arbejdsmiljølovningen.
Jeg tilbød dig at sende gps-registreringerne fra vores servicevogn, hvilket du ikke ønskede, men da din kone var hjemme, så er I jo udmærket klar over, at den faktureret tid er brugt.
Som jeg oplyste dig i telefonen, så var jeg ikke bekendt med, at du havde henvendt dig ang. fakturaen, og da du ikke har oplyst os din email-adresse trods opfordring i brev vedlagt fakturaen, så er det normal procedure at fremsende en rykkermeddelelse med posten. Jeg tilbød dig, at du i denne forbindelse måtte se bort fra rykkergebyret.
Vi har sendt en yderst fair faktura, hvor du kun er faktureret for 3,5 time ud af 7,5 forbrugte timer, hvilket vi gladelig fremsender dokumentation for.

Defekt vandrør

Har haft et brud på røret med brugsvand ind i huset.
Fejlen opstod sent en fredag, mandag morgen tidlig tog jeg kontakt med firma, det var Ole der tog imod og han ville sende 2 mand med det samme.
Røret er ført i krype kælder ind til en fordeler til resten af tappesteder.
Det skal bemærkes at adgang til rør er med meget lav højde.
De gode folk ankommer efter kort tid, går straks igang med fejlsøgning og kort efter kommer han kravlende ud med den defekte enhed afmonteret.
Får hentet ny enhed samt monteret den. Jeg har flere gange spurgt efter om de ikke ville have kaffe, det får de til sidst inden de vil lave kontrol af tæthed.
Der er taget billeder før og efter af brudsted.
De dygtige mennesker kan varmt anbefales, super god service.
Venligst Leif Nielsen

1 décembre 2021

Kære Leif.
Tusinde tak for de pæne ord😊

Fakturarod og skjulte priser

Jeg havde for høj returtemperatur og ringede derfor til Lars Lykkegaard for at få hjælp til at løse problemet.

Besøget varer 15 minutter, og der bliver ikke brugt nogle materialer. Alligevel ender regningen først på 1.600 kr.

Jeg modtager et kontoudtog uden nogen specifikation af, hvorfor prisen er så høj. Da jeg ringer bortforklares det med, at to kundebesøg skulle være lagt sammen som ét. Godt så.

Modtager så et nyt kontoudtog - igen uden specifikation - som er 1.093 kr. For et kvarters arbejde. Begrundelsen er kørsel (vi bor to minutter fra firmaet, og det kan altså ikke være mit ansvar, at VVS'eren skal køre fra den anden ende af byen), og administrativ arbejde ifb. med fakturering.

Hvis en VVS'er har en timeløn på cirka 600 kr. faktureres jeg altså for næsten to timer – for et besøg på 15 minutter.

Rikke fra Lars Lykkegaard forklarer, at det er helt standard. Det er muligt, Rikke. Hvad er der er sikkert er derimod, at jeg ikke ringer til Lars Lykkegaard igen.

12 avril 2021

Kære Matti.

Vi var hos dig den 22.12.20. Den 11.01.21 fremsendte vi en faktura til dig på mail. Da fakturaen ikke blev betalt, fremsendte vi den 26.02.21 et kontoudtog til dig på samme mailadresse, som du reagerede på den 01.03.21, hvor jeg kunne konstaterede, at vi på din sag havde registreret to besøg samme dag - et kl. 12 og et kl. 14. Det sidste skulle have været registreret på et job hos din genbo. Jeg beklagede fejlen og fremsendes samme dag en kreditnota og ny faktura - igen på samme mailadresse.

Da vi stadig ikke havde modtaget betaling, fremsendte vi den 09.04.21 igen et kontoudtog på mail. Den reagerer du på i dag 12.04.21, hvor du brokker dig over ikke at modtage en specifikation. Jeg genfremsender din udspecificeret faktura fra den 01.03.21, som du modtager, mens vi stadig taler sammen.

Du brokker dig over, at det koster dig kr. 1.093,75 at få besøg af en vvs'er. Måske glemmer du, at de kr. 218,75 er moms, der skal afregnes til Skat. Der er således kr. 875 tilbage til os.

Som jeg fortalte dig, så er vores administration (sagsoprettelse, fakturering og bogføring - og som i dette tilfælde også gentagne betalingspåmindelser) lige stor for os, om vi skal oprette og behandle en sag, der tager en montør 20 timer eller 20 minutter.

Sager under en times varighed inkl. kørsel, fakturer vi derfor som et servicebesøg, hvilket også fremgår af prispolitikken på vores hjemmeside.

Håber at det giver mening.

Rikke

Noté 1 sur 5 étoiles

Angående udskiftning af ventil i…varmeveksler

Angående udskiftning af ventil i Danfoss varmeveksler i garantiperioden.
Jeg købte ny varmeveksler sidst i november 2017, hos firma Lars Lykkegaard.
August 2019 gik ventilen i stykker ( ingen varmt varm).
Fik først besøg af en mand, som var her under 1/2 time, sad derefter 1/2 time i bilen. Derefter en kørsel på 1/2 time. Ialt 11/2 time. Ganske unødvendigt besøg fra Lars Lykkegaards firma.
6 august bliver ventilen udskiftet af anden person fra firmaet. Dette besøg tager også 11/2 time ifølge regning. Samme person fortæller at dette problem sker ofte, med disse ventiler.
Alt dette sker i garantiperioden og Danfoss betaler ventil og 1 times arbejdsløn, da dette er den forventelige tid til dette arbejde.
Til trods for dette modtager jeg 10 oktober en regning på 1889,36 kr. for denne udskiftning.
En regning jeg betaler med forbehold, da jeg er på vej ud på en længere rejse.
Min anbefaling er BRUG IKKE DETTE FIRMA.

Inge Siem

28 novembre 2019

Kære Inge.
Som både vores montører og jeg har forsøgt at forklare dig og din svigersøn, så skyldes fejlen hos dig ikke udelukkende en fejl på PTC2-ventilen, men at der fra gammel tid var monteret en Ravi-ventil på dit varmtvandsanlæg. Denne Ravi-ventil måtte vi fjerne, da den var stoppet og defekt, for at du igen havde varmt vand.
Det første besøg omfattede fejlfinding på dit varmtvandsanlæg og var derfor ikke unødvendigt :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg skulle egentlig bare have skiftet en håndvask og…

Jeg skulle have skiftet en håndvask og armatur. En simpel opgave for de fleste. Lykkegård tog tre timer incl. kørsel et par gange 4.500 kr.
Efter de havde været her løb der vand ud, og efter henvendelse til firmaet sendte de en lærling, som ikke kunne lave det her og nu.
Der blev så aftalt at de skulle komme mandag kl 10:30, men der kom ikke nogen. Ny aftale blev tirsdag 12:30...der kom heller ikke nogen. Det er et 6 etagers hus hvor alle bliver berørt af der bliver lukket for vandet. Efter flere henvendelser får jeg så et tilbud om næste onsdag - om en uge - for at de skal reparere det de selv har forårsaget!!
Hvis du kan vælge, så vælg Lykkegård fra!

Rikkes svar er fuld af løgn. Jeg har ikke talt med nogen undtagen den omtalte lærling som var her fredag. Det er kun et håbløst forsøg på at redde situationen. Og vandet har beviseligt løbet siden de forlod det efter at have skiftet vasken, og kørt lidt rundt imens.
At Rikke så hårdt prøvet at forklare sig selv er pinagtig!

24 septembre 2019

Kære Knud Erik.
Vi udskiftede den 12. august 2019 en vask og et armatur. Den 15. august modtog du og betalte fakturaen.
Efter fyraften fredag den 20. september 2019 ringede du og fortalte, at der var en utæthed. Vi fik fat i den lærling, som havde været med uden beregning på opgaven hos dig. Hankunne konstatere, at utætheden stammer fra en ventil og et tee-stykke, som vi ikke har monteret, og som var tætte, da vi forlod stedet den 12. august. Han lukkede for ventilen, da der ikke kunne lukkes for vandet i ejendommen fredag sidst på dagen, og reparationen blev udskudt til efter weekenden. Du blev oplyst, at du ville blive kontaktet mandag om nærmere tidspunkt. Vi kontaktede dig mandag formiddag, hvor du ønskede, at vi kom tirsdag kl. 12:30.
Men som du blev oplyst, så er vores morgentider de eneste tider, som er faste tider, da vi aldrig kan sige, hvor lang tid de foregående opgaver tager. I dette tilfælde oplyste vi, at du nok nærmere skulle regne med kl. 13, da vi var nervøse for, om vi kunne nå frem. Kl. 12:40 ringende du til mig, og jeg oplyste dig, at vi kunne være fremmed lidt efter kl. 13. Det ønskede du ikke, så jeg aflyste vores montør. Du ønskede en ny tid en mandag, onsdag eller fredag inden kl. 11. Den første ledige morgentid de pågældende dage var så desværre først på onsdag i næste uge.
Mvh.
Rikke

Noté 1 sur 5 étoiles

Kr. 1000,- for 5 minutters arbejde.

Sidste år var håndklædevarmeren utæt.

Ringede til firmaet og sagde, det måske var en pakning, som skulle skiftes. Reparatøren, som kom flere timer forsinket fortalte, at der ingen pakning var, men at det var konisk. Så han spændte møtrikken og gik igen efter 5 minutter.

Fik en regning på kr. 1000,- for 5 minutters arbejde.

Ringede og spurgte om rigtigheden... Det var det, og de 2 timers yderligere venten (havde ventet hele formiddagen indenfor fastsatte tidsramme), var bare ærgerligt.

Vi bruger aldrig mere dette firma.

2 février 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Firma med utrolig dårlig service

Firma med utrolig travlhed ved telefonen, så travlt at de aldrig har tid at ringe tilbage, når kunderne vil have svar på horrible regninger. Min gamle mor købte sidste efterår en ny varmtvandsbeholder hos Lykkegaard ApS, kun 14 dage før kolonihave sæson var ovre, denne var i den dyre ende af skalaen, men det blev selvfølgelig betalt som bestilt. Første gang beholderen skulle startes op i foråret, der var der ingen liv i varmtvandsbeholderen, og en ældre dame på over 80 år står jo ikke på hovedet i en ny beholder med værktøjet i hånden. Nu vel efter gentagende opkald mente Lars Lykkegaard det var nødvendigt at sende to af sine folk ud for at fejlfinde, og selv de der jo selv havde solgt og monteret udstyret, havde svært ved at lokalisere fejlen en termosikring, og få den nulstillet igen. Prisen for sådan et fremmøde der maksimalt burde tage nogle få minutter var et stykke over 1000 kroner. I de kommende måneder lykkedes det så for Lykkegaard først at sende en rykkerskrivelse på dette høje beløb, og ugen efter kom så den faktiske regning. At man ikke i mellemtiden har kunne få firmaet i tale, det taler vel kun for sig selv, for hvordan kan man klage sin nød til en virksomhed der end ikke vil ringe tilbage. Lars Lykkegård var da han endelig kunne træffes totalt afvisende overfor den høje pris, som han mente var meget normal for den type arbejder. Altså godt 1000 kroner for at taste en termosikring, helt sikkert er det at hverken min gamle mor, jeg eller andre i omegnen vil bruge dette firma igen.

27 août 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Lavede en aftale om tilbud på VVS…

Lavede en aftale om tilbud på VVS arbejde i en lejlighed der skulle istandsættes.
Lars Lykkegård mødte aldrig op til aftalen, og gav ikke besked herom. Da jeg kontaktede Lars Lykkegård, var der ingen beklagelser men at han kunne da lige svinge forbi nu... nej tak.

8 mai 2018

Urimelige materialepriser

Jeg skulle have udskiftet brugsvandpumpe og et stykke tæret rør for et par uger siden. Jeg havde på forhånd gjort Lars Lykkegaard bekendt med, at jeg selv kunne købe pumpen hos VVS-eksperten for ca. 3.250 kr., og at jeg forventede en fornuftig pris. Da jeg fik fakturaen havde Lykkegaard beregnet sig mere end 8.000 kr. for pumpen. Han havde endvidere beregnet sig mere end 600 kr. for 1 meter mepla 26 mm rør. For det samme beløb kunne jeg hos selv den dyreste netbutik have fået 5 meter mepla rør. Jeg protesterede, hvilket resulterede i at Lykkegaard ville slå et par tusinde af. Det ville jeg ikke finde mig i, og det endte med at Lykkegaard stillede sig tilfreds med et samlet beløb på 8.031 kr. Det har jeg valgt at betale selv om det også er mindst 1.500 kr. over, hvad der er rimeligt. Jeg må opfordre fremtidige kunder til at være meget opmærksom på Lykkegaards materialepriser. Han beregner sig en mestergris på 150 - 500 % på materialer. Arbejdet er godt og timetallet ok.

28 octobre 2017

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus