Tijdens de negenmaandenbeurs kwam ik de producten van Laveen tegen. Het sprak mij meteen aan omdat suikervrij is en 100% natuurlijk. Ik was toen nog zwanger en ben meteen overgegaan naar de vitamines... Voir plus

Had Olive Drops Vitamine K and D besteld, goed geleverd, alleen dropper was erg slecht kwam niks uit de flesje ook niet met hard schudden, tijdje later laveen had een nieuwe dropper toe gezonden, op... Voir plus

Ik was op zoek naar biologische vitamines voor mijn dochter zonder suiker en onnodige toevoegingen. En die heb ik gevonden! Wij zijn heel tevreden. We vinden het heel fijn dat we met 1 potje druppels... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition

Informations provenant de diverses sources externes

Laveen™ ontwikkelt voedingssupplementen van goede ingrediënten, speciaal voor baby's, moeders, aanstaande moeders, kinderen en volwassenen. De naam Laveen™ spreek uit als 'La-Víen' en dat klinkt als 'clean' - en dat zijn onze voedingssupplementen ook.

4,8

4,8

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Snelle service

Snelle service. Ik heb de producten nog niet gebruikt maar het ziet er goed uit.

13 mars 2020

Top!

Snelle levering top!

22 février 2020

Respect voor wat jullie doen

Dat Laveen biologische olijfolie en vitamine D3 gebruikt zonder onnodige toevoegingen vind ik uniek. En dat de kwaliteit en zuiverheid ook voorop staat is prijzenswaardig. We leven in een tijd waarin helaas vele producten toevoegingen, zware metalen, pesticiden, en omstreden stoffen bevatten. Daarom zijn dit soort producten van Laveen nodig. Ik had het product net voor 15:00 uur besteld en wellicht daarom twee dagen later ontvangen. Maar dat was vrij snel. Veel succes toegewenst! Gr. Youssef

22 février 2020

beste druppels ever!!

Zo tevreden met het product.. het ruikt zelfs alleen naar olijfolie! Mijn baby die huilend van mij davitamon druppels kreeg , doet voor de laveen druppels zelf haar mond open .. bedankt voor dit topproduct

29 janvier 2020

Telefoonnummer onbereikbaar

Telefoonnummer onbereikbaar, ruim een week na het plaatsen van mijn bestelling nog geen zicht op bezorging er van. Nu zonder vitamine voor mijn zoon.

2 janvier 2020

Helemaal top!

Na lang zoeken toch gevonden, het enige merk zonder rotzooi! Super druppeltjes, flesje druppelt makkelijk en mijn dochtertje (8mnd) neemt ze al sinds haar geboorte zonder problemen. Heel tevreden dus!

30 novembre 2019

Heel blij mee

Snel bezorgd. Mooie verpakking. En een heel fijn idee dat onze kindjes vitamine D binnen krijgen op natuurlijke basis ipv synthetisch!

27 novembre 2019

Zeer tevreden!

Wij zijn meer dan tevreden over dit product!
Fijn dat er een vitamine D bestaat in biologische olijfolie!

26 novembre 2019