Noté 1 sur 5 étoiles

Witam. Wstawiacie reklamy w telewizji baterii parkside po czym zajeżdżam do Lidla nie ma żadnej baterii nie przywieźli. To jest kolejny raz gdzie byłem w sklepie i nie kupiłem bo nie ma po co robicie... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lidl reklamuje się jako najtańszy Discount w Polsce.Lidl to raczej największy oszust w Polsce.Bylem na dzisiaj na zakupach i zostałem oszukany z cenami ich apce.Zrobilem zakupy za 116 zł a i zostałem... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Srednia ocena ze wzgledu na monotonnosc towarow w promocji ciagle to samo.Pozatym wycwanili sie wprowadzili kasy samoobslugowe i jeszcze przy wyjsciu bramka zamknieta trzeba szukac paragonu zeby sobie... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Odradzam zamawianie na sklepie Lid PL Obsługa klienta fatalna nie podejmują próby rozwiązania sprawy aby pomóc Klientowi. Na korespondencję wcale nie odpowiadają Wszystko rozumiem pomyłki się zda... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Supermarché

Informations provenant de diverses sources externes

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą sklepów Lidl. Na stronie znajdziesz informacje o naszych produktach oraz gazetki promocyjne. Zapraszamy!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

129 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Szkoda że nie można dać 0 gwiazdek

Szkoda że nie można dać 0 gwiazdek. Zamówiłam 4 garnki, jeden przysłali inny niż zamawiałam, uzeralam się dwa tygodnie z ciągle innym konsultantem przez e-maile, nie udało mi się uzyskać wymiany mimo że błąd ewidentnie leżał po stronie lidla. Odesłałam trzy z czterech zamówionych produktów w jednej paczce a oni mi zwrócili za dwa. I stwierdzają żebym sobie poczekała dwa tygodnie bo "możliwe" że magazyn rozlicza zwrot inaczej. Dno przebite dnem. Nigdy nie spotkałam się z takimi kpinami z klientów, na każdego maila odpowiada inna osoba, połowa z tego co piszą to są albo brednie nieprzystające do rzeczywistości albo gotowe formułki. Nigdy przenigdy nic już stamtąd nie zamówię i odradzam każdemu. Bardzo wątpię że odzyskam pieniądze.

3 février 2026

Mięso z knura

Kolejny raz nabrałam się na wędliny z Pikok - zrobione z mięsa z knura ! Smak i zapach nie do zniesienia : kupiłam parówki, boczek rolowany, szynkę w plasterkach ... Dlaczego tak oszukujecie klientów ? Przecież mięso z knura nie powinno być dopuszczone do spożycia !!!

6 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Lidl to sklep który tylko najeżdża na…

Lidl to sklep który tylko najeżdża na Biedronkę... tak naprawdę to w Lidlu jest jeden wielki szit... nie dorastacie Biedronce do pięt... wasze reklamy to jedna wielka porażka... więc zajmijcie sie w końcu waszymi problemami ... a nie krytykujcie Biedronki...bo Biedronka była...jest i będzie najlepsza...

24 janvier 2026

Nie polecam LIDLA

Nie polecam tego Sklepu i tak kupuję na Targowisku, ale że jest Zima, to udałem się do Lidla i przeżyłem szok cenowy, ceny jak na Zachodzie Europy (a płace Polaków nas wchodnie), obsługa źle zorganizowana, gorzej niż w Biedronce, wymuszają kupiwanie przez samoobsługowe kasy, itd, acha dla starszych ludzi utrudnienia, brak np-fizycznej karty na zakupy, tylko przez aplikacje na telefon, towar jakiś wybrakowany, a ceny z kosmosu, wolę już Biedronkę, Aldi, Kaufland pomimo że się tam czasem też zdarzają wpadki, ale to co LIDL wyprawia to istne złodziejstwo i naciąganie ludzi . Już tam więcej nie pójdę (choć i tak chodziłem do Lidla sporadycznie), fakt mam trochę dalej do Biedronki, ale wolę już tam chodzić .

20 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

If you are looking for a complacent…

If you are looking for a complacent shoping experience at a very low price with somewhat decent quality. Here's the place. Polish Lidls are exceptionally good compared to UK, DE and IE. But the budget has the consequence of somewhat poor service and cleanliness. I'd still recommend shopping locally to support your community even if it's slightly less convenient.

18 janvier 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Zaopatrzenie super tylko jak dojść do…

Zaopatrzenie super tylko jak dojść do sklepu i z niego wyjść jeśli pada marznący desz a wokół nie posypane piachem ( lidl w Sopocie ul Niepodległości 934) Pada od rana. Zakupy robiłam o 12.41 dnia14.01.2026. Na uwagę zwróconą przy kasie że ślisko odpowiada cisza...

14 janvier 2026

Karta dużej rodziny

Karta dużej rodziny. Porażka. Mama ma 83 lata. Z racji wieku nie wychodzi z domu. Mam potwierdzenie od lekarza, że chora i wymaga opieki. W Lidlu nie mogę na podstawie tego dokumentu zrobić dla niej zakupów. Obsługa niemiła, wręcz bezczelna. Zdarzyło się to kilka razy w "moim" sklepie. Zrezygnowałam z zakupów w Lidlu właśnie ze względu na kilka takich sytuacji.

12 janvier 2026

Ostrzeżenie

Zwykli oszuści sprzedają produkt firmy metabo który nie jest objęty żadna odpowiedzialnością z ich strony, serwis koki.eu odmawia napraw gwarancyjnych, a Lidl ma wszystko gdzieś i nic nie osiągniesz

2 janvier 2026

brzęczyk przy magazynach

Nie wiem dlaczego, przy wejściach na magazyn montowane są tak głośne brzęczyki. Są dużo głośniejsze niż alarm samochodowy. To jest chore! Albo źle ustawione, odkad powstał lidl (ponad 5lat). Na moje uwagi nie reagują. Blado to wygląda dla mnie.

5 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

w grudniu 2025 reklamowałem uszkodzony…

w grudniu 2025 reklamowałem uszkodzony spieniacz do mleka. Chciałem sprawny spieniacz . Rozumiem, że w chwili obecnej nie mają w ofercie ale mają w sklepie internetowym. Chciałem oddać niesprawny , poczekać i odebrać nowy. jednak kierownik stwierdził, że może oddać pieniądze albo mogę zamówić przez internet . Jednak przez internet nie będzie mnie kosztował 100 zł jak obecnie tylko ok. 115 zł z przesyłką. Kierownika to jednak nie obchodziło . Na koniec stwierdził że mogę zrobić zakupy powyżej 200 zł wtedy będę miał przesyłkę za darmo :). Bardzo dziękuję za taką pomoc

29 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dla Mnie Lidl oferuję sprzęty Parksaid…

Dla Mnie Lidl oferuję sprzęty Parksaid do mojej satysfakcji poczym pracy z branży usługi ogrodowe.
A zarazem na wyjściowe do miasta przeznaczenie bluzy, kamizelki, kurtki także z firmy Parksaid .
Tego nie pragnę ukrywać.

24 décembre 2025

Nosz gratuluję głupoty

Nosz gratuluję głupoty. Stoję już na drugiej stronie za kasą, zakupy się piętrzą, ja wczytuję się w jakieś kuponiki na aplikacji. Które pasują, a które nie. Ja w kur..zony. Kasjerka aż się trzęsie. Kobieta za mną w klejce któryś raz z nogi na nogę się wierci i przewraca oczami. Nie da się tego zautomatyzować? Jeśli chcieliście skojarzyć wasz sklep z wkur..zeniem to poprostu dzieło socjotechniki 🤣

23 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

żebractwo lidla na WOŚP !

Rozumiem wspieranie WOŚP itd.
Lidl jednak przebił wszystko...
Wstrętne żebractwo na terminalach płatniczych, wręcz natrętne wymuszanie daniny przy każdej płatności, przekonuje mnie aby nie dawać ani grosza, nawet do puszek, tak jak to zbierali we wcześniejszych latach. Jest to na tyle irytujące, że przestaję tam robić zakupy. Pozdrowienia dla WOŚP - kupsko dostaniecie w tym roku ode mnie!

14 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niebezpieczne kasy samoobslugowe Lidla.

Lidl, podobnie jak inne firmy, redukuje kasy z obsluga. Ale nie wszystkie firmy (Aldi ma tylko kasy z obsluga, w Biedronce jest zawsze jakas kasjerka). W kasach samoobslugowych Lidla grozi strata pieniedzy, szczegolnie osobam starszym i niepelnosprawnym. Odwoluje do mojej opinii z dnia 16,12,2025 odnosnie sklepu Lidla we Wroclawiu, Boleslawa Krzywoustego 118.

16 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus