Top geholpen door Tariq en Patty. Ondanks n lees fout van mijzelf hebben zij ervoor gezorgd dat mijn spullen optijd geleverd zijn. Dikke 10000 punten extra voor deze twee.
Lisez les avis des autres
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Top geholpen door Tariq en Patty.
Top geholpen door Tariq en Patty.
Dikke 10000 punten extra voor deze twee.
Wouw goede service
Wouw goede service. Hadden een aluminium strip besteld maar door uitlopen van ons verbouwing hadden we hem pas 2 maanden later uit gepakt .deze was helemaal beschadigd .we hebben er een gemaild heen gestuurt deze zeiden dat we eigelijk binnen 2 weken hadden moeten reageren maar door het uitlopen van de verbouwing hadden we hem niet eerder uitgepakt (was zo goed ingepakt dus zo ook op Veilige plek neer gelegd )
Maar ze deden niet moeilijk en kregen een nieuwe thuis gestuurd. Toppy .
Hartelijk bedankt voor de top service.
Super bedrijf!!!
Door een kleine fout in onze planning hadden wij het maatwerkstaal voor één van onze aanbouwen veel te laat besteld. Na één telefoontje met de collega’s van Limtrade werd echter meteen duidelijk: hier werken mensen die met je meedenken en echt alles op alles zetten.
Limtrade heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen — onze complete maatwerkorder stond binnen 3 werkdagen klaar om op te halen. Dankzij hun snelle schakelen en vakmanschap heeft onze planning geen enkele vertraging opgelopen.
Professioneel, betrouwbaar en klantgericht tot in de puntjes.
Een absolute aanrader voor zowel zakelijke als particuliere klanten!
Heel belangrijk was het luisterend oor…
Heel belangrijk was het luisterend oor van de medewerkers van Limtrade en de werkelijke intentie om te helpen bij het voorgelegde probleem met een correcte planning!
Diverse balken gekocht
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Limtrade BV. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze denken actief mee, reageren snel en komen hun afspraken volledig na. Alles verliep soepel en zonder gedoe. Het geeft echt vertrouwen om met een partij samen te werken die service zo hoog in het vaandel heeft staan. Een absolute aanrader!
Hele goede service
Hele goede service! Bestellingen op tijd geleverd en precies op maat. Zeker aan te raden.
Een waardeloze service !
Een waardeloze service !
Leverdatum uiterlijk 11 augustus
Vrijgenomen om de balk in ontvangst te nemen verzenden ze hem niet optijd!
Medewerker gesproken maakt 3 verhalen over zijn leidinggevende en alle verhalen verschillen!
Bestel hier nooit wat!

Réponse : Limtrade
Correcte en vlotte levering
Correcte en vlotte levering. Duidelijke afspraken en uitstekende materiaal. Vriendelijke chauffeur bij levering en heel behulpzaam. Top!
Een prettig correct bedrijf
Een prettig correct bedrijf. De door ons opgegeven maten voor de border afscheiding klopten exact. Wij zij uitermate tevreden met het eindresultaat. Limtrade is zeker te adviseren mede omdat er maatwerk geleverd wordt.
Bij levering zouden ze de materialen op…
Bij levering zouden ze de materialen op de oprit plaatsen. Dit was ook door de verkoper bevestigd. Maar omdat ze de pakketten te groot en te zwaar zijn, kon de kraan niet ver reiken. De chauffeur wilde ook niet meer werken, door simpel te zeggen dat we wisten als je zoveel besteld.
Tevens waren bij zeker 90% van de OSB platen de lippen kapot en ook enkele PIR platen waren beschadigd.

Réponse : Limtrade
Snelle en vlotte levering en…
Snelle en vlotte levering en vriendelijke chauffeur.
Deze firma houd zich aan zijn afspraken !
Had een dringende bestelling , deze firma heeft lles gedaan om tijdig te leveren , zonder meer kost of dergelijke !
Service und Lieferung
kurzfristig konnte der ursprünglich geplante Liefertermin verkürzt werden, weil Handwerker früher kam. Liefertermin wurde auf 1 Stunde genau eingehalten. Bin begeistert. Auch telef. Abwicklung super
Sehr freundlich, schnell liefer
Sehr freundlich, Früher Lieferung als bestätigt nach Wunsche. Vielen Vielen Danke und gerne wieder.
Limtrade handelde zeer klantgericht.
Limtrade was erg behulpzaam en bereikbaar voor mijn relatief kleine opdracht. Het overleg over de aflevering en de wijze waarop dat gebeurde was een enorme service.
Prima
Gekregen wat ik besteld heb. Een ster minder omdat de levertijd erg lang was, maar dat stond gelukkig wel in de factuur.
Mijn vraag over de levertijd werd ook snel beantwoord.
Komen afspraken niet na
Bestelling geplaatst met grote zware artikelen. Contact gehad met Limtrade of ze de bestelling na de vakantie konden leveren. Dit wat goed en ze zouden contact opnemen na onze vakantie. Inmiddels staat al 1 week voor bijna €700,- een bestelling op de stoep omdat ze zonder overleg geleverd hebben. De levering is ook nog eens op de verkeerde plek gelost. Afspraken maken en nakomen is niet hun sterkste punt.
Super goede ervaring
Ter attentie van Claudia.
Ik wil u hiermee hartelijk bedanken voor de snelle service.
Het is een order van drie keer niks, maar u heeft toch de moeite genomen om met spoed uit te leveren.
U heeft me enorm geholpen om mijn probleem op te lossen.
Een ZEER tevreden klant.
Aan het lijntje houden totdat je niet meer kunt annuleren
Ik bestelde 6 korte kokers en 6 stripjes voor zelf af te halen. Dit zou volgens de info over levering op hun site 5 tot 7 dagen levertijd zijn en dit paste precies in mijn bouwschema. Toen ik had besteld werd er gemakshalve 10 dagen levertijd van gemaakt en daarop heb ik gebeld en werd gezegd dat ze met de order bezig waren. Helaas dus op de 10e dag belden ze mij gewoon dat het nog langer gaat duren want zij hadden voor 15 uur al geen mensen meer die mijn order konden klaarmaken. Buiten het gegeven dat ze geen boodschap hebben aan hun klanten houden ze je aan het lijntje zodat de bedenktijd voorbij is en vast zit aan de order. Wat de klant dit kost liggen ze niet wakker van, zij bepalen jij bent geen partij meer.
En savoir plus sur les différents types d'avis.