Duidelijke site, ruime keus, goede prijsstelling,snelde levering Ik heb een rode splittopper besteld,en had hem twee dagen later al in huis. Mooie kleur, zachte maar stevige stof, sluit goed aan ov... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had bij de betaling een opmerking gezet over de manier van handelen bij 1 van hun filialen. En dat ik daardoor ik ook nog extra verzendkosten had. Ik werd daarna gebeld, ze hadden het filiaal ero... Voir plus
Twee badlakens voor mijn lounge stoelen besteld beide reeds bij ontvangen voorzien van vlekken. Deze vlekken gingen er niet uit. Met klanten service contact gehad nog nooit zo slecht behandeld. Geen g... Voir plus
Ruime keuze op de website, redelijke prijzen, bestellen ging makkelijk en ondanks het slechte weer vlot geleverd. Het dekbedovertrek en het hoeslaken zien er prima uit, liggen heel lekker, kleur komt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Bovendijk 33, 2295 rv, Kwintsheul, Pays-Bas
- 0174297365
- klantenservice@lionbeddenshop.nl
- www.lionbeddenshop.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Top bedrijf zit bij ons in Naaldwujk in…
Top bedrijf zit bij ons in Naaldwujk in de tuinen. Mooie kwaliteit. Goede service.
En online snel geleverd

Réponse de Lion Beddenshop
Top dat je onderlakens van de juiste…
Top dat je onderlakens van de juiste maat kan bestellen. Goede keuze in hoogte matras enz..

Réponse de Lion Beddenshop
Het artikel was snel binnen
Het artikel was snel binnen. De badjas was helemaal naar mijn zin: lekker lang (de mouwen lang genoeg), mooie rose kleur en zachte velours.
Een minpuntje: ik kreeg geen bericht welke dag en hoe laat de bezorging was.
Alles naar wens
Service als het nodig is.
Een paar keer wat besteld en altijd snel geleverd. Toen ik er laatst achterkwam dat een matrashoes gescheurd was op de hoek, kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd. Echte service dus!

Prijsverschil
Had in de winkel dekbedden gezien die ik wilde hebben maar niet mee kon nemen omdat ik geen auto heb. Thuis bestelde ik deze dekbedden van €55 per stuk maar zodra ik ze in mijn mandje deed sprong de prijs op €65.
Belde naar Lion en werd zeer onvriendelijk te woord gestaan. Dame deed geen enkele poging mij te helpen. Had een grote mond en is zeker geen visitekaartje voor welk bedrijf dan ook.
Reactie op uw reactie
Ik belde niet om te praten over de bezorging. Belde om te zeggen dat de prijs van 55 naar 65 versprong. Ook toen luisterde u niet en begon over de bezorging en reclame in winkels. Daar vroeg ik niet naar.
Ik blijf erbij dat ik zeer onvriendelijk te woord werd gestaan.

Geweldige badjas
Geweldige badjas , materiaal is heel fijn , kleur is mooi ,blij mee :)
TOPPERS …
Goedemorgen ervaring met Lion Beddenshop kwaliteit goed en ook nog prijzen voor de man met de kleine beurs ook snelle levering
Alles netjes ingepakt en goede kwaliteit
Wat een mooie badjas
Wat een mooie badjas. Goede prijs kwaliteit verhouding en vlot geleverd.
Zeer snelle leverinversuper mooie…
Zeer snelle levering en super mooie kwaliteit
Zeer matige kwaliteit handdoek
Een handdoek besteld die oorspronkelijk 30,- kost. En heeft de dikte en kwaliteit van een vaatdoek. Direct retour gestuurd. En kreeg het bedrag min de verzendkosten terug op mijn rekening. Heb dus geen spullen en wel kosten gemaakt. Bij dit bedrijf goed kijken naar de kwaliteit.

Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Levering snel. Tevens ben ik erg te spreken over de kwaliteit van mijn nieuwe XXL 100% katoenen ochtendjas. Ik ben 1.67 m en weeg bijna 75 kg. Ik ben dus te zwaar, maar vaak lijkt ‘t qua maatgevingen alsof je een aangespoelde walvis zou zijn… Deze ochtendjas past voortreffelijk, oké de mouwen zijn wat aan de lange kant, but hey ik kan hiermee gewoon in kleermakerszit gaan zitten, without reveal en dat zegt ook wat. De omschrijving is duidelijk en oprecht; kleur klopt, stevige degelijke katoenen stof, lekker lang; enkelhoogte. Het enige minpuntje; als je net zoals mij een zeer gevoelige huid hebt, is het merkstiksel aan de binnenkant. Maar met een tornmesje en een beetje geduld, is dat probleem meteen verholpen en ook nog zonder beschadigingen. Dus mensen wat let je? Bestellen, het is een aanrader! You won’t be disappointed

Réponse de Lion Beddenshop
Niet ontvangen, per toeval gevonden
20juni bestelling geplaatst waarna ik bevestiging kreeg per mail dat ze zo snel mogelijk aan de slag gingen....niets meer gehoord of ontvangen. Per toeval zag ik bij de dhl pickup een pakket met mijn naam liggen toen ik een ander pakket ging ophalen, bleek dus het hele pakket nooit als verstuurd te zijn gemeld bij mij. Gelukkig zag ik hem en kreeg ik het pakket mee.
Ps: Mails niet in spam gekomen, dit controleer ik dagelijks.

Réponse de Lion Beddenshop
Hoeslakens voor topper te groot
In de winkel in Delft 2 hoeslakens (bordeau) voor een topper van 10 cm hoogte gekocht. Niet duur, aardige mensen en kreeg advies om de eerste keren op 40 graden te wassen en niet in de droger vanwege krimpen. Ondertussen ook op 60 graden gewassen en in de droger, maar ze blijven veel te groot! Zowel in de lengte als de breedte. Het lijkt dat ze voor een hoger en dikker matras bedoelt zijn. Heel jammer, en daarbij hebben ze nu al verschillende vale plekken.
Ik heb besteld
Ik heb besteld, lionshop heeft niet mijn mailadres met de bezorger gedeeld, dus werd ik niet op de hoogte gehouden en moest ik overal zelf achteraan.

L’expérience Trustpilot