Vi havde akut brug for hjælp i forbindelse med skimmelsvamp i vores lejlighed, da vores udlejer håndterede situationen meget dårligt. Det fik os til at føle os utrygge og meget stressede. Hel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rystende dårlig - jeg er både vred og dybt skuffet på min datters vegne. Hun fik en fraflytningsrapport hvor der næsten ingenting skulle laves og ender allige vel med en regning på 9000 efter 10,5 mån... Voir plus

1. Syndicat de copropriétaires
  2. Services juridiques
  3. Service d'assistance au règlement des petits litiges

Informations provenant de diverses sources externes

LLO er til for vores medlemmer. Vi rådgiver, hvis du har brug for juridisk støtte i en sag, står i en konflikt med din udlejer, eller du har et principielt lejelovsspørgsmål omkring det at bo i lejebolig. Hvad enten du bor i privat eller almen udlejningsbolig, i andelsbolig, ungdoms- og ældrebolig eller lejer et erhvervslejemål, står vi i Lejernes Landsorganisation klar til at hjælpe dig med faglig viden på lejeboligområdet.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

A répondu à 84 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Daniel

Midt i et kaotisk og meget belastende forløb med vores udlejer kunne vi ikke have ønsket os bedre hjælp end den, vi fik fra Daniel fra LLO. Hans tålmodighed, evne til at lytte og forstå vores situation samt hans store engagement og faglige viden var helt uvurderlige.
Gennem søvnløse nætter og utallige timer brugt på at forsøge at skabe overblik og forstå den behandling, vi blev udsat for, var det en enorm tryghed at kunne ringe til Daniel. Han mødte os altid med ro, støtte og kompetent vejledning.
Det har været et skræmmende forløb, især fordi vores barns helbred blev uansvarligt udsat. Det er et kapitel i vores liv, som vi stadig har svært ved at tænke tilbage på. Jeg tør slet ikke forestille mig, hvordan vi var kommet igennem det uden hans hjælp.
Tusind tak til LLO for at have så kompetent og dedikeret en medarbejder.

Alt det arbejde og tid Daniel lagde i at hjælpe os er guld værd og helt klart mere end så billigt et medlemskab.

1 juin 2025

Kære Emma
Tak for de pæne ord. Vi er glade for rosen og for at sagen endte til jeres fordel.

Mvh
Thomas / Landssekretariatet

Skimmelsvamp

Heldigvis kom vi i kontakt med Daniel fra LLO, som håndterede vores sag med stor omsorg og professionalisme. Han gav os grundig rådgivning, tydelig vejledning og løbende støtte gennem hele forløbet. Han var altid hurtig til at svare, meget vidende og fik os til at føle, at vi var i trygge hænder.

Stor ros til LLO, og især til Daniel for deres hjælp og engagement.

Et abonnement på 6 måneder (685 kr.) var absolut pengene værd. Man får en rigtig god mængde støtte og tryghed.

Kan varmt anbefales!

1 juin 2025

Virkelig dårlig behandling

Virkelig dårlig behandling. Jeg blev medlem for at få støtte. Det har været mere frustrerende end nogen som helst hjælp. Jeg har sendt mail flere gange og ringet flere gange. Det er altså alt alt for mange penge at kaste ud af vinduet når man i forvejen står i en sårbar situation. Jeg har nu både brugt tid og penge på at få hjælp. Jeg har selv skrevet en 6 siders indsigelse og sendt til LLo da jeg blev bedt om at gøre det inden de selv vil sende videre til udlejer. Det er over 10 dage siden og jeg har intet hørt. Der bliver ikke svaret på mail der er ingen telefon rådgivning. Så forstår ikke hvad jeg kan bruge dem til andet end at have betalt medlemsskab som ikk er det billigste..

4 avril 2026

Hej Seline
Du må gerne skrive til os via min mail: tvp@llo.dk, og noterer dit medlemsnummer, så vi kan sørge for at din sag bliver håndteret. Vi skal beklage ventetiden.

Mvh Thomas / Landssekretariatet

Min oplevelse med LLO Glostrup har…

Min oplevelse med LLO Glostrup har været dybt utilfredsstillende og stærkt kritisabel. Jeg fremlagde omfattende dokumentation for, at en lejer havde afgivet urigtige oplysninger, opholdt sig i en anden kommune og udlejet boligen ulovligt. På trods af dette valgte LLO at støtte vedkommende uden at foretage en tilstrækkelig kritisk vurdering.

Det er særligt problematisk, at LLO tilsyneladende ikke verificerede helt basale forhold, såsom hvor personen faktisk var bosat, før de involverede sig i sagen. Mine gentagne henvendelser og dokumentation blev i praksis tilsidesat.

Kommunikationen fremstod ensidig og i perioder grænsende til urimeligt pres, hvilket jeg finder uacceptabelt for en organisation, der bør agere neutralt og professionelt.

Sagen endte til min fordel, men det ændrer ikke på, at forløbet var unødigt belastende og tidskrævende som følge af LLOs mangelfulde håndtering.

Jeg kan på den baggrund ikke anbefale LLO Glostrup.

26 mars 2025

Tusund million tak for hjælpen

Vi er meget taknemmelige for LLO’s hjælp i vores sag, som endte med, at vi fik vores penge tilbage.
Det var til tider lidt hårdt med svartiderne, men når svarene kom, følte vi os i rigtig gode hænder.
Der sket ikke noget i vores sage indtil vi upgradede vores medlemskab så LLO kunne representere os direkte. Uden LLO var vi fuldstændig magtesløse i vores sag, så tak tak tak!

23 mars 2026

Tak for hjælpen!

Uden dem ville vi ikke have fået en krone fra vores udlejer. Vi var fuldstændig magtesløse!
Tusind tak for hjælpen – det var virkelig rart at kunne stole på jeres svar og professionalisme.

23 mars 2026

Jeg har fået rigtig god hjælp og…

Jeg har fået rigtig god hjælp og rådgivning fra Llo, efter en meget unfair og urimelig flytte opgørelse fra min udlejer.
Jeg er meget tilfreds, men har også taget lang tid. Så kan godt se hvorfor nogle er frustreret over vente tiden. Især hvis deres tidligere udlejer presser dem.
Men jeg er meget tilfreds med resultatet og slutningen :)

10 mars 2026

Det var ikke os der fik samtalen til at…

Det var ikke os der fik samtalen til at blive ubehaglig, det var den person vi snakkede med.
Hun ville kun snakke og ikke høre på hvad vi ville sige,
hun ville ikke forstå hvad vi sagde og kunne ikke lide at min mand sagde til hende at nu skulle hun høre på hvad han ville sige også smækkede hun røret på.
Det kan ikke være rigtigt at hun kun ville høre på sig selv og ikke på os, og det med at vi bare kan ligge mine dokumenter i postkassen, hvad vil i gøre hvis de bliver taget om natten.

19 mars 2026

Havde de været muligt at give nul…

Havde de været muligt at give nul stjerner var det, det de havde fået. Jeg fik desværre ikke læst trustpilot før indmeldelse så havde jeg valgt et alternativ. SÅ MELD DIG ALDRIG IND ER MIT RÅD- VÆLG DANSKE LEJERE de er billigere og meget mere proffesionelle.
Jeg har desværre en verserende sag som egentlig burde være ligetil da udlejer har lagt sig fladt ned og erkendt det ikke har været håndteret hensigtsmæssigt fra deres side. Desværre har LLO ikke formået at få denne afsluttet da de i den grad har fået rodet rundt i dokumentation og ikke overholdt adskillige tidsfrister. Jeg overtog 1. august et rækkehus der havde så mange grelle fejl og mangler og et meget uvillligt lokalt boligkontor så jeg var nødt til at have hjælp til min sag. Der gik 4 uger fra oprettelse af sag til jeg fik svar- dette havde de skrevet på hjemmesiden så fair nok. Dernæst blev sagen håndteret af en sagsbehandler jeg først fik indtryk af havde ret godt styr på sagen. Men det viste sig desværre at tiltrods for flere gange indsending af grundig dokumentation af sagen og de forskellige aspekter fik han rodet grundigt rundt i det, blandede ting sammen og generelt fik han ikke kommunikeret essensen, videre til udlejer som de få gange der er sendt mail har svaret beredvilligt tilbage. Den sagsbehandler der var hos udlejer og som min sagsbehandler gentagne gange brugte meget tid på at rose ( faktisk lød det som om han var mere på deres side end min) stoppede den 16. dec. og der er nu ny sagsbehandler hos udlejer. Sagen kunne være afsluttet der, men grundet svigtende tilbagemelding fra LLO forsætter sagen. 7 januar brugte jeg igen igen meget tid på at sende ny dokumentation til LLO på en skarp tidsfrist fra LLO- da udlejer skulle svares, dette er endnu ikke sket og sagen står derfor igen stille vi har nu 19. marts. Jeg har rykket på mail adskillige gange samt ringet og lagt beskeder. Ingenting sker. Populært sagt ghoster de mig. Jeg vælger ikke at forlænge mit medlemskab da jeg mildt sagt er meget utilfreds med den manglende indsats fra LLO´s side. Jeg har betalt 2000 kr. for at agere sekrætær for dem og har brugt oceaner af tid på at rykke for handling samt korrigere for forkerte udsagn, gennem hele forløbet. absolut ikke pengene værd som jeg vil kræve refunderet. Det her tangerer simpelthen bondefangeri. Det er lidt den klassiske få medlemmer- igangsæt, og ignorer, håb på de forlænger medlemskab men forsæt med at ignorere.

19 mars 2026

Hej Camilla
Du må gerne kontakte os direkte via min mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer i mailen. Så skal vi sørge for at der bliver set på og fulgt op på sagsforløbet.

Fuld pris for nul hjælp

Jeg meldte mig ind på fuld medlemskab og regnede med, at LLO ville hjælpe mig ifm. at udlejer tiltvang sig ulovlig adgang til min lejlighed. Udlejer påstod, at en skade, jeg havde anmeldt mere end ½ år tidligere, var akut, og at udlejer derfor havde ret til at omgå de normale 3 måneders varsel. Af uransagelige årsager var LLO helt enig i den vurdering, og ville ikke behandle min sag. De ville heller ikke give mig pengene tilbage, selvom de intet havde gjort for mig.

17 mars 2026

Hører intet

Ringede 16 februar. For at høre om en sag, der har kørt over 6mdr. Sag 1796. Der blev lovet at en P.larsen der har sagen, nok skulle give meg besked, nu er der gået endnu 3 uger og intet hørt. Hvor meget er LLO egentlig værd.???

16 février 2026

Hej Bo
Du må gerne kontakte os direkte via min mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer i mailen. Så skal vi sørge for at der bliver fulgt op på sagsforløbet.

Mvh Thomas / Landssekretariatet

Tak til LLOH og særligt Jarl Von Bülow

Tak til LLOH og særligt Jarl Von Bülow, som faciliterede/mæglede ved udflytningssyn mellem jeg(lejer) og udlejer. Jarl er meget proffessionel, kan paragrafferne og respektfuld i sin dialog. Tak for hjælpen.

Annemette, Valby

27 février 2026

Hej Annemette
Tak for de 5* - vi er glade, når vores medlemmer også er det :-)

Mvh Thomas / Landssekretariatet

Hvis man kunne give nul stjerner havde…

Hvis man kunne give nul stjerner havde jeg gjort det.
De penge man betaler for at blive medlem
Er på ingen måde pengene værd!
Lang svartid når man står i en ekstrem akut situation med ubeboelige bolig og man får intet konkret vejledning om hvad man skal gøre. Man bruger timer på at sende materiale til dem og alligevel er der flere forskellige der svare tilbage og beder en sende alt det materiale man har sendt en gang til.
Ringer endda til Lands sekretariat og klager over min manglende støtte fra llo og får fat i den mest flabede medarbejder, ikke enegang der blev man hørt.
Det er de værste penge jeg nogensinde har brugt i et medlemskab

25 février 2026

Hej Lise
Du må gerne kontakte mig på mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer. Så skal jeg sørge for at orientere din lokalafdeling og at du bliver kontaktet.

Jeg bennyttede LLO København ifm

Jeg bennyttede LLO København ifm. mine døtres fraflytning af en fremlejet lejlighed. Mine døtre fik en fuldstændig urimelig fraflytningsafregning fra udlejer. LLO gik ind i sagen og sørgede for en rimelig afregning.

23 février 2026

Betalte 1064 for ingen hjælp😡

Jeg har betalt for medlemskab og min sag er ret presserende og har derfor skrevet mange gange til dem.
Får heller intet svar når jeg beder om en opdatering.
Har kun lige fået nogle råd. Meget sparsomt.
Fair nok i har mange sager, men har næsten ventet 2 måneder på hjælp.

23 février 2026

Meld jer ikke ind.

Meldte mig ind 27.12 og d.d endnu ikke modtaget rådgiver så ingen man kan kontakte. Jeg har taget advokat og har selv løst sagen billigere end det har kostet mig at melde mig ind uden kontakt. Alle der kontakter LLO har presserende spørgsmål - opret i stedet en rådgivnings funktion betaling per timer så forsvinder en masse sager hurtigt. Jeg kan ikke anbefale LLO.

20 février 2026

Hej Liselotte
Du må gerne kontakte mig på mail: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer i mailen. Så skal jeg sørge for at der bliver set på sagsforløbet.

Dårlig hjælp og uforståeligt

Ville give minus stjerner for jeres service.
Jeg har siden november kontaktet jer ift. Hjælp til dårlige indeklima i vores lejlighed hos KAB som ikke overholder sundhedsmæssige standarder.

Hvor jeg over 5 mdr skal gentage problemet og svar tiderne er op til 1 mdr pr svar. Hvor jeg igen skal forklare. Jeg endte med at lave et dokument med alle de ting der galt med lejligheden og konklusioner hvad jeg ønsker hjælp til.

Jeg venter og i svarer fuldstændig ved siden af og man kan fornemme at der bare ikke bliver læst.

Jeg forklarer min utilfredshed at jeg betaler for passive svar og skal gentage.

Sags behandler ligger ansvaret på mig. Når jeg sender et screenshot hvor man kan se jeg skriver 4 gange og der går 2mdr før jeg får svar.

Ved udmeldelsen får jeg 6 mails, det er flere hvad jeg har fået generelt over de 5mdr jeg hsr betalt for den hjælp.

Jeg kan konkludere at i bare venter pengene kommer ind og i laver ikke jeres arbejde eller gør det i lover.

Det har ikke været andet end dårlig service og ingen handling.

20 février 2026

Hej Vivien
Vi skal beklage at du føler dig dårligt rådgivet. Jeg læser af din anmeldelse, at du allerede er udmeldt, og vil derfor ikke foretager mig yderligere.

Hvis du på trods af udmeldelsen ønsker at der bliver set på forløbet, kan du kontakte mig på mailen: tvp@llo.dk og notere dit medlemsnummer.