Lokal Mægleren  Avis

À propos de l'entreprise

1. Agents immobiliers
  2. Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés

Écrit par l'entreprise

Hos os handler det udelukkende om, at gøre ejendomshandel mere gennemsigtigt og til en rar oplevelse. Det gælder uanset om vi skal sælge din bolig eller hjælpe dig med at finde din næste.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Effektivt torpedo team

Vil du have ærlige, imødekommende og dygtige mæglere til at sælge dit hus, så skal du vælge Lokal Mægleren. De har sans for detaljen og vejleder for at opnå det bedste salg. Allerede inden at vores sommerhus kom på boligsiden, havde de skabt interesse og fremvist boligen. Efter 27 dage stod vi med en underskrevet købsaftale. Vi kan kun anbefale Mette og Hanne, som møder folk med en energi og charme, som man kun kan blive glad af 😊

29 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis man hurtigt og effektivt vil have solgt sin ejendom uanset geografisk beliggenhed

1-2 måneder!!! Det var alt hvad Lokal Mægleren skulle bruge på at finde køber, og arbejde seriøst med selvsamme for at lukke aftalen til begge parters fulde tilfredsstillelse.

Jeg er fuld af beundring for at det er lykkes en 'ikke lokal mægler', at gennemføre hvad 3-4 andre mæglerkæder IKKE kunne lykkes med.

Tak til Hanne & Mette for 'et stykke' seriøst og grundigt mæglerarbejde. Hvor var I da vi for 2.5 år siden satte vores vandkantshus ved Arresø til salg.

31 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi prøvede først en anden mægler til at…

Vi prøvede først en anden mægler til at få solgt vores ejendom, det gik overhovedet ikke. Vi fik så kontakt til lokalmægleren ( Hanne og Mette ) og så skete der noget. De er virkelig effektive og oppe på mærkerne. Tusind tak for en god og professionel hjælp til salget af vores ejendom.
Mvh. Lene & Jørgen Larsen.

17 juillet 2024

Eksperter i køberrådgivning

Både Mette og Hanne skal have tusind tak for en grundig gennemgang af de mange rapporter hvad angår køb af bolig. Som førstegangskøber gjorde de processen let og overskuligt. Nu kan jeg med god samvittighed sove rolig om natten og vide at intet er overset.
Endnu engang tak!

29 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Det har bare været den bedste oplevelse…

Det har bare været den bedste oplevelse at købe et hus og at sælge min leiligheden i samarbejde med LokalMæglerne i Bagsværd.
I særdeleshed samarbejdet med Hanne og Mette som er venlig, professionel og altid meget nem at få fat i.
Det var rigtig rart med den løbende kontakt og orientering om køb og salgsprocesserne under hele forløbet.
Jeg kan virkelig anbefale Hanne for en behagelig, effektiv og god oplevelse.

15 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Skaber ballade mellem nye naboer

Hanne lyver... og skaber ballade mellem nye naboer.

Disciplinærnævnet oplyser at 93% af deres klager, er over ejendomsmæglere.

29 janvier 2024
Logo de Lokal Mægleren

Réponse de Lokal Mægleren

Kære nabo til netop solgt lejlighed i Hellerup,
Tak for din henvendelse, omend vi ikke er enige. Vi hverken lyver eller skaber splid her hos Lokal Mægleren.

Vi er kede at du ønsker at inddrage os i en sag, som retteligt hører til i jeres ejerforening.

Som du kan se ud fra vores kunders anmeldelser på Trustpilot, så er vores kunder faktisk ret glade for os, når de har benyttet os i en bolighandel. Som en mindre virksomhed der i høj grad lever af mund-til-mund anbefalinger fra vores kunder, betyder en god anmeldelse ALT. Derfor er det ekstra ærgerligt, når personer der ikke har benyttet vores gode service, skriver en dårlig anmeldelse.

Gladsaxes mest profesionelle mægler

Teamet hos Lokalmægleren er imødekommende, punktlige, informative og altid et skridt foran.

Hanne solgte vores lejlighed på ganske få uger, og det var en enormt professionel og behagelig oplevelse hele vejen igennem.

Vi kan absolut anbefale Lokalmægleren når din/jeres bolig skal sælges.

1 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig til at vende tilbage

Dårlig til at vende tilbage! Og når de gør, så er det al for sent. Jeg henvendte mig fordi jeg havde interesse i et hus de havde til salg,- fik besked om at vente, til de gav besked. Der skete ikke noget, så blev ved med at tage kontakt til dem, dog uden held. Vi fik først en tilbagemelding en måned efter, om at huset var solgt! Virkelig dårlig service

18 septembre 2023
Logo de Lokal Mægleren

Réponse de Lokal Mægleren

Tak for din anmeldelse, som vi har undersøgt og fundet korrekt. Den medarbejder, du har talt med, arbejder ikke længere hos os.

Vi har fortsat mange gode boliger til salg, og vi vil meget gerne tilbyde dig at blive oprettet i vores køberkartotek, så vi kan vise dig den service, vi gerne vil være kendt for.

Hvis du køber hus gennem en af vores kollegaer, vil vi gerne tilbyde dig, at stå for køberberigtigelsen uden beregning som erstatning for din dårlige oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

det var en super god oplevelse at…

det var en super god oplevelse at skulle til at sælge, i en svær tid , de er der og hjælper med alt har styr på tingene og ved hvad der forgår på marked, hanne er super god og fantastik til rådgive en og de er det bare når men har brug for det , ville altid gå tilbage til dem når man skal bruge en igen

27 avril 2023

Hanne Alexandrakis - Lokal Mæglern

Working along side Lokal Mæglern (Hanne Alexandrakis) has both been a pleasure and very easy to do. She not only went above and beyond but she was always ready to help me wherever and whenever I needed, answering many many many questions as well as many phone calls of mine. She always made it a point to do her utmost to make my wishes come through with both the sale of my place and helping as an Advokat for buying a new place. She constantly kept me updated whenever something new came in and was both very professional and calm in her manner and all I can say is a huge thank you to her for making all possible.

Hanne has helped both with the buying of my first place, the sale of it and then the buying of my second (soon to be) new home! I can only recommend her and her services as she executes them with near perfection.

Thank you again for everything Hanne and I do look forward to many more phone calls and working together with you again in the future!

Kindest and best regards,
Samuel

30 juin 2023

Kommunikation og kundeservice

Utrolig glad for at jeg valgte Lokalmæglerne til at sælge min lejlighed. Især Hanne har været utrolig hjælpsom og imødekommende, og altid klar med seneste information. Vil til enhver tid anbefale at bruge Lokalmæglerne til salg af bolig.

9 juin 2023

Super forløb

Jeg har haft et super godt forløb, ved køb af ejerlejlighed i Bagsværd, som jeg købte igennem Lokalmægleren.
Martin har på en rolig og professionel måde taget mig i “hånden” gennem hele forløbet, og jeg føler at jeg er blevet taget meget seriøst hver gang jeg har henvendt mig til ham.
Jeg vil klart anbefale andre at kigge ind hos Lokalmæglerne i Bagsværd.

11 janvier 2021

Har været en fornøjelse

Har været en fornøjelse at sælge gennem Lokalmægleren Bagsværd. Martin fik solgt lejligheden og Hanne ordnede alt det andet... og lidt til. De har også hjulpet med købet af vores nye bolig og også her, har alt spillet. Kan på det varmeste anbefale dem.

8 janvier 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus