L'entreprise a répondu
Jeg køber stort set alle mine løbesko og løbetøj på løbeshop.dk, og der er altid hurtig levering og jeg har aldrig haft udfordringer med dem. God kvalitet og super god service.
L'entreprise a répondu
Jeg købte en rygsæk der desværre viste sig ikke at sidde godt på mig. Derfor aktiverede jeg det returlabel der kom med pakken, afleverede den på posthuset og 2 dage efter var pengene retur. Sådan e... Voir plus
L'entreprise a répondu
SKANDINAVIENS STØRSTE online løbespecialist. Vi sætter en ære i at levere alle de bedste løbeprodukter fra de kendte brands. Vores enorme udvalg, lynhurtige levering og gode service, gør at du næppe går forgæves når du skal have fyldt op i garderoben, eller søger viden om det nye på markedet.
Gammel Sellingvej 1, 8370, Hadsten, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Der var engang, hvor det var et godt sted at handle. Jeg bestilte i søndags ca kl 11 også burde man have sine varer senest tirsdag, nu er det onsdag og jeg har stadig ikke modtaget noget, så det var sidste gang jeg har købt noget hos jer.

Réponse : LØBESHOP.DK
Gode tilbud, overskuelig hjemmeside og hurtig levering! Ingen kritik her, kun positive vibes :-)

Réponse : LØBESHOP.DK
Jeg har kun positive ting at sige om løbeshop.dk de sko jeg bestilte viste sig at være lidt for små så sendte dem retur og fik med det samme en rabatkode på samme beløb som de kostede så jeg kunne bestille dem i en anden størrelse uden at betale for returnering. Hurtig behandling af returnering og afsendelse af det nye par sko

Réponse : LØBESHOP.DK
Hurtig service, både kommunikation og forsendelse. Kan klart anbefales

Réponse : LØBESHOP.DK
Fantastisk produkt, god service og hurtig levering. Der er absolut intet at klage over, tværtimod 👍

Réponse : LØBESHOP.DK
Super hurtig forsendelse og de havde den bedste pris på mit nye sko.

Réponse : LØBESHOP.DK
Super hurtig forsendelse og de havde den bedste pris på mit nye løbeur:)

Réponse : LØBESHOP.DK
Intet mindre end fremragende kundeservice. Fik et defekt Garmin ur, og efter det havde været til reparation og tilbage fra Garmin selv, blev det aldrig bedre. Så da jeg til sidst havde mistet lysten til at forsøge med at få det ur til at virke optimalt, fik jeg kontaktet løbeshop. Jeg var over gået over tiden på retur, og de ville så ovenikøbet modtage et ur der havde været til reparation ovs. Men en meget sød kvinde Majbritt, tog mig super seriøst, og sendte mig en returlabet, tog kampen mod Garmin for mig, og jeg fik min penge tilbage. Så nu vil jeg gå ind og shoppe på løbeshop :D tak.

Réponse : LØBESHOP.DK
Jeg købte en rygsæk der desværre viste sig ikke at sidde godt på mig.
Derfor aktiverede jeg det returlabel der kom med pakken, afleverede den på posthuset og 2 dage efter var pengene retur. Sådan et sted vil man gerne handle 😊

Réponse : LØBESHOP.DK
Har lige modtaget mine New Balance Fresh Foam x 1080 V14 i flot Narrow Blå. Var lidt betænkelig med en narrow i 45 1/2, da jeg normalt bruger 46 og har en lang smal fod men bred ved forfodsknogle. Men de passer som fod i hose og til halv pris 749kr👍. Super soft.
Torben

Réponse : LØBESHOP.DK
Hurtig levering selvom vare var på fjernlager

Réponse : LØBESHOP.DK
Købte sko hos Løbeshop.dk som kostede akkurat det samme som hos de store kæder der kræver medlemskab. Medlemskab kræves der ikke hos Løbeshop.dk. og jeres udvalg er oven i købet meget større end de store kæder. Derfor kommer jeg kun til at handle hos jer fremover....Tak for for en god handel og hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra 👍

Réponse : LØBESHOP.DK
Altid hurtig levering. Modtog pakken dagen efter jeg havde bestilt den. Behjælpelige ved ombytning og refunderede differencen. INTET at sætte en finger på. Kan KUN anbefale at handle hos dem 🤩

Réponse : LØBESHOP.DK
En savoir plus sur les différents types d'avis.