Banner for Lokal Forsikring G/S

Lokal Forsikring G/S Avis

2 388
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Thomas er super flink og reel i sin kommunikation. Så det var et super indledende møde, alle spørgsmål fra nogle uerfarne kunder blev taget seriøst og besvaret efter bedste evne. Vi endte med at blive... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde hos Lokal Forsikring i mange år og har flere gange haft brug for deres hjælp i forbindelse med personskader. Processerne har altid været trygge og positive, og jeg har både følt mi... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Compagnie d'assurance commerciale
  6. Compagnie d'assurance habitation

À propos de Lokal Forsikring G/S

Écrit par l'entreprise

Hos Lokal Forsikring er du mere end blot en kunde – du er medejer. Som et gensidigt forsikringsselskab arbejder vi for din fordel og ikke for at skabe profit til aktionærer. Vores mål er at sikre dig de bedste forsikringsløsninger, der passer til dine behov.

Vi ønsker at være tæt på vores kunder. Derfor har vi flere kontorer på Sjælland og Fyn, og vores lokale assurandører kender dit område indgående. Du får personlig rådgivning fra medarbejdere, der har fingeren på pulsen i dit lokalområde.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forsikringer til private, virksomheder og landbrug, skræddersyet til at beskytte det, der betyder mest for dig.

Det er nemt at skifte til Lokal Forsikring

Écrit par l'entreprise

Vi tager os af alt det praktiske, så du slipper for besværet. Når du kontakter os, bliver du mødt at erfarne og kompetente medarbejdere, som er der for at hjælpe dig hurtigt og effektivt, så du kan få den bedste forsikringsløsning uden unødvendige ventetider

Coordonnées de contact

Promotion box for Lokal Forsikring G/S

Vil du have et forsikringstjek?

Tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 388)

421 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores service som hurtig og super. Vi sætter stor pris på din feedback.

Fantastisk service

Fantastisk service

25 août 2026

Hej.

Tak for din flotte anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevede en fantastisk service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft Lokal forsikring igennem…

Jeg har haft Lokal forsikring igennem mange år, og havde for nyligt en skade. Deres taksator Kristian S. gav os en rigtig god oplevelse i forlængelse af en træls skade, dialogen var god og respektfuld og vi blev mødt af et menneske med respekt for vores aktiver fremfor en som kun tænker i kasser. Rigtig god oplevelse. Tak Kristian.

25 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med os, selv i forbindelse med en uheldig situation. Det glæder os, at dialogen var god og respektfuld, og at I følte jer mødt med forståelse for jeres aktiver. Vi sætter stor pris på jeres positive feedback og er stolte over at kunne levere en service, der gør en forskel.

Nemme at få fat i

Nemme at få fat i, billige, venlig og god kundeservice.

24 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at vores tilgængelighed, priser og kundeservice lever op til jeres forventninger. Tak for jeres positive feedback.

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores assurandør som både kompetent og behagelig. Tak for din positive tilbagemelding, det sætter vi stor pris på.

Effektiv policegennemgang

Den imødekommende og forståelige forklaring til mine spørgsmål med fornuftige acceptable forslag til min fremtidige forsikringsdækning. Det gav mig en vidunderlig ro i sjælen.

20 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at vores forklaringer og forslag til din fremtidige forsikringsdækning har skabt ro i sjælen. Det glæder os, at vi kunne give dig en god oplevelse. Tak for din positive feedback!

Pernille, Lokal forsikring

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig til at vurdere sagen

God og hurtig til at vurdere sagen. Hurtig med udbetaling. Kan kun sige god for dem👍😊

17 août 2026

Hej Vipse

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du havde en god oplevelse med en god og hurtig vurdering af din sag, samt en hurtig udbetaling.

God weekend.

God og høflig betjening

God og høflig betjening, som jeg mener betyder
rigtig meget. Tak for det
Ib

1 juillet 2026

Hej Ib

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevede vores gode og høflige betjening, det betyder meget for os som selskab.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop flyttet min bilforsikring…

Jeg har netop flyttet min bilforsikring til Lokalforsikring, således at alle forsikringer i vores husstand nu er i det samme selskab. Det var en god beslutning, for dels blev min forsikring billigere, dels talte jeg med et rigtigt levende og meget venligt menneske på et kontor kun 10 kilometer borte - og det betyder noget for mig.

19 août 2026

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot.

Vi er glade for du har valgt at rykke din bil til os, så forsikringerne nu er samlet. Derudover er vi glade for at høre at du havde en god oplevelse med en af vores rådgivere. Jeg giver din ros videre.

Virkende ærgerlig

18 août 2026

Hej Khamla

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du havde en god oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik de oplysninger og svar jeg skulle…

Fik de oplysninger og svar jeg skulle bruge her og nu

17 août 2026

Hej Anton

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du fik de oplysninger som du skulle bruge.

Behagelig samtale

Behagelig samtale

13 août 2026

Hej

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du havde en behagelig samtale med en af vores rådgivere.

Flot

12 août 2026

Hej Jan

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevede vores gode service.

Hej Benny

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevende en god fornemmelse med omfanget af vores forsikringer.

Noté 4 sur 5 étoiles

God dialog og rådgivning

God dialog og rådgivning

10 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores dialog og rådgivning. Vi sætter stor pris på din feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig tilbagemelding og fremsendelse…

Hurtig tilbagemelding og fremsendelse af tilbud - god og venlig betjening

10 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at I oplevede hurtig tilbagemelding og god, venlig betjening. Tak for jeres positive feedback!

Rejsespørgsmål

Hurtig reaktion og klart svar vedr. problem

6 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at vores hurtige reaktion og klare svar hjalp med dit problem. Tak for din feedback!

Hurtig og professionel hjælp

Hurtig og professionel hjælp

5 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Vi er meget glade for at høre, at du har modtaget hurtig og professionel hjælp. Tak for din positive tilbagemelding, det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tlf opkald hurtig omstilling og…

Tlf opkald hurtig omstilling og personlig betjening.

7 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Vi er meget glade for at høre, at vores telefoniske omstilling og personlige betjening levede op til jeres forventninger. Tak for jeres positive feedback!

Er meget tilfreds.

Er meget tilfreds.
God kundeservice

6 août 2026

Réponse de Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med vores kundeservice. Tak for jeres positive feedback!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus