Alt gik så stærkt, god kundeservice der hjalp mig med et par nye briller, anmelde skaden om mandagen og fik af vide at de dækkde skaden om tirsdagen, om torsdagen fik jeg pengene sat ind på min kont... Voir plus

Lisez les avis des autres
Thomas er super flink og reel i sin kommunikation. Så det var et super indledende møde, alle spørgsmål fra nogle uerfarne kunder blev taget seriøst og besvaret efter bedste evne. Vi endte med at blive... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft Lokal forsikring igennem mange år, og havde for nyligt en skade. Deres taksator Kristian S. gav os en rigtig god oplevelse i forlængelse af en træls skade, dialogen var god og respektfuld... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har været kunde hos Lokal Forsikring i mange år og har flere gange haft brug for deres hjælp i forbindelse med personskader. Processerne har altid været trygge og positive, og jeg har både følt mi... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Compagnie d'assurance commerciale
- Compagnie d'assurance habitation
À propos de Lokal Forsikring G/S
Écrit par l'entreprise
Vi ønsker at være tæt på vores kunder. Derfor har vi flere kontorer på Sjælland og Fyn, og vores lokale assurandører kender dit område indgående. Du får personlig rådgivning fra medarbejdere, der har fingeren på pulsen i dit lokalområde.
Vi tilbyder et bredt udvalg af forsikringer til private, virksomheder og landbrug, skræddersyet til at beskytte det, der betyder mest for dig.
Det er nemt at skifte til Lokal Forsikring
Écrit par l'entreprise
- Vi tager os af alt det praktiske, så du slipper for besværet. Når du kontakter os, bliver du mødt at erfarne og kompetente medarbejdere, som er der for at hjælpe dig hurtigt og effektivt, så du kan få den bedste forsikringsløsning uden unødvendige ventetider
Coordonnées de contact
Holsted Park 15, 4700, Næstved, Danemark
- kundeservice@lokal.dk
- www.lokal.dk

Vil du have et forsikringstjek?
Demande des avis aux clients

Kan ikke anbefale Lokal forsikring
Kan ikke anbefale Lokal forsikring . Efter en lovet slutdato .Har de igennem 7 mdr efter . Syltes og ignoreret min sag . Selv om jeg hver mdt har kontaktet dem på mails ,Opkald,og sms til sagsbehandleren .Og de har derved forhindret mig i mig i at ku gå videre . med min sag til ankenævnet for forsikring .

Réponse de Lokal Forsikring G/S
Meget utilfredsstillende sagsbehandling i skadeservice.
Vi er meget utilfredse med den behandling, vi har modtaget.
Siden januar 2026 har vi ventet på at få udbetalt vores selvrisiko i forbindelse med en skade, hvor modparten har anerkendt erstatningsansvaret. I den periode har vi rykket 5-6 gange for vores tilgodehavende og har gentagne gange fået oplyst, at pengene var "på vej". Der er imidlertid fortsat ikke sket nogen udbetaling.
Vi er blevet oplyst, at sagen først kan afsluttes, når den endelige opgørelse foreligger, hvilket vi naturligvis respekterer. Det ændrer imidlertid ikke ved, at sagsbehandlingen efter vores opfattelse har været præget af mangelfuld kommunikation og manglende opfølgning. Vi ønsker derfor dokumentation for, hvilke konkrete skridt der er taget i sagen, og hvornår disse er foretaget.
Vores kritik retter sig ikke mod, at sagen skal opgøres korrekt, men mod den manglende information, de gentagne løfter om udbetaling, som ikke er blevet overholdt, samt den utilstrækkelige opfølgning gennem hele sagsforløbet.
Når man samtidig ser, at Lokal Forsikring de seneste år har mistet deres volumen, giver vores oplevelse desværre indtryk af, at der kan være udfordringer med både kundeservice og sagsbehandling. Dette er vores personlige oplevelse af forløbet.
Vi har desuden haft en meget utilfredsstillende oplevelse med kontakten til skadeafdelingen. Kommunikation og tone har efter vores opfattelse ikke levet op til den service, man med rette kan forvente som kunde.

Réponse de Lokal Forsikring G/S
Jeg skulle bruge et bilag fra sidste…
Jeg skulle bruge et bilag fra sidste år, og det fandt en medarbejder lyn hurtigt frem til og sendte via mail. Stor ros til den medarbejder.
Til gengæld kan man ikke sige det samme om servicen ved skadesbehandling hos Lokal Forsikring G/S.

Super godt selskab.
Jeg er meget glad for lokal forsikring. Jeg har kun haft brug for dem et par gange, de er søde, venlige og giver gode råd. Deres forsikringer er billige og dækker godt😊.

Kan varmt anbefales
God service, fine priser, kort dialog uden diskussion ifm. skader.

L’expérience Trustpilot