Super nemt at bestille. Alt klappede bare som det skulle. Derudover var forestillingen vi havde købt billetter til, en kæmpe oplevelse. Sange, dans og historien bag gik op i en højere enhed. Dette... Voir plus
Nemt og overskuelig hjemmeside. Seating plan over teatret var meget nyttig så vi kunne vælge de sæder vi ønskede. Ticket Voucheren havde klar instruks om hvad der skulle gøres og billetten blev udleve... Voir plus
Bat of Hell musicalen var en fantastisk oplevelse. Superdygtige skuespiller der helt klart havde det sjove og nød det de lavende, og dygtige musiker der gav den hele armen, meget professionelle. På... Voir plus
Bestilte billetter til Aladdin gennem London musicals. Modtog voucher som skulle ombyttes til billet hos teatrets box office. Dette kunne kun gøres på dagen for showet. Det havde været rart at vide. S... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
LondonMusicals.dk er den komplette side for dig, der vil opleve verdens bedste musicals LIVE i det magiske West End i London. Her kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til Londons største og mest populære musicals.
Jeg gør det helt sikkert igen
Dette er anden gang vi bestiller herigennem og jeg gør det helt sikkert igen
Suverænt!
Forestillingen levede op til vores forventninger og meget mere! En fantastisk show! Som om ABBA er genopstået. Vil anbefale at stå centralt på dansegulvet for at få hele oplevelsen med!
Det fungerer….
Det fungerer….
Var inde og se TINA den 19.9. Og ABBA Voyage den 21.9.
Nem booking
Nem booking, alt fungerede rigtigt fint. Det er anden gang vi køber musical billetter gennem LondonMusicals, det fungerer bare godt.
Dårlige billetter og inter fra LondonMusicals
Var i London i august med min kone og 2 børnebørn, og vi så Les Miserables.
Det var miserabelt, for vi kunne kun se halvdelen af scenen. Da vi købte vores billetter, blev der fra LondonMusical understreget, at pladserne var med fuldt udsyn.
Jeg skrev en klage til LondonMusicals, og fik et automatsvar om at jeg ville få svar i løbet af 3-7 hvardage. Her 4 uger efter har jeg intet hørt!
Manglende billetter og ingen kontakt
Har købt to billetter til en musical denne weekend. Det viser sig, jeg har ikke modtaget min voucher og dermed står jeg uden billetter. Jeg kan se pengene er trukket fra min bankkonto for 3 dage siden.
Jeg har forsøgt at ringe flere gange til kundeservice, der i følge telefonsvareren skulle være åben 10-12 i dag. Jeg får at vide at jeg ringer udenfor åbningstid.
Jeg har skrevet en mail til kundeservice, der kommer et fint autosvar om, at der kan gå mellem 10 og 15 dag før jeg får svar.
Vælg et andet sted hvis du køber billetter kort tid før, da dette firma vist kræver, deres kunder har meeeeget god tid.

Hvis man kunne give 0 stjerner
Hvis man kunne give 0 stjerner. Ja så havde de fået det.
Mangler stadig at modtage penge fra en musical,Som blev aflyst pga. Corona. Nu efter over 5 måneder har jeg stadig ikke modtaget dem.

Hurtig og god service.
hurtigt og nemt
hurtigt og nemt, men kan jo egentlig først anmelde efter rejsen!
Hurtigt og meget nemt
Nemt at gå til
let at bestille
Vi var ikke helt tilfredse med at…
Vi var ikke helt tilfredse med at bestillingen da den ikke gik igennem første gang og derved er usikker på, om vi kan få billetterne og de pladser vi har ønsket.

Réponse : LondonMusicals.dk
Nemt og overskueligt at bestille.
Nemt og ligetil
Dejligt nemt og hurtigt at finde…
Dejligt nemt og hurtigt at finde oplysninger om stykket og spillested.
God hjælp
Selv om mange forestillinger var udsolgt, var der god hjælp til at finde frem til en forestilling, hvor der var mulighed for at få billetter.
Brugte teater's egen hjemmeside for at…
Brugte teater's egen hjemmeside for at tjekke om pladserne var med begrænset udsigt - ellers fin hjemmeside