Super fijne ervaring met Lot of Happiness. Het kopen van een lot ging snel en eenvoudig, zonder gedoe. Alles is duidelijk uitgelegd en je weet precies waar je aan toe bent. Wat ik vooral mooi v... Voir plus

L'entreprise a répondu
Lot of Happiness betekent écht een verschil voor mijn stichting. Elke maand opnieuw voelt het als hoop wanneer er een bedrag wordt gestort op onze rekening. Het feit dat iedereen zijn of haar eige... Voir plus
L'entreprise a répondu
Men heeft inspiratie gegeven om jongeren in een moeilijke situatie, een positieve ervaring te gunnen, door over eigen ervaringen te spreken die wel onder aandacht gebracht mogen worden in het publi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geen app om te checken of je winst hebt. Loterij beweert dat winnaars altijd bericht krijgen per email, maar in 2 trekkingen heb ik voor 4 prijzen zelf contact op moeten nemen omdat ik geen email had... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Gietijzerstraat 54, 3534 AV, Utrecht, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Het is voor het goede doel en je wint af en toe 15 euro, maar ik heb nog geen grote prijzen voorbij zien komen.
Je sponsort een heel goed doel en kunt er ook nog leuke prijzen mee winnen.

Réponse : Lot of Happiness
Wat ik vooral mooi vind is het concept erachter – je maakt kans op iets moois, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een goed doel. Dat geeft toch een extra goed gevoel.
Communicatie is netjes en transparant, en de hele ervaring voelt betrouwbaar en professioneel.
Zeker een aanrader als je op een leuke en laagdrempelige manier wilt meedoen én iets goeds wilt doen.

Réponse : Lot of Happiness
Je steunt een goed doel en doe ook nog mee met een.lot

Réponse : Lot of Happiness
Bij winnen prijs naar de site gegaan en de lot- en wincode ingegeven voor een magazine.
Daar wordt aangegeven dat deze ongeldig zijn.
Nu al 2 keer meegemaakt, gaat me niet om de prijs, maar als je iets wint moet het wel kloppen.
Laat het nu voorbij gaan maar overweeg na een aantal jaren wel te stoppen hiermee

Réponse : Lot of Happiness
Ik heb een prachtige prijs ontvangen. Ik ben daar heel blij mee.

Réponse : Lot of Happiness
Vriendelijk als je contact opneemt en al vaker leuke dingen gewonnen

Réponse : Lot of Happiness
Veel naar mijn mening belangrijke goede doelen.
Fijn dat de helft van de inleg naar deze goede doelen gaat.
Leuk om af en toe een cadeautje te winnen.
Goede communicatie

Réponse : Lot of Happiness
Omdat er veel goede dingen mee worden gedaan, vooral voor kinderen!

Réponse : Lot of Happiness
Ik vind het geweldig om een deel van iemand anders zijn geluk te kunnen zijn . En dit is een fijne organisatie en je weet dat het goed zit

Réponse : Lot of Happiness
Waarom moet ik al mijn gegevens weer invullen om een of ander lullig prijsje te claimen. Jullie weten mijn gegevens wel als er betaald moet worden

Réponse : Lot of Happiness
En savoir plus sur les différents types d'avis.