Jag avslutade mitt i sept fick i fredags en faktura där det stod inkasso great week som avsändare. Där stod att det var en påminnelse men jag har inte fått faktura från lotto experten. Fick tag i do... Voir plus

Min far ringde precis och berättade att någon ring och försökt att få med honom, men han sa nej att han inte ville vara med. Men nu har även han fått ett inkassokrav från Great week AB. Han är nu v... Voir plus

1. Fournisseur de service de jeux

LottoExperten grundades 2016 för att möta behovet av ett trovärdigt varumärke med fantastisk kundservice. Vi tycker att världens största lotterier är otroligt spännande då de erbjuder bästa chansen till vinster som kan förändra livet.

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

74 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Gick inte att logga in på hemsidan

Gick inte att logga in på hemsidan vare sig med lösenord eller bankid. Kundtjänsten öppen fr 09 till 13 vardagar men går inte att nå eftersom en (1) person !: jobbar där. Fick min tjänst uppsagd på deras initiativ när jag lyckades nå fram och sakligt berättade vad jag tyckte om deras tjänster. De blev sura.

17 mars 2026
Avis spontané

Har jobbat där är en omoralisk företag…

Har jobbat där är en omoralisk företag som vill bara dra pengar, de ringer till folk som är gamla men även pressar arbetarna att sälja varje dag. Vill ge en förslag när ni hör något som är så bra som inte kan vara sann är det något som är inte bra. Spara era pengar och ge inte till saker som är onödiga.

21 octobre 2025
Avis spontané

Jag har skrivit in tidigare ang…

Jag har skrivit in tidigare ang ”Lottoexperten” och har för första gången kommit in på det eras hemsida. Det är hur jä-la otroligt hur dom ser på sig själva. Det är precis lika sanningsenligt som att lura barnen för tomten. Läs‼️
”Vi har ett ansvarsfullt förhållningssätt till kundservice och förstklassig underhållning. Vi ser fram emot att du kan ha roligt och samtidigt ha en chans till storvinster med oss!”

Visst är det väl lite lika en tomteluring‼️⁉️⁉️

13 octobre 2025

Sketchy Phone Call

Got a call just now, it felt so shady and scammy. I asked about the Trustpilot reviews and the caller who identified himself as "Kevin" tried to brush the Trustpilot reviews under the rug. I answered a questionnaire for another company long time ago, they said that's how they got my number. Does not feel safe or legitimate. I replied immediately to their SMS and I also said on the phone that I didn't want to participate in this gambling scam.

9 octobre 2025
Avis spontané

Jag får påminnelse på påminnelse från…

Jag får påminnelse på påminnelse från er.Jag har bestridit fakturan kontaktat Great Week och bestrider
även där det är juli månad jag sa upp mitt så kallade medlemskap i mars jag har polisanmält er och ert inkassobolag .Jag har inte skrivit på någonting så sluta att skicka påminnelseavgift.Kontaktat flera instanser.

22 juillet 2025

Varning för företaget

Varning för företaget! De utlovar mycket som inte efterlevs företaget har av KO även granskats och avslutat. De verkar leda ända till landet Spanien.
Så undvik till 100% Om du inte vill ha konkurs i privat livet då de lurar dig och sen får du fakturer och inkasso på fakturer du inte fått. De bryter mot svenska lag och mot goda seder, samt låter lura kunder om vinster från stor företag som Coop osv som inte alls har med de att göra! Anmäll om så blir fallet att du får från företaget och bestrid faktura och inasso brev. Ange gärn ditt län vid anmlan då kan man se vilket Län I Sverige som råkat illa ut av företaget. Många nämbda Skåne (Malmöhus län/Kristanstads Län) Stockholm Småland län. Osv på de som anmält brottet och anget sitt län.

De här är inget KÖPE recention utan varning och fakta som inte vill dölja saningen. Och bekräftar även de med dåligt omdöme stämmer. Hoppas på varningen att de kan förhindra skada för andra som inte drabbas än.

27 mai 2025

Oseriöst spelbolag

Om det fanns en minusstjärna skulle Lottoexperten få det av mig. Det finns mycket att säga om dem, ingenting är positivt. ⚠️

16 mai 2025

Bluffexperten!

Haha sämsta bluff företaget jag har varit med om.
Dom försökte lura på mig lotter som dom gör med alla andra.

MEN! Jag gick in på konsumentverket och snackade lite med dom.
Och enligt dom, om man gör ett ”avtal” via telefonen. Så har säljaren skyldighet att skicka ett papper du måste skriva under.

Så om dom försöker lura er. Säg bara att ni kommer anmäla dom till Konsumentverket, spelinspektionen och varför inte dra ett mail till 200 sek på Aftonbladet.

Han jag pratade med la ner allt efter jag sa det.
Men han var tydlig att påpeka att det inte stämmer det Konsumentverket säger. Haha men ändå så la han ner allt på 2 sek. 🤣🤣🤣🤣🤣

7 mai 2025
Avis spontané

Va är ni för sjukt företag som ringer…

Va är ni för sjukt företag som ringer upp en och frågar om man vill ha 50 lottorader och säger at dom ska kosta 399 i 4 månader sen får man en faktura på 428 kr vilket jag ringer och frågar er om och ni säger att jag inte behöver betala faktura avgiften utan bara betala in 399 kr och när jag ändå betala 428 kr så kommer det inte upp några rader på min sida och ni skickar ett mail där det står att ens konto blivit avslutat och att man inte behöver betala flera fakturor från er om man nu skulle få några??
ring er varje dag i snart 1 vecka och fått prata med 4 olika personer och ni säger att min betalning kommit in och sen att den inte kommit in?

3 avril 2025
Avis spontané

Det är som en bluff allihop

Det är som en bluff allihop. De ringer o lockar med en under fyra månader att vinna stort o jag ringde o sa upp det sen men ändå stänger de ner ens sida i förtid så man inte ser vinster o sen skickar de faktura iaf trots uppsagd där från ett nytt fakturaföretag. Svårt att ringa dem samt att mejla för får inte svar o de har massa olika namn på sitt företag med för att förvilla en. Kommer anmäla om de inte bara slutar skickar fakturor jag inte ska betala ju. Gå inte på detta för känner mig lurad på typ 800 sek nu.

21 mars 2025
Avis spontané

Detta företag är bara bluff

Detta företag är bara bluff. de lurar in en i abonnemang med löften om "stora vinster". Vinsterna består i allt från noll till en eller två kronor, oftast bara några ören. Nu har man plötsligt stoppat inloggningen så nu går det inte ens att logga in på sitt konto. Har mailat men får inget svar. Har ringt kundtjänst men trots det ska vara öppet får man inget svar utan fastnar i en loop av "vänta bara så kopplar vi dig vidare till kundtjänst". Sedan händer inget mer. Jag kan konstatera att jag har blivit bedragen.

13 mars 2025
Avis spontané

Gör reklam som om de vore Clas Ohlson…

Gör reklam som om de vore Clas Ohlson på Instagram, skrev in lite uppgifter innan jag ångrade mig och klickade bort. Fick direkt ett sms att jag ansökt om ett lån och blev senare uppringd av en man som till sist lade på i örat på mig när berättade om deras omdömen på Trustpilot.

5 février 2025
Avis spontané

Plötsligt dök det upp ett inkasso krav…

Plötsligt dök det upp ett inkasso krav från Great Week angående obetald faktura på lottoexperten som jag aldrig varit kund hos och ej mottagit några mail ifrån. Direkt till Kivra dessutom. Kontaktade great week som sa att det blivit felutskick. Luktar skumt då de inte fått ut något sådant meddelande via mailen.

4 février 2025
Avis spontané

Bluff!!!! Är en i skaran sv alla dom fått inkasso…

Är en i skaran av alla som fått inkasso från Greatweek avseende Lottoexperten.se.
Svarade på påminnelsemailet att jag bestred fakturan och upplyste om att jag polisanmält dem för bedrägeri. Samma sak svarade jag mailet från Lottoexperten.
Idag kom svar från Greatweek att de annulerat fakturan.
Polisen var väldigt trevliga och sa jag skulle återkomma med uppdateringar av anmälan om de inte tog bort fakturan.

2 février 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.