Virkelig skønt sted
Vi faldt tilfældigt over Louise-lund.com på booking.com da vi skulle bruge en overnatning i det sønderjyske, hvor det var tilladt at medbringe sin hund. Det er et stort og lækkert ridecenter beliggende i de skønneste omgivelser ikke langt fra Haderslev.
Værelserne er beliggende på 1. sal, hvor man skal op ad en - for ældre - lidt stejl trappe, men svigermor klarede den uden problemer. Værelserne er rigtig fine og hyggeligt indrettet. Det store dobbeltværelse har et stort badeværelse inde på værelset, hvorimod enkeltværelserne deler toilet og bad på gangen. Prisen er absolut rimelig, alt er fint, ryddeligt og rent. Der er ligeledes et lille køkken, hvor du selv kan tilberede mad m.v., hvis man er der flere dage og har brug for det.
Niels er en utrolig sød, rar og imødekommende vært. Morgenmaden serveres i hovedbygningen, er super fin og der er rigeligt - der er også "bed & breakfast" for heste, hvis du skulle være på en længere tur med din egen hest :-) og så er der Sne - Sne er gårdens skønne, milde og rolige hund :-)
Vi vil til hver en tid vælge Louise-lund.com når vi er både kanter!
24 avril 2019
Avis spontané