Var på Lucky Sushi i Køge og benyttede deres frokosttilbud. Systemet til at bestille opførte ikke normalt og vores bestillinger kom ikke, men den unge mand der var tjener for os var virkeligt opmærks... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sæt flere timer af eller mere hvis du gerne vil have din mad, men kun hvis du spiser på stedet, de burde faktisk kun kører take away da det er deres første prioritet. Virkelig den dårligste oplevels... Voir plus
Hej mit navn er shovan jeg er var ude med min bøsseven og har aldrig fået så dårlig betjening kun fordi vi homoseksuelle jeg hedder shovan og jeg blevet stukket ned 27 gange i hovedet og min kønsdel e... Voir plus
Jeg var ude og spise på den i slagelse, mega dårlig service, kokkene stod og hostede og bøvsede i køkkenet mega ulækkert!!!! Vi bestilte efter is og da tjeneren kom med dem havde hun to fingre nede... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Lucky sushi - Restaurant & take away i Greve, Køge og Slagelse.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 22 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
ALDRIG spis hos lucky sushi det er godt…
ALDRIG spis hos lucky sushi det er godt nok den klammeste oplevelse jeg længe har oplevet fandt rottelort blandt min mad
Jeg skal have mine penge tilbage
Jeg skal have mine penge tilbage!
Musselort i min mad! Føj!
Jeg skriver hver dag indtil jeg har fået mine penge tilbage
Lucky Sushi Slagelse
Jeg bestilte en vegansk menu til mig selv og min datter i dag, og min søn fik en menu med fisk.
Vi spiste omkring kl. 18, og kl. 23 kastede min søn det hele op igen. Føj!!
Hår i maden og ringer aldrig tilbage
Bestilte sushi forleden dag og da jeg kommer hjem er jeg så ‘heldig’ at finde et hår viklet ind i en af sushistykkerne. Jeg ringer straks til restauranten i Køge, som hverken beklagede eller virkede særlig imødekommende. Tværtimod virkede tilbagemeldingen som om de ikke troede på mig. Da jeg bad om mine penge retur, var de nødt til at give beskeden videre til den daglige leder, som ville ringe dagen efter (om fredagen). Det skete ikke, så jeg ringede selv igen og her blev igen stillet spørgsmålstegn til, om jeg talte sandt, og igen var der ingen leder. Nu ville jeg så blive ringet op mandag - og jeg venter stadig på opkaldet. Ufattelig dårlig service, uspiselig mad og beholder penge for en bestilling, som ikke kunne spises.
Svar på deres svar: jeg nægtede bestemt ikke at sende et billede, men det viser jo så bare endnu en gang, at de ikke tror på deres kunder. Jeg kunne sagtens sende et billede, som jeg fortalte begge gange, jeg kontaktede jer, men eftersom håret var viklet ind i sushien, så var det lidt svært at fremvise et ordentligt billede. Så nej, jeg har ikke fået svar på min henvendelse eftersom jeg stadig ikke har modtaget det opkald, som I lovede.

Réponse de Luckysushi
Greve virkelig skrald
Greve lucky sushi (all you can eat) er virkelig dårligt der var så lang ventetid, at man nåede at fordøje maden, og blive sulten igen inden næste runde. Der var flere gange, hvor man har bestilt noget, hvor hvis man var heldig ville man få noget af det. 229kr for at vente størstedelen af tiden, *bandeord* ikke noget jeg vil anbefalde.
Lucky Sushi Greve må være…
Lucky Sushi Greve må være danmarksmester i slow food. Efter at have ventet en time, formåede den enlige personale at servere nogle bønner og en tangsalat. Drikkevarerne måtte vi spørge efter flere gange. Da maden endelig landede, manglede halvdelen! Ved henvendelse omkring en forklaring, fik vi et temmelig ejendommeligt svar, der i grove træk stillede spørgsmål ved vores evne til at benytte app'en !
Hvis du er frisk på en sviner og samtidig må sluge din mad, for at nå det inden lukketid, så er Lucky Sushi Greve stedet. Aldrig mere....
Er det en sag for levnedsmiddelkontrollen?
Hej.
Vi har flere gange brugt Lucky Sushi i Køge og været ganske tilfredse.
den 31.3.22 gik det galt, med vores take away, Gammel fisk, både tun og laks var uspiseligt. Det gav os ikke lyst til resten, der blev smidt ud.
Yderst bekymrende. Hvordan kan det ske ?
Order 101 afh 31.3 kl. 17:19 - Månedstilbud.
Vi har både skrevet og ringet til Lucky Sushi efterfølgende uden de har reageret. Den 8.4. kom vi igennem til firmaet med vores klage men har stadigvæk intet hørt. Er det en sag for levnedsmiddelkontrollen?
Hilsen
Michael og Anne

Réponse de Luckysushi
Ekstrem lang ventetid for dårlig sushi
Vi bestilte take away (Køge)og til trods for bestilling i god tid så formåede restauranten ikke at overholde det angivne afhentningstidspunkt - overhovedet! I ventetiden kunne man så hører personalet skændes højlydt. Decideret pinligt. Der var ikke styr på noget som helst. Havde sushien så bare været fantastisk, men den var virkelig langt under middel. Find et andet sted.
Koldt,overstegt,kedeligt
Vi købte take away fra Lucky Sushi i…
Vi købte take away fra Lucky Sushi i Greve og kvaliteten var meget ringe. Lever slet ikke op til billederne på deres hjemmeside. Bruger ikke mine penge der mere. Uf
(Greve) Jeg havde bestilt takeaway…
(Greve) Jeg havde bestilt takeaway sushi til min fødselsdag, men da jeg kommer hjem og pakker det ud, stemmer det slet ikke overens med det billede det er vist på deres hjemmeside, og kvaliteten er ekstrem dårlig. Det der var vist som laks, var noget krabbepaté af tvivlsom oprindelse. De syltede ingefær var så tørre at man skulle tro at det havde ligget ude i flere timer eller noget der var blevet tilovers fra dagen før. Generelt var smagen og råvarerne af så ringe kvalitet at jeg ikke har lyst til at spise deres mad igen.
Falsk markedsføring i priser på "all you can eat".
Har lige været inde og spise på Lucky Sushi i Greve.
Selvom jeg havde en fin middag med god sushi, så kommer jeg desværre alligevel ud med en kæmpe øv oplevelse og føler mig snydt som kunde.
Jeg besluttede spontant for at tage ind på restauranten med en veninde, da vi kørte forbi Greve. Vi går ind og kigger i menu kortet, som står på vores bord, hvor der står "All you can eat" til 169 kr som frokost tilbud indtil klokken 15. Vi ankommer 13 ish. Når vi skal betale, kan jeg se at det bliver slået ind til 189 kr pr person. Jeg tænker det må være en fejl, og retter deres opmærksomhed på dette. De oplyser mig at de har ændret pris på deres frokost tilbud online, men at de bare ikke lige har fået rettet deres fysiske menukort endnu. Jeg er "forstående" over at der kan være noget tidsforskydning af disse to, men at jeg selvfølgelig forventer at få prisen til de 169 kr. som jeg havde købt maden for, da jeg ikke havde kigget på priserne online, før jeg gik ind i restauranten.
Jeg får, som om det er det mest naturlige i verden, at vide, at de ikke har råd til de gamle priser på 169 kr, og at det derfor ikke koster dette mere.
Det vil sige at jeg to gange forsøger at betale min mad, til den angivne fysiske pris, der står i butikken, uden held.
Jeg mener at det er falsk og ulovlig markedsføring, da jeg bliver snydt for 20 kr pr person.
Derfor en skuffet og meget øv oplevelse herfra, selvom maden var helt fin.
En katastrofe
En katastrofe. Bestilte mad for 2½ time siden til hjemlevering. Og intet modtaget. Kan se på andre anmeldelser, at det absolut ikke er hos dem der skal bestilles mad for fremtiden
Rådt kød i inde bagt kyling med blod i.
Vi kom ind og vi bestillede japanske brød og da de kom med det gav de os noget helt andet. så vi bestillede Japansk brød igen og fik noget andet igen så vi spurte dem og så sagde de at de ikke havde det og bare påtvang os noget heltt andet. MEN DET ER IKKE DET VÆRSTE. Vi bestilte noget fretyrestegt kylling som inde under fretyren var det helt rådt og med blod i. hvilket vi er blevet syge af.
Falsk markedsføring
( Slagelse take away)Først vil jeg sige rigtig lækker sushi!!
Men når man reklamere med et tilbud på en menu, hvor der er dessert med, og jeg så i god tro bestiller, og forventer at der er dessert med, og desserten så ikke er med alligevel, så bliver man lidt tosset! Jeg kan nu se at i har slettet desserten fra menuen, men gudskelov har jeg et billede af den oprindelige menu, med dessert.
Det er så dårlig stil at i ikke ændrer i prisen eller giver noget ekstra med, når man nu har givet en pris, for noget man ikke har fået.
Så jeg forventer at få lidt af mine penge igen, eller anden form for kompensation, for det kan i ikke tillade jer og det er desuden også ulovligt, at markedsfører og tage penge for noget, man ikke giver kunden med alligevel!
Og desuden blev jeg ikke informeret om den manglende dessert, fandt først ud af det da jeg var kommet hjem, hvilket heller ikke er iorden!
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Har desværre brugt det flere gange, da ingen andre deler ud i Køge. Når man klager over fejl og mangler (som der er mange af - de glemmer flere elementer ved at levering, kommer 1-2 timer for sent og leverer kolde varer), så er de fuldstændig ligeglade og svarer bare med travlhed som om at det er lig med det er ok at levere forfærdelig service. SKRÆKKELIGT STED!!!
Virkelig dårlig service.
Virkelig dårlig service.
Vi kommer op og bestiller bord til 3 personer. Vi bestiller vores mad alt går godt. Da vi har ventet 20-30 minutter på maden går vi op og spørger om det snart er klar. Vi havde på dette tidspunkt ikke engang fået det vi skulle have at drikke. Men efter de 20-30 minutter fik vi afvide de ikke havde fået odreren efter de 20-30 minutter. Så i de 20-30 minutter vi havde kigget ud i luften har der ikke sket en skid. Min far vælger at gå, da vi skulle vente yderlige 20-30 minutter. Vi vælger at gå op og snakke med chefen som viser sig ikke engang at være på arbejde den dag, men kan stadig snakke i telefon lige op ved baren. Chefen tager det så op til en diskusion, hvor vi siger vi afbryder odren. Vi vælger at gå ned med nogle andre som også siger at de har fået noget helt forkert mad og de også har ventet 40 minutter.
Kan ikke anbefales 0 stjerne herfra.
0 stjerner herfra
0 stjerner herfra, vi havde bestilt bord to dage inde, da vi kommer der hen kunne man ikke komme ind. Så vi ringede til dem. En dame kom ud vi sagde at vi havde bestilt til 5. Hun gik ind og sagde at der ikke var nogle der havde bestilt bord, så vi kan finde en anden resturan. Da hun var gået tænkte vi at vi kan jo bare bestil et bord nu, det gjorde vi så. Så vi ringede til dem få at lukke os ind. Vi siger hej vi har bestilt et bord til fem, dame siger i kan lige få min chef, hun sagde at de har lukket i dag da de renovere. Så vi fandt et andet sted. To timer efter ringer de så de siger at vi kan jo tage til Gentofte og spise der.
Hvorfor kan man bestille bord online når de ikke engang har åbent. Vi endte med at bruge 50 min på det.
Elendig service
Elendig service! D 8 januar bestilte min datter take away 4 x vintermenu fra Køge. Min svigersøn skulle hente efter angivet tidspunkt, maden var ikke klar, da han endelig får det og kommer hjem ( Rødvig ) mangler der en menu og chili mayo. Min datter ringer for at klage, vi får afvide at vi kan komme en anden dag og få en menu. Idag ringer hun så for at få den menu, det kan så ikke lade sig gøre, de kan ikke finde noget info om manglende menu og vi skulle have sendt et billede, den information burde i nok sørge for jeres unge ansatte ved når der kommer klager over mangler, så det var 200 lige ud af vinduet. Total dårlig stil i køre og anbefaler jer absolut ikke til nogen. Jeres mad er så heller ikke særlig fantastisk, men så gerne min datter modtage noget for de 200 jeg har betalt og vi nu er snydt for.
0 stjerner.....
0 stjerner.....
De sidste 3 gange vi har været der, er det kun blevet værre og værre...
Bestillinger var forkerte, vi ventede over en time på sushi (trods der var næsten helt tomt i restauranten), og det som kom var simpelthen enten så smagsløse eller smagte af friture. De sticks vi fik, kunne vi hverken se eller smage om hvad var, det var tørt og sejt og smagte alt sammen af friture.
Det sidste vi fik ind var der endda hår på, og vi bad om en ny selvom man havde mistet en del appetit.
Det er simpelthen blevet under al kritik, og har været det i flere mdr.
Og ejeren er desværre tydeligvis fuldstændig ligeglad, siden der ikke bliver rettet op på tingene.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.