Lujolux Avis 13

1,9

1,9

Bas

12/12/2025 een powerbank besteld van…

12/12/2025 een powerbank besteld van €59,95 tot op heden niets ontvangen, op mails word niet geantwoord, het telefoonnummer +31630391941 is niet in gebruik, geen contact mogelijk!
Waarschijnlijk een nep bedrijf?

15 janvier 2026

Hun retourbeleid is fictie - Geen reactie klantendienst

Om een bestelling te retourneren moet je volgens hun retourbeleid binnen de 30 dagen een mail sturen naar hun klantendienst en dan krijg je dan het retourformulier. Enige probleem: ze reageren niet op mijn mails, ik krijg zelfs geen "nee". Retourneren bestaat dus blijkbaar enkel in theorie. Ik neem contact op met de consumentenautoriteiten.

23 décembre 2025

NEVER ORDER HERE!

NEVER ORDER HERE!
Lujolux is a scamming company that ships cheap items. BE CAREFUL! We received a broken toilet mirror, and after emailing customer service, we never heard back. No response, no replacement, and no refund. Extremely unprofessional and dishonest business. I would never order from them again.

15 décembre 2025

Oplichters

Leveringstermijn: enkel leugens! Binnen de 7 werkdagen zou het geleverd worden. Het heeft 3 weken geduurd! Product kwam niet uit Nederland , maar China! Klantendienst onbereikbaar ! Geleverde product verre van wat ik besteld heb! Pure oplichterij !

6 décembre 2025

Defect product

Na ongeveer drie weken gewacht te hebben op een datavault heb ik die ontvangen en aangesloten aan mijn computer. De vault heeft een uur gewerkt waarna het stopte. 39 euro in de vuilbak.

26 novembre 2025

Bestel hier niks.

Bestel hier niks.
Je krijgt niets geleverd en je bent je geld kwijt.

Oplichters zijn het.

Ik heb een glucosemeter om op je vinger te zetten besteld maar nog steeds niets geleverd.

14 octobre 2025

KOOP HIER NIX!!!Je bent je geld kwijt

KOOP HIER NIX!!!Je bent je geld kwijt, je krijgt NIX geleverd!! Je kan alleen mailen, maar je krijgt er geen vat op .
Ze laten je gewoon hangen en wensen veel plezier! Nog haatelijk ook vind ik.
Hoord en zeg het voord

30 septembre 2025

Inderdaad dropshippers en de…

Inderdaad dropshippers en de klantenservice is ai. Ik heb het pakketje niet afgehaald omdat die ai klantenservice me vertelde dat ik mijn geld dan terug zou krijgen. Nu ben ik het geld kwijt en heb ik niks.

30 septembre 2025

Alles komt blijkbaar uit China

Alles komt blijkbaar uit China. Had ik dat geweten had ik het zelf daar kunnen bestellen. Werkschoenen besteld voor 34,95 euro. Maat is te klein, materiaal super slecht. Als ik het terug wil sturen moet ik rond de 19 euro verzendkosten betalen want het moet terug naar China.
Ongelooflijk. Trap er niet in!

25 août 2025

Oplichterij. Niks bestellen.

M’n schoonmoeder heeft een mobiele airco besteld via deze site.
Maar is nooit verstuurd. Het telefoonnummer op de site is niet bereikbaar. Reageren niet op mail.
Het KVK nummer op de site is niet bekend bij Kamer van Koophandel.
Het adres wat ze vermelden op hun site is een bedrijfspand wat leeg staat en te koop staat. Met andere woorden m’n schoonmoeder is opgelicht voor €120.
Bestel dus niks via deze site want je gaat het niet ontvangen!

26 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit