LUMI GLOW | Mobile Aesthetics Avis

3. Centre de bien-être
  4. Clinique spécialisée
  5. Institut de beauté
  6. Institut de soins du visage

LUMI er en mobil kosmetisk klinik, der tilbyder professionelle æstetiske behandlinger med fokus på naturlige og harmoniske resultater. Vi kombinerer faglighed, kvalitet og personlig rådgivning med et fleksibelt koncept, hvor klinikken kommer til dig. Den daglige drift varetages af klinikkens autoriserede sygeplejerske med special uddannelse inden for kosmetiske behandlinger, hvor patientsikkerhed, tryghed og den enkelte kundes ønsker altid er i centrum.

Bien

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg fik lavet Botox for allerførste gang i mit liv, og jeg kunne ærligt talt ikke have ønsket mig en bedre oplevelse.

Man føler sig tryg fra det øjeblik, man træder ind i bilen, den er så hyggelig, gennemført og æstetisk indrettet, at man næsten glemmer, at man sidder i en mobil klinik.

Natalie er simpelthen så rar, rolig og dygtig til det, hun laver. Og så er hun perfektionist helt ud til fingerspidserne! Hun tager sig god tid, er grundig og går virkelig op i, at resultatet bliver naturligt og præcis, som det skal være og det præcis det man ønsker.

For mig var det især rart som førstegangskunde, fordi jeg følte mig i virkelig trygge hænder hele vejen igennem. Og konceptet med, at klinikken kommer til dig? Genialt.

Dygtig, professionel, perfektionistisk og samtidig er Natalie bare skide rar. Kæmpe anbefaling fra mig ❤️

16 septembre 2026

Lumi Glow 10/10!! 😍

Jeg kan simpelthen ikke anbefale Lumi Glow nok! 😍

Har netop fået Botox hos Lumi Glow, og det har uden sammenligning været den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft!

Det geniale ved Lumi Glow er, at det er et mobile aesthetic-firma, så behandlingen kommer hjem til én. Man skal ikke tænke på andet end sig selv og behandlingen – og det gør virkelig hele oplevelsen så meget mere tryg og afslappende. ❤️

Natalie er noget helt særligt! Hun er utrolig professionel og har en helt fantastisk måde at tage sig af sine klienter på. Hun tilpasser sig én – og ikke omvendt. 😍

Det var min allerførste gang i stolen, så jeg var selvfølgelig nervøs, men Natalie tog imod min nervøsitet på den fineste måde. Hun talte med mig, forklarede undervejs og beroligede mig. Jeg følte mig 100 % tryg og passet på fra start til slut. ❤️

Og resultatet?! Jeg er fuldstændig overvældet af glæde! Jeg har aldrig set så frisk og ungdommelig ud, og det bedste er, at det stadig ser helt naturligt ud. Præcis det, jeg håbede på. ✨

10/10 oplevelse – fra første kontakt til det færdige resultat. Jeg kommer igen resten af livet! 😂😍

Hvis du overvejer behandling, så gør dig selv en tjeneste og book Natalie, Lumi Glow - Mobile Aesthetics. Du kommer ikke til at fortryde det! ✨

17 septembre 2026